Занимљиве слике и клипови
Re: Занимљиве слике и клипови
Да ли неко можда може да ми нађе клип са неког дед метал (брутал) наступа где је тај фронтмен обучен у неке дречаво зелене хеланке као Борат. Током наступа на бину упада маса која је боже сачувај, чак се и сунђер боб и супермен ваљда појављују. Ал сам објаснио у пм...
херц wrote:Да ли неко можда може да ми нађе клип са неког дед метал (брутал) наступа где је тај фронтмен обучен у неке дречаво зелене хеланке као Борат. Током наступа на бину упада маса која је боже сачувај, чак се и сунђер боб и супермен ваљда појављују. Ал сам објаснио у пм...
То је то, жив био! 
Извињавам се због инстаграма ал не може другачије.
http://www.instagram.com/p/BGHpQ7Di9Re/

Извињавам се због инстаграма ал не може другачије.
http://www.instagram.com/p/BGHpQ7Di9Re/
ne znam gde da stavim ovo, racunam da je najposecenija tema pa ce najvise ljudi videti.
veceras u 9 na rts1:
Специјална емисија о херојима битке за Кошаре, на Косову и Метохији, током 1998-1999. године.
http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/rts-1/2338163/da-mozda-ne.html
veceras u 9 na rts1:
Специјална емисија о херојима битке за Кошаре, на Косову и Метохији, током 1998-1999. године.
http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/rts-1/2338163/da-mozda-ne.html
-
Verovatno tesko sranje od emisije
- Кудрави Гаучос
Ај да не иде у Вечите ривале
))

Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
херц wrote:Да ли неко можда може да ми нађе клип са неког дед метал (брутал) наступа где је тај фронтмен обучен у неке дречаво зелене хеланке као Борат. Током наступа на бину упада маса која је боже сачувај, чак се и сунђер боб и супермен ваљда појављују. Ал сам објаснио у пм...
Ovaj ti je najbolesniji klip takvog tipa

незнам
-
Tebra daj nastavak, secam se da sam ranije gledao, ali mi je sada sve jasno 

- Bruno Sulak
Које срање од емисије. Одгледао сам првих 3 минута и угасио. 50 пута су споменули како у Европи нема хулиганизма, и да је то одлика примитиваца са Балкана. Док у суштини, у Европи има срања на стадионима барем колико код нас, да не причамо о пиротехници и тако тим глупостима за које су исто споменили да су искорењени.
H-30 wrote:херц wrote:Да ли неко можда може да ми нађе клип са неког дед метал (брутал) наступа где је тај фронтмен обучен у неке дречаво зелене хеланке као Борат. Током наступа на бину упада маса која је боже сачувај, чак се и сунђер боб и супермен ваљда појављују. Ал сам објаснио у пм...
Ovaj ti je najbolesniji klip takvog tipa
Uvijek će me zanimati, šta je bilo ovim ljudima u glavi ili u krvi pa su govorili: "Oooo gostuje GG Allin ili Satan Panonski, ovo treba da se pogleda!"
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
najjaci klip ikad
Backspace Vaskrse 

There again, he always used to say that one day Millwall would win the cup!

Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
povodom priče sa prethodne strane
obratiti pažnju na pesmu na početku
Obscene Extreme je grind/gore festival u Češkoj čija je poenta upravo u sprdačini i zajebanciji
al odvratno izgleda, teško da bi tamo ikome normalnom bilo zanimljivo duže od 15 minuta
obratiti pažnju na pesmu na početku

Obscene Extreme je grind/gore festival u Češkoj čija je poenta upravo u sprdačini i zajebanciji
al odvratno izgleda, teško da bi tamo ikome normalnom bilo zanimljivo duže od 15 minuta
-
Шта би требало ми да направимо? Капа доле за овај распад система. Зум на 2:28. 

There again, he always used to say that one day Millwall would win the cup!