Bracki kad cujem svaba je svaba, kosa na glavi
+1
Ja sam od onih kojima auto služi da se prevezu od tačke A do tačke B. Najbolji automobil je nov. Držim se ove stare mudrolije i ove godine sam drugi put u životu kupio nov auto. Naravno, svako se pruži spram gubera u pitanju je Dačija Sandero. Kontam da je većini nas potreban gradski auto, kojim možeš jednom godišnje na more/planinu, na izlete, prevoz u krugu do 200 km, do 10.000 km godišnje...
Đeksara tebra, ako si u toj grupi i imaš 6500 eur, razmotri da dodaš još par hiljada ili digneš neki kredit. Za Dačiju konkretno, ako uzimaš na period do 3 godine, imaju subvencionisane kredite, po zaista drugarskim kamatnim stopama.
U svakom slučaju i ako rešiš da kupiš polovan, za tu sumu kontam da bi mogao da uzmeš 2-3 godine star Sandero. Trocilindraš, mali potrošač, Reno motor, a i estetski su se svakako popravili.
Kad krenu veliki poznavaoci da mi kenjaju - što si uzeo Dačiju, znaš kakvog si polovnog švabu mogao za tu kintu...samo odgovorim da je Dačija kod nas u firmi uz redovan servis zgazila 400.000 km, a vozio je ko stigne.
Proceni za šta ti auto treba, pruži se koliko možeš i uzmi što mlađi auto, po mogućstvu nov.