Спортске вести и занимљивости
- ultrastito
Re: Спортске вести и занимљивости
Onda u redu
Izvinjavam se, ovog puta stvarno, malo sam prso gledajuci nase lipicanere
Izvinjavam se, ovog puta stvarno, malo sam prso gledajuci nase lipicanere
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Jebeš fudbal, čeka se Jokara u 03:00. Još subota, ne mora da se ide na posao šlogiran ko prošli put. Milina.
od noćas 2002. revisited
ide somborski gas!
ide somborski gas!
MARKER wrote:ахахаха 6-6
цареви
Kladioničarakim rečnikom GGI&GGII&GGI&GGII
Choose Life
-
Амигоси, где може да нађе добар стримић вечерас? Неки сопкаст. Злопатио сам се на визивигу и спортлемону, па рекох има ли што ваљаније... Хвала унапред?
Није сопкаст, али има добрих стримова. https://nbastreams.to/event/los-angeles ... eam/171154
Мало мачевања са адвертајзингом, али мислим да ће вредети.
-
MARKER wrote:Није сопкаст, али има добрих стримова. https://nbastreams.to/event/los-angeles ... eam/171154
Грацие, ермано!
- Attachments
-
- 'Aло, ба, јеси јела, ба?
- ba.jpg (18.86 KiB) Viewed 14451 times
Оно кад замениш свој гол за противнички
Требало би бити добрих борби вечерас у УФЦ-у. Издвојио бих последње 4 које почињу од 3 до 4:30, према сатници:
Џони Вокер - Рајан Спен
Камзат Чимаев - Џералд Миршерт Камзат је по свом стилу борбе ''Хабиб на стероидима'', а мора да неки зајебан допинг користи који још није познат антидопинг агенцијама или је просто нејчр фрик. Лик се у јулу шибао 2 пута за 10 дана, у те две борбе примио читава 2 ударца Скидање килаже је само по себи болест, још кад се то уради 2 пута у периоду од 10 дана, то је болес' на квадрат...
Доналд Сероне - Нико Прајс
Колби Ковингтон - Тајрон Вудли Главна борба вечери. Ово ми је интересантно за клађење, двојка на Вудлија је око 3.6, а по мом мишљењу не би требала бити већа од 2.1. Вреди пробати, додуше не на превелику кинту.
Стримови http://www.mmastreams100.com/ufc-vegas- ... ve-stream/
Џони Вокер - Рајан Спен
Камзат Чимаев - Џералд Миршерт Камзат је по свом стилу борбе ''Хабиб на стероидима'', а мора да неки зајебан допинг користи који још није познат антидопинг агенцијама или је просто нејчр фрик. Лик се у јулу шибао 2 пута за 10 дана, у те две борбе примио читава 2 ударца Скидање килаже је само по себи болест, још кад се то уради 2 пута у периоду од 10 дана, то је болес' на квадрат...
Доналд Сероне - Нико Прајс
Колби Ковингтон - Тајрон Вудли Главна борба вечери. Ово ми је интересантно за клађење, двојка на Вудлија је око 3.6, а по мом мишљењу не би требала бити већа од 2.1. Вреди пробати, додуше не на превелику кинту.
Стримови http://www.mmastreams100.com/ufc-vegas- ... ve-stream/
Ценим да ће Ковингтон добити, највероватније одлуком судија.
Био си у праву, Вудли је испушена лула. Невероватно да је од онакве некадашње звери спао на ово сада. Камзат лудак, у 3 борбе примио 2 ударца.
Пери wrote:A jebo mater ako vi niste dovoljno trenirali
Држ' те лопова
Choose Life
Doooobro sad i vi... Ste bre na kraj srca
Anthony Davis hit the first @Lakers game-winning 3-pointer at the buzzer in the Conference Finals since Robert Horry (05/26/2002 against Sacramento)
- ultrastito
U obrvu ga jebem
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Steta sto sada nije 2:1 za Denver.
u šta se pretvorio Dvajt...
nikad ga nisam nesto preterano cenio, ali sa takvim telom i fizikalijama morao postati makar sek za sirotinju.
nije mu ni pomoglo to sto se kosarka u nba promenila kad je trebao da ima najbolje godine u karijeri
nije mu ni pomoglo to sto se kosarka u nba promenila kad je trebao da ima najbolje godine u karijeri
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
-
Rođaci wrote:u šta se pretvorio Dvajt...
Испровоцирао је шта је могао у првој текми. Његов улазак у игру значио је раштимавање игре Денвера, јер је успео да испровоцира пола тима и изнуди фаулове. Већ у другој су знали шта и како са њим, синоћ само прекопирано. Колики год да је провокатор, и он лако упада у ватру.
Само кад би мааааало Милсап прокинуо... Имао би Јојкара и синоћ трипл-дабл какве му је лопте давао. Чак и оно куцање на крају кад је био сам, требало му је времена да се одлучи. Мада, нека буде он какав је и сада, само да Грент понови партију од синоћ и све је могуће.
За нас који смо гледали Сакраменто ономад: замало да се у две текме деси оно што се десило у оној са Оријевом тројком. 20 разлике су имали, а потом Лејкерси три тројке за изједначење које срећом нису ушле. А срећа прати храбре.
https://www.news.com.au/sport/sports-li ... 4149fec2e0
Auuu, kakva prica.
Za one koji ne parlaju engleski. Lik je stavio preko 200.000 $ na Lejkerse. Na poluvremenu je povukao deo novca, tacnije 97.000 $ i stavio da ce Denver da pobedi sa 10 i vise razlike. Na kraju je gledao zadnjih pet sekundi u kojima se igraci Denvera pri vodjstvu od 10 razlike setaju po terenu i slave pobedu, dok mentol Caruso na 1.6 sekunde, kao picketina polaze i smanjuje na 8.
Auuu, kakva prica.
Za one koji ne parlaju engleski. Lik je stavio preko 200.000 $ na Lejkerse. Na poluvremenu je povukao deo novca, tacnije 97.000 $ i stavio da ce Denver da pobedi sa 10 i vise razlike. Na kraju je gledao zadnjih pet sekundi u kojima se igraci Denvera pri vodjstvu od 10 razlike setaju po terenu i slave pobedu, dok mentol Caruso na 1.6 sekunde, kao picketina polaze i smanjuje na 8.