Вести
Re: Вести
Зимски руско-српски добротворни турнир у Москви: „Играј за браћу“ (фото + видео)
У Русији су почели спортски добротворни догађаји под слоганом називом „Играј за браћу“ у фудбалу, кошарци и пикаду, у "организацији волонтерског удружења „Serbian Tifo“.
У Русији су почели спортски добротворни догађаји под слоганом називом „Играј за браћу“ у фудбалу, кошарци и пикаду, у "организацији волонтерског удружења „Serbian Tifo“.
Sergio Bonelli: Mister No je nastao prema stvarnom liku kojeg sam video na jednom putovanju
Нисам знао да су нам глумице све јебачица до јебачице...
А пошто нису добро изјебане од стране ових матораца, жале се и то тужилаштву како су силоване.
После јебања нема кајања стара вијековна изрека!
А пошто нису добро изјебане од стране ових матораца, жале се и то тужилаштву како су силоване.
После јебања нема кајања стара вијековна изрека!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
- нуклеарни удар
-
Taman su se povezali postovi dva umobolnika jedan ispod drugog.
Jedan podržava silovatelje, drugi teroriste.
Nije mi žao ni jednog od ovih sto su pobijeni, ali nije baš ni da se veselim.
Мићара wrote:Нека се вас двојица запитате сваки пут шта ја пишем...
Све нам глумице силоване, страшноћа...
Човече, запитај се шта би било да су у питању твоја мајка, сестра, ћерка, далеко било. Можда је Лечић невин, свакако је невин док се не докаже супротно, али насиље над женама постоји, поготово на пословном плану и то од људи који су моћнији од њих. А за силовање не постоји довољно јака казна.
- нуклеарни удар
Bolesni^od^ljubavi wrote:Taman su se povezali postovi dva umobolnika jedan ispod drugog.
И теби велеумни мислиоцу, све најбоље желим
Etaoin wrote:
Човече, запитај се шта би било да су у питању твоја мајка, сестра, ћерка, далеко било. Можда је Лечић невин, свакако је невин док се не докаже супротно, али насиље над женама постоји, поготово на пословном плану и то од људи који су моћнији од њих. А за силовање не постоји довољно јака казна.
Имам 3 сестре рођене, не до Бог.
Против насиља сам свакаквог а камо ли у породици, јер је и сам имам то туча жена итд шамарање, је равно великом идиотизму кретенизму и не мушкости прије свега. Али понекада знају жене да претјерају да би је појео...
Али ово силована 2012 ало прошло 10 година па се сјетила да је силована. Мани ме пријатељу...
https://www.blic.rs/vesti/svet/mladi-sr ... je/8vqevfs
Razmišljam danas da napišem sad kad ispadne i da je Srbin neki ubijen. Ali nisam hteo da baksuziram. I evo......
Nasisaj se jaja šabane jedan smrdljivi više sa svojim majmunskim porukama.
Takođe sve najbolje i onima koji započinju poruke sa ,,nije da mi je žao..... "
Najjače da mi nije žao bilo kog nevinog čoveka ubijenog bilo gde u svetu, pa makar bilo i u hrvatskoj. Nije nam on kriv što nas ceo život vode splačine i govna, pa nas puni spermom ko god stigne.
Razmišljam danas da napišem sad kad ispadne i da je Srbin neki ubijen. Ali nisam hteo da baksuziram. I evo......
Najjače da mi nije žao bilo kog nevinog čoveka ubijenog bilo gde u svetu, pa makar bilo i u hrvatskoj. Nije nam on kriv što nas ceo život vode splačine i govna, pa nas puni spermom ko god stigne.
савабјан wrote:https://www.blic.rs/vesti/svet/mladi-srbin-zrtva-masovnog-ubice-u-koloradu-neven-stanisic-krenuo-na-posao-kada-je/8vqevfs
džabe pričaš maloumnim govnima
Ае сад пошто је после изашла вијест да је и наш погинуо сад је вама жао... то нуклеарни није знао у тренутку постављања јер је било свијеже. Ја не подржавам нукеларног, дечко претјерује са тим весељем а и са кроатским.
Али и њих је болио курац када су падале бомбе по возовима породилиштима, ало е породилиште гађаш “Драгиша Мишовић”. Када нам горе цркве манастири, итд.
Желим им да ђутуре изгоре сви читав јебени континет да нестане!
А ти саване прочитај ово, па можда схватиш да није до тога ко нас водио и ко нас води...
http://drugastranaistorije.in.rs/?p=1216
Немој да ти је мрско од почетка до краја...
Али и њих је болио курац када су падале бомбе по возовима породилиштима, ало е породилиште гађаш “Драгиша Мишовић”. Када нам горе цркве манастири, итд.
Желим им да ђутуре изгоре сви читав јебени континет да нестане!
А ти саване прочитај ово, па можда схватиш да није до тога ко нас водио и ко нас води...
http://drugastranaistorije.in.rs/?p=1216
Немој да ти је мрско од почетка до краја...
Last edited by Мићара on Tue Mar 23, 2021 8:15 pm, edited 1 time in total.
Ренди из Тексаса, радник у електрани, нема појма са политиком, ради да преживи и изгура породицу на прави пут. Оде у Волмарт да купи месо на акцији и изгуби живот због ментола. Нит зна где је Србија, нити га занима, нити је икада чуо за њу. Вероватно никада никоме није нанео неко зло, а ми треба да се радујемо јер је неки болесник из чиста мира побио 10 људи, а међу њима и Србина? Па дајте браћо мало емпатије, мало људскости, нема смисла шта се овде пише.
савабјан wrote:Brate glupo kao kurčina, ako čujete da se zapalio šleper na autoputu, da znate ko je.
Прави мали другосрбијанац. Ухваћен на дијелу сам се ода ко из пичке. Некрштено мало копиле, класични чекач лифтова.