Адидас, Ер Макс...
-
Re: Адидас, Ер Макс...
Ja kao i Čompika. Dajem i dalje oko 2-3 glave za farmerke već poslednjih 15 godina sigurno.
Mene sada zanima koliko vama potraju te farmerke od 7-8 000? Meni često ove turske pucaju među nogama i često ih menjam. Sad sve više razmišljam u tom pravcu da dam veću kintu pa da sam miran par godina, nego ovako da kupujem nove na svakih godinu ili dve dana.
Mene sada zanima koliko vama potraju te farmerke od 7-8 000? Meni često ove turske pucaju među nogama i često ih menjam. Sad sve više razmišljam u tom pravcu da dam veću kintu pa da sam miran par godina, nego ovako da kupujem nove na svakih godinu ili dve dana.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Bolesni^od^ljubavi wrote:Ja kao i Čompika. Dajem i dalje oko 2-3 glave za farmerke već poslednjih 15 godina sigurno.
Uzmem dva tri para ovih skupljih po 5,6 soma i traju godinama, a bukavlno ne izlazim iz farmerki, osim leti...
З В Е З Д А Л Е !
meni su se jedne Tom Tailor istrošile posle 3 godine jako čestog nošenja, ali samo između nogu
ostalo nije ni mrdnulo, tako da mi je krojačica popravila taj iskrzani deo i još uvek ih nosim
pre dva meseca sam uzeo Replay, baš me zanima kako će da se pokažu
ostalo nije ni mrdnulo, tako da mi je krojačica popravila taj iskrzani deo i još uvek ih nosim
ako ti izmedju nogu se tanje, tu nema nekog spasa. Moze kasnije da prodje krojacica slicnim koncem da kao malo ojaca, ali i to brzo ode. Od kad nosim farmerke to mi se desava i nema tu mnogo spasa. Meni se svidja sto naprimer kad mi puknu za godinu, dve, nadjem iste u tim radnjama. A s obzirom da mi je duzina 36, uvek kad nadjem uzmem sve sto ima te duzine
Иста прича за фармерке вечито. Ваљда смо ми габаритнији осуђени да нам фармерке трају у просеку годину дана (нормалног ношења).
Кад их купујем рачунам да ће ми трајати до годину дана, па онда кројачица, па онда трају неко време и толико сјебу да их ни панкер не би носио.
Додуше сад сам узео Левис, издвојио мало више лове, још за број већи у струку, па ћемо видети... Иначе, у Раковици у Fashion & Friends има Левиса на стварно добром попусту, мада су са тим вечим величинама доста танки, ретко се шта нађе, али овако има модела.
Узгред, ако неко зна место где имају харингтонке у мањим (женским) величинама, нека ми напише, јурим то већ пар месеци.
Кад их купујем рачунам да ће ми трајати до годину дана, па онда кројачица, па онда трају неко време и толико сјебу да их ни панкер не би носио.
Додуше сад сам узео Левис, издвојио мало више лове, још за број већи у струку, па ћемо видети... Иначе, у Раковици у Fashion & Friends има Левиса на стварно добром попусту, мада су са тим вечим величинама доста танки, ретко се шта нађе, али овако има модела.
Узгред, ако неко зна место где имају харингтонке у мањим (женским) величинама, нека ми напише, јурим то већ пар месеци.
no guts
no glory
no glory
čompika wrote:ako ti izmedju nogu se tanje, tu nema nekog spasa
ima, dijeta
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Rođaci wrote:meni su se jedne Tom Tailor istrošile posle 3 godine jako čestog nošenja, ali samo između nogu
Ај нек ти је са срећом, ал нисам имао нека лепа искуства са Риплеј џинсом. Имам неке ЦК, мрднуле нису, ТХ исто, Дизел имам баш доста и презадовољан сам и морам да похвалим и Пепе Џинс, узео сам неке пре, па 3 године сигурно, баш их носим често и мрднуле ми нису.
pertla wrote:čompika wrote:ako ti izmedju nogu se tanje, tu nema nekog spasa
ima, dijeta
da se ne vadim, jesam sada preko stotke, ali i kad sam bio na 85 isto mi se desavalo, mozda cak i cesce. Ima valjda i do modela, neki krojevi su bolji i manje imas trenja dolje. Ja sam sad u nekom fazonu da samo nadjem boju i sirinu koja mi odgovara, pa nosim na suzavanje kasnije. Lakse nego vijati sta ti dobro stoji
kod mene je do načina na koji sedim, nemam višak kg
-
Наручивао сам са МАЛИ_КРУГ инстаграм странице , ликови ваљају оригинал патике . Пар другара и ја смо пазарили од њих , проверена прича
Космет је Србија !
-
po ovim cenama radije idem na Buzz i SportVision
Ваљда смо прерасли такву куповину преко нета
Иначе данас су били лепи попусти ваљда ово црни петак
Иначе данас су били лепи попусти ваљда ово црни петак
Office Shoes ima baš dobre popuste
cipele koje sam uzeo pre dve nedelje su sad 11.500, a ja ih platio 16.600 jebo me konj
cipele koje sam uzeo pre dve nedelje su sad 11.500, a ja ih platio 16.600 jebo me konj
- Bruno Sulak
Ima li negde u Bg ili Ns da se kupe stvari Off White? Ili preko nekog sajta?