Вести
- нуклеарни удар
Re: Вести
https://www.youtube.com/watch?v=8jGUU3EmLxw&feature=youtu.be
Ево жестина већ стигла.вероватно јеврејски шљам стоји иза овога
Ево жестина већ стигла.вероватно јеврејски шљам стоји иза овога
- ultrastito
Ko je taj Djido? Pored kojih to nas?
Daj tebra, mojne da pises u siframa kao da radis za MI6, lepo napisi ko, gde, kako i zasto
Daj tebra, mojne da pises u siframa kao da radis za MI6, lepo napisi ko, gde, kako i zasto
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- Bruno Sulak
Verovatno Djilas.
- ultrastito
Ja sam prevodio dok sam znao, ovo je mozda neki drugi dijalekt, ko ce ga znati
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
ultrastito wrote:Ja sam prevodio dok sam znao, ovo je mozda neki drugi dijalekt, ko ce ga znati
Kako si ti ustvari jedan vickast mladic. Isto tako si se indijancu kezio i sladio kad' su hapsili Torcidu Split u Srbiji. Zamisli ti "navijacki" mozak koji se raduje sto hapse nekog?!? Ja ne znam kako ti i ona zandarcina Nikodije, ili sta je vec ono stvorenje, niste uklonjeni sa foruma.
dame biraju, kurve se drogiraju
СРАМОТА! Оскрнављена табла Благоју Јововићу, црвена петокрака на лику српског осветника (ФОТО)
ТАБЛА посвећена Благоју Јововићу која се налази у Земуну, у улици која носи његово име, оскрнављена је од стране непознатих починилаца.
Корисници друштвених мрежа су поделили фотографије на којима се види табла са ликом Благоја Јововића, преко које је нацртана велика црвена петокрака.
https://naslovi.net/2020-08-08/vecernje ... o/25954486
Стара је то коалиција.
ТАБЛА посвећена Благоју Јововићу која се налази у Земуну, у улици која носи његово име, оскрнављена је од стране непознатих починилаца.
Корисници друштвених мрежа су поделили фотографије на којима се види табла са ликом Благоја Јововића, преко које је нацртана велика црвена петокрака.
Стара је то коалиција.
Komunistička Partija pozdravlja ustaški pokret ličkih i dalmatinskih seljaka i stavlja se potpuno na njihovu stranu. Dužnost je svih komunističkih organizacija i svakog komuniste da taj pokret potpomognu, organiziraju i predvode.
— "Ustaški pokret u hrvatskim krajevima", službeno glasilo KPJ Proleter iz prosinca 1932.
-
Како друг Коцка коментарише ову вест, има ли какав циничан и подругљив коментар?
- нуклеарни удар
Nexon wrote:СРАМОТА! Оскрнављена табла Благоју Јововићу, црвена петокрака на лику српског осветника (ФОТО)
Стара је то коалиција.Komunistička Partija pozdravlja ustaški pokret ličkih i dalmatinskih seljaka i stavlja se potpuno na njihovu stranu. Dužnost je svih komunističkih organizacija i svakog komuniste da taj pokret potpomognu, organiziraju i predvode.
— "Ustaški pokret u hrvatskim krajevima", službeno glasilo KPJ Proleter iz prosinca 1932.
Коју пичку материну на табли име улице пише латиницом, јебо им тито матер мртву комуњарску❓❗
- нуклеарни удар
Etaoin wrote:То је доњи део табле, на горњем је натпис на ћирилици.
Треба избацити тај део..
Да ли неки из ЦГ,може направити кратку анализу уочи избора 30.08?Имам утисак,да поред уједињења и стављања на врх листе неукаљаног универзитетског професора,ипак доста тога не иде како треба.То јест,мислим да ће опозиција,и лажна и права,направити бољи резултат него раније али опет недовољан за неки преокрет.
Ипак рецимо,човек из Будве,где се одржавају локални избори,ми каже да са овим Царевићем, опозиција која је до недавно владала у Будви има реалне шансе да добије дпс,па чак и у Котору да направе одличан резултат.
Ипак рецимо,човек из Будве,где се одржавају локални избори,ми каже да са овим Царевићем, опозиција која је до недавно владала у Будви има реалне шансе да добије дпс,па чак и у Котору да направе одличан резултат.
- нуклеарни удар
Nexon wrote:Има ли у аграму врућине?
Ко и свуда у региону