Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
1958 wrote:Ultras kezualac i onaj drugi saljivdzija...
Brat minli
Често одем до на село
-
Kada bi se Splica vrati na jedan dan samo.
лерди га је осрамотио за медаљу... беше својевремено и гробар под ником Гастон, војно лице ваљда, ако се добро сећам, али и он нестаде нетрагом
Беше чекали смо сви неку велику објаву за Сплићу
A splića se nikada nije ni pojavio.. Znači lider je bio u pravu.
Malo Cu da skrenem sa teme trenutne, ali imam pitanje:
Ako ima neko na forumu ko radi sa photoshopom I editovanjem neka mi se javi. Placam 15-20£ za malecni posao. Moja glava treba da se photoshopuje na telo Dan Blizeriana.... salim se naravno, treba mi nesto ozbiljno.
Inace na forumu od 2009. Upoznao sam neke kul ljude, vinz, lider, brdja ... ne mogu da setim svih, nek mi ne zamere
Ako ima neko na forumu ko radi sa photoshopom I editovanjem neka mi se javi. Placam 15-20£ za malecni posao. Moja glava treba da se photoshopuje na telo Dan Blizeriana.... salim se naravno, treba mi nesto ozbiljno.
Inace na forumu od 2009. Upoznao sam neke kul ljude, vinz, lider, brdja ... ne mogu da setim svih, nek mi ne zamere
ex-Pop Djujic
Sta moze da radi privatni izvrsitelj ako tuzena strana radi na crno i nema nista na svoje ime?
Internet veli (ovo je neko objasnjenje onima koja potrazuju dug preko izvrsitelja)
Ako javni izvršitelj proverom evidencija ustanovi da dužnik nema nepokretnosti u svom vlasništvu, zatražiće od Vas informaciju o mogućem
vanknjižnom vlasništvu izvršnog dužnika. To će zahtevati od Vas dodatne aktivnosti: pribavljanje i dostavljanje dokaza o imovini izvršnog dužnika (npr. ugovor s investitorom zgrade u kojoj stanuje). Ukoliko nemate nove informacije o imovini dužnika, a u toku postupka je utvrđeno
da nema ni novčanih sredstva, ni pokretne ni nepokretne imovine, javni
izvršitelj će obustaviti postupak, koji se može ponovo pokrenuti ako saznate da se imovno stanje izvršnog dužnika promenilo.
Ako javni izvršitelj proverom evidencija ustanovi da dužnik nema nepokretnosti u svom vlasništvu, zatražiće od Vas informaciju o mogućem
vanknjižnom vlasništvu izvršnog dužnika. To će zahtevati od Vas dodatne aktivnosti: pribavljanje i dostavljanje dokaza o imovini izvršnog dužnika (npr. ugovor s investitorom zgrade u kojoj stanuje). Ukoliko nemate nove informacije o imovini dužnika, a u toku postupka je utvrđeno
da nema ni novčanih sredstva, ni pokretne ni nepokretne imovine, javni
izvršitelj će obustaviti postupak, koji se može ponovo pokrenuti ako saznate da se imovno stanje izvršnog dužnika promenilo.
Realna I fer cena za samsung s9, 64gb u super tip top stanju / Rose gold boja/
Hvala unapred
Hvala unapred
ex-Pop Djujic
100.000€
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
-
Majmun klasičan.
-
Космет је Србија !
stigli novi naraštaji sličnih glava
Више се то исплати, него да се школује за адвоката.
https://www.cnbc.com/2017/02/17/lawyers-could-be-replaced-by-artificial-intelligence.html
https://www.cnbc.com/2017/02/17/lawyers-could-be-replaced-by-artificial-intelligence.html
“I think companies are going to demand that their firms use these technologies because they’re not going to want to pay these fees” for having humans sift through vast amounts of documents, Leib said.
Asked when he thinks AI will be in use broadly across the legal industry, Leib said, “I think the time frame here is between 2020 and 2025.”
Da navija za partizan za 20 godina bi se druzio sa predsednikovim sinom