фикрета wrote:То је зато што наши стари имају тај робовски начин размишљања
Њима је довољна црвена дневно, чути добро је и то...
Они знаји да живе са толико дневно
И можда највећа трагедија у срба, то се највише види у сеоском домаћинству
Стари немају поверења у наследнике, и хтели би да се питају за све до краја живота, И сваку иницијативу секу у корену, губи се воља и тако одлазе млади
То је оно што убија, што виде да су деца против власти и иду против деце, деца не знају како треба ми знамо
Погледати овај троминутни поучни видео:
https://youtu.be/fVOW0fBFd8IШто се тиче власти СНС-а имао сам два занимљива разговора сад преко лета.На одмору сам упознао старији брачни пар из Младеновца (избегли са Косова) који су очигледно присталице Александра Вучића,мада се дирекно нису изјаснили,а није ни било потребе.Муж ради у Топланама,жена код ових страних инвеститора за 35.000.Дотакли смо се стања у држави и причам ја њему како су неке моје колеге са факултета (мада га никада нису завршиле) добро аванзовале по тим јавним предузећима по страначкој СНС линији,док ја бијем битку са приватницима за 300€ често и ван струке,али то је тако ако хоћеш да будеш принципијелан и ван система који презиреш.Бориш се јебига...
Каже тај човек мени овако:
"А да ти ипак размислиш и ако ти се укаже прилика приступиш њима.Видиш тај твој колега се лепо снашао.Он практично у том јавном предузећу не ради ништа,а прима лепу плату".
Ја наравно ту крећем агресивно и објашњавам му да у уређеној држави нема шта ко да се "налази",да требају да се гледају диплома,квалификације,искуство и стручностА то радно место где " ништа не радиш" треба да се укине!Да постоји 1001 разлог зашто не треба подржати СНС и Александра Вучића,али онда укапирам...Јеботе кога ја убеђујем,па овај човек је машин бравар који ради у Топланама и брани исте такве нестручне који имају завршену машинску,трговачку,угоститељску...који су се истриповали да могу да заврши факултет,па када су видели да не могу,кренули су линијом мањег отпора путем страначког запошљавања.Тада су ми попустиле све кочнице па сам му предочио као и вама овде,да је СНС у истом међународном савезу партија као и ХДЗ,да гласачи СНС-а нису Срби и да их гледам као на Усташе,да подршком власти подржавају и премијерку лезбејку и ЛГБТ,што даље имплицира да је врло могуће драги господине да су тим гласачима СНС-а деца хомосексуалци (син педер и ћерка лезбејка),да власт узима проценат од инвеститора и да је питање дана када ће да се спакују и да оду као и GEOX,да нас је све мање,да се људи исељавају и да ће остати само стари људи у Србији који гласају са СНС и смрде притом на говна...
Мало је рећи каква му је сјебана фаца била.И његова и његове жене и ту они почеше да ми подилазе како сам добар човек,како лепо резонујем итд...У ствари... виде они мене будалу која је запенила и питање је тренутка ако ми се потпуно отворе можда их испребијам и подавим у оној води.Значи само страх и ништа више.
Друга ситуација је била пре неки дан када ми је човек који је некада радио у хотелу "Интерконтинентал" рекао како му је син доживео саобраћајку,покидани унутрашњи органи,не може да се запосли,још су му остале неке психичке последице па вероватно и то утиче да не може нигде да ради..Тужна прича у сваком случају.Међутим сазнам ја кроз разговор да човек има три стана.Један од фирме (стари добри комунизам),други наследство,трећи на основу уговора о доживотном издржавању.Сина учланио у СНС и грунуо 7.000€ да би га запослили као возача код неког приватника блиског режиму,за боље место мораће још да подмаже.ЈЕЕЕЕБОТЕ! И њега сам отерао у курац... јебем ли ти сина кљакавог терај се и ти и Вучић у пичку лепу материну.А посебно ти јебем матер што си добио стан од комуниста,а сад сереш по Титу кроз разговор јебем ли ти мртву мајку.
Ето то је наш менталитет.А о вама "навијачима" који се нешто као ишчуђавате ћу у следећем упису.Овај форум као да је неки паралелни универзум.Ви као да не знате да се "Делије Север" баве привредним криминалом,а "Гробари" оним најгорим уличним.Једина светла тачка су ови симпатизери са истока и запада на ЈНА који узвраћају колико видим песницама по њушкама овима што прескачу ограду.Кад се симпатизерски део и на Маракани пробуди то ће већ да буде нешто.А не овде да читамо неке бајке од вас који сте као "навијачи" и против Александра Вучића,а реалност потпуно другачија.