Тикет уживо & Кладионичарска биртија
Re: Тикет уживо & Кладионичарска биртија
live '3 Mgladbach - Leverkuzen pick: over 3 goals asian line @2 BET365
live '23 Hamburg - Bielefeld pick:1 @1.95 Bet365
live '12 Bochum - Kiel pick:over2.5 @1.95 Bet365
live '15 Leipzig - Herta Pick: Leipzig-1.5 asianh(pobeda domacih) @1.90 Bet365
- ciganstura
Teuta-Partizani 2, u 20:45, u Mozzartu bila 3,9, ko hoće nek grune, da zaživi tema malo
Сви ми дугујемо себе некој деци, будимо потомци, да би били преци!
Da ozivimo malo temu .
Moje drugo omiljeno takmicenje , nakon championshipa,igra se danas tj. FA Cup. Ako sam dobro video kvote ,Derby u gostima 3.60 ,WBA u gostima 2.2 .
Derby igra sa klinicima ,Ali verujem da ti akademci mogu da pobede Chawley. Gledao sam utakmice akademaca u UK ( man utd ,Derby, Leicester) I igraju organizovano I sa zeljom . Chawley nemam pojma gde je ,morao sam na mapi da ih nadjem . Vredno je 1000/2000 u singlu.
WBA bi stavio u nekoj kombinaciji sa.fulamom, Leicesterom .
Misljenja za danas?
Moje drugo omiljeno takmicenje , nakon championshipa,igra se danas tj. FA Cup. Ako sam dobro video kvote ,Derby u gostima 3.60 ,WBA u gostima 2.2 .
Derby igra sa klinicima ,Ali verujem da ti akademci mogu da pobede Chawley. Gledao sam utakmice akademaca u UK ( man utd ,Derby, Leicester) I igraju organizovano I sa zeljom . Chawley nemam pojma gde je ,morao sam na mapi da ih nadjem . Vredno je 1000/2000 u singlu.
WBA bi stavio u nekoj kombinaciji sa.fulamom, Leicesterom .
Misljenja za danas?
ex-Pop Djujic
Smatram da Leicester nece imati problema sa Stoke-om na gostovanju, dok Fulham se raspada i njega bih preskocio.
Takodje bih odigrao Benevento - Atalanta GG, Monaco - Angers GG, Milan - Torino 1, i malo jaci kec na Sevilla - Real Sociedad
Na 500/1000 din upate na ovo + tvoji tipovi na Derby i Wba je lep iznos isplate
Takodje bih odigrao Benevento - Atalanta GG, Monaco - Angers GG, Milan - Torino 1, i malo jaci kec na Sevilla - Real Sociedad
Na 500/1000 din upate na ovo + tvoji tipovi na Derby i Wba je lep iznos isplate
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Igra Chorli fudbala ,jos ce se nadju u 4. kolu ....
ex-Pop Djujic
Derby kao da igra sa 8 igraca. Slave kad predju polovinu. Sut ka golu nemaju. U statistici sve krompiri.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Vrati se pertla (sa fiksevima ) sve ti je oprosteno.
Ove sezone se posle 22 godine u Premijer ligu vratio Ipsvic.(igramo svi keca protiv Mancestera, scenario kao u "Kad porastem bicu kengur")
"Velikih 1:0 za maleni Istvic.."
Spominjem Engleze jer njih najvise igram (2,3,i 4.ligu najvise). Mocart je vec sad' spustio kvote na golove da to nije realno. Po meni su se usrali, ili su jednostavno jajare koje bi se jebale za dinar. Odigram u utorak EFL kup Svindon u gostima tim 2 2+, 2.35 samo, dobio ih Kravli 4:2. Doslo, ali rizik zesci (poznajuci Engleze gde niko nikog ne jebe 2 posto) i male kvote. Nikad' do skorije nije bio veci fiks od igre na golove (konkretno tim 1 2+ i tim 2 2+).
Srecno svima u novoj sezoni.
Ove sezone se posle 22 godine u Premijer ligu vratio Ipsvic.(igramo svi keca protiv Mancestera, scenario kao u "Kad porastem bicu kengur")
"Velikih 1:0 za maleni Istvic.."
Spominjem Engleze jer njih najvise igram (2,3,i 4.ligu najvise). Mocart je vec sad' spustio kvote na golove da to nije realno. Po meni su se usrali, ili su jednostavno jajare koje bi se jebale za dinar. Odigram u utorak EFL kup Svindon u gostima tim 2 2+, 2.35 samo, dobio ih Kravli 4:2. Doslo, ali rizik zesci (poznajuci Engleze gde niko nikog ne jebe 2 posto) i male kvote. Nikad' do skorije nije bio veci fiks od igre na golove (konkretno tim 1 2+ i tim 2 2+).
Srecno svima u novoj sezoni.
dame biraju, kurve se drogiraju