Kriptovalute
Re: Kriptovalute
Нема, мани се гована...
Боље купи злата дуката него невидљивих гована...
Злато за 10 година има да буде 500€ грам
Боље купи злата дуката него невидљивих гована...
Злато за 10 година има да буде 500€ грам
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
-
SAO_Zeljin wrote:Celavac wrote:Јел тргује неко на берзи , да подели неки савет?
Kupuj Celsius
Moram da citiram samog sebe posto je avgusta cel bio 0.4 a sada je 5 dolara
Franc Jozef ima da puca puca puca.
zizou wrote:има ли ко воље да ми објасни на који начин купити биткин ? Да ли треба сачекати да пане јер колико прочитах проасла му је вриједност увелико у последњих мјесец дана.
Сам си себи одговорио
(Street Force / Curva Orientale)
Drugar moj kupio 2 bitkurca kad su overili na 5-6k mislim da je to bilo prosle godine u neko ovo vreme, mozda i pretprosle nije ni bitni. Inace ne prati koliko vecina na ovoj temi samo eto usao kad je bilo crveno na neke preporuke. Zadnjih mesec dana definitivno ima trajni demidz mozga gledajuci kurs 0-24h. Sedeli smo u kafani pre par dana i tek tad sam shvatio da D. koji se skida s dopa jubilarni 10 put bas super izgleda i nema problema u zivotu
Na stranu zajebancija, nerealan stres bas
Na stranu zajebancija, nerealan stres bas
koji crni stres, mislim kontam. Ja bi ovako, kada nemam pa serem, jedan prodao odma, drugi ostavio da stoji pa ako dodje do neke lude cifre dodje. ako ne, isplatis sve i nabodes glavom svakog ko pokusa da ti kaze koja je vrednost bitkojna i uzivas. Mislim ko ce ga kurac znati sta ce biti, ali sada da ti se godinu, dve vrte oko gledanja kursa, to je pakao, kao da je na ruletu non stop.
plus, ovo sranje ne znam kako se isplacuje, ali ako je preko paypala, pitaj boga sta moze ocekivati jos od drzave da ce mu traziti da plati od poreza.
plus, ovo sranje ne znam kako se isplacuje, ali ako je preko paypala, pitaj boga sta moze ocekivati jos od drzave da ce mu traziti da plati od poreza.
- Desnoruki levak
Niko nije u plusu dok pare ne povuce na svoj Fiat racun...to je samo virtuelni plus, cena coina moze opet da se stroposta. Naravno, sad se mora voditi racuna i o tome kako zaobici bankarski sistem ove lopovske drzave koja ce da zalegne na vrat za svaku ozbiljniju transakciju.
Не мора се претворити у фиат, може и у неки стабилни коин типа Тетер (УСДТ), који је крипто-еквивалент једног долара.
- lost&found
Desnoruki levak wrote:Niko nije u plusu dok pare ne povuce na svoj Fiat racun...to je samo virtuelni plus, cena coina moze opet da se stroposta. Naravno, sad se mora voditi racuna i o tome kako zaobici bankarski sistem ove lopovske drzave koja ce da zalegne na vrat za svaku ozbiljniju transakciju.
Kolko znam , porez kod nas je 15% (kapitalna dobit), sto uopste nije strasno. Toliki je i u Americi. Doduse, ima zemalja gde je 0%, kao sto je Nemacka npr, ali i tu ce prica da ce mozda uvesti neki porez.
Planirao sam kupiti za početak 1 bitkoin. Ima li ovde nekih dobrih duša da podjele iskustva, klipove - tutorijale i sve ostalo što mi je potrebno da se uputim u čitavu priču i pratim to kako treba.. Kada ga podići, kada ne, da li je realno da propadnu pare i sve ostalo ?
Naravno necu baš tek tako uzimati kao laik, nego na preporuku, ali znam da je ovde bilo dosta bratije što se sa tim bavila, tako da vjerujem i da bi ta iskustva mogla biti od koristi.
Naravno necu baš tek tako uzimati kao laik, nego na preporuku, ali znam da je ovde bilo dosta bratije što se sa tim bavila, tako da vjerujem i da bi ta iskustva mogla biti od koristi.
Brate da li si siguran u to sto pricas?
1BTC = 55.604 USD
1BTC = 55.604 USD
Mislim da je ovo najdetaljniji opis kriptovaluta i kako sve funkcionise na nasem jeziku. Jebiga traje 4h, ali za krace vreme tesko da moze sve da se objasni.
Zvekete wrote:Brate da li si siguran u to sto pricas?
1BTC = 55.604 USD
Ma lupio sam glupost brate.. Uglavnom mislio sam u nekom doglednom roku uložiti nekih 400-500 dolara pa neka stoje. Pa sad pokušavam prikupiti sve moguće informacije i sve ostalo.
HVala Druid brate za video svakako ću pogledati. Jesi gledao ? Je l koncipirano kao neko predavanje ili je više nekakva neobavezna priča ? Pratio sam Cigu do sada, al nisam vidio da je dovodio te goste, doduše u zadnje vrijeme i ne stižem ispratiti.
- ultrastito
Odlicna je bila emisija, iako bi moglo biti jos 10 emisija po 4 sata. Nije predavanje, nije tako strogo uredjena emisija, ali je doovljno jasno objasnjena tematika, tim pre sto i sam Galeb nije imao pojma o tome pa je pitao bukvalno svako pitanje koje bi postavio svako od nas da je imao priliku.
Vredi odgledati sve u svemu.
Vredi odgledati sve u svemu.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- lost&found
Ko i dalje drzi NEO, moze biti zadovoljan trenutnim razvojem situacije.
Kako i gdje se moze uloziti u kriptovalute
- нуклеарни удар
Јел игра неко alienworlds, TLC се фарма тамо, перспективан коин кажу..са Binance мењачницом сарађују цена му је око 0,35 доларценти тренутно, пао је 90% у једном сату, неки дан, био накратко 6 долара..
brko wrote:Kako i gdje se moze uloziti u kriptovalute
MIslim da možeš pomoću ovog videa.
https://www.youtube.com/watch?v=v_jHtC_JPbA