Вести
Re: Вести
Ти си написао нешто друго. Углавном, долазио је...долази и данас хиљаде људи па њихова политичка опредељеност нема везе с трибином. Ајде да си гробар па да нас поистовећујеш с говнарима политичарима прихватио би ако је у сврху подјебавања. Овако не видим какве ја везе имам с њим? какав брат с трибине и сл. срања. Човек је политичар, ту се свака даља прича с навијачима завршава.
- gradski_boem
Ladno postavim tekst koji je V.Dj. napisao za Batu i onda se pet likova nakaci da pise o njegovim ljudskim,morlnim,navijackim i ko zna kakvim kvalitetima.Zasto?Jer ih nervira sto je politicar! Nije ni prvi ni poslednji u odelu i kravati.
- Desnoruki levak
Mi nismo ni svesni koliko smo ga ugasili kao narod i država, a najgore tek predstoji...koliko svi drugi problemi koje imamo izgledaju trivijalno kad pomisliš da mi fizički prestajemo da postojimo, a najgora gamad zauzima naše mesto.
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/albanci-tajno-kupuju-jug-srbije/3xyn1ek
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/albanci-tajno-kupuju-jug-srbije/3xyn1ek
- Neizlecivi
Ne znam ni kakav komentar da dam...
http://www.021.rs/story/Info/Srbija/136218/Preminuo-cuvar-koji-je-bio-svedok-rusenja-u-Savamali.html
http://www.021.rs/story/Info/Srbija/136218/Preminuo-cuvar-koji-je-bio-svedok-rusenja-u-Savamali.html
фикрета wrote:nemoj te danas pokretati teske teme
nije dan za to
danas je anastasiji rodjendan,princezi,kci srpske majke...
Sta vredi kad ne mozemo da upadnemo.
Na moj rođendan neće moći da uđe svako, to je ipak veliki događaj. Biće puno ljudi pa zato štampamo specijalne pozivnice, koje će ujedno biti i propusnice za ulazak na žurku. Niko neće moći da uđe bez te pozivnice
Гледам ове наше несрећнике из опозиције, углавном плаћенике власти и невероватне глупане, како причају о некаквој култури у политици, нарочито Скупштини, све се позивајући на запад а све да нема сукобљавања и агресивности у Скупштини.
Британска скупштина, House of Commons, симбол демократије на западу. Да видите како они вичу, провоцирају итд.
Овако се води полтиика, ако неко хоће да се бави смиреним и крушеним радом нека иде на неки институт, политика то није. Нарочито ако си опозиција у Србији, која нема никакве ресурсе и остаје ти једино Скупштина.
Шешељ је то одлично користио својом агресивношћу, нажалост, он је плаћеник који је увек када треба да нешто преузме помињао вађење очију зарђалом кашиком, тако да то није најбоље испадало на крају, на његову срећу. Али сам агресивни наступ је њему пуно доносио.
Британска скупштина, House of Commons, симбол демократије на западу. Да видите како они вичу, провоцирају итд.
Овако се води полтиика, ако неко хоће да се бави смиреним и крушеним радом нека иде на неки институт, политика то није. Нарочито ако си опозиција у Србији, која нема никакве ресурсе и остаје ти једино Скупштина.
Шешељ је то одлично користио својом агресивношћу, нажалост, он је плаћеник који је увек када треба да нешто преузме помињао вађење очију зарђалом кашиком, тако да то није најбоље испадало на крају, на његову срећу. Али сам агресивни наступ је њему пуно доносио.
- Кудрави Гаучос
фикрета wrote:nemoj te danas pokretati teske teme
nije dan za to
danas je anastasiji rodjendan,princezi,kci srpske majke...
Је л' има пренос негде, и за шта уопште служи тај РТС, и зашто им се плаћа претплата. Најважније је само да све прође ок и без проблема, да не буде као на Вељковој журци кад је она Жељкова другарица умрла од излива дроге у вену, не требају нам такве ствари и да се брукамо пред светом. Замисли да се на краљевском венчању у Ју Кеј деси тако неки догађај, ал' нама ништа није свето. У сваком случају, свака част Анестезији, ово јој је као неки бар мицвах, да кажем.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Djuka je tenkre. Bole me k sto idemo na istu tribinu,drago mi je stavise sto je sve cesce u lozi i gore u galeriji.
Covek je promenio za 180 stepeni svoje stavove,dovoljno da se kaze tenkre i ende.
A ti Boem prvo reci koji ti se njegovi stavovi svidjaju,ne znam,ima Djuka sa bedzom Sekija kako proslavlja rodjendan Ratka Mladica i organizuje proteste protiv sporazuma sa siptarima,protiv je parade pedera i smatra put u EU i nato pogubnim za Srbiju i ima posebne emisije na radiju fokus o tome i ima Djuka moler koji vrslja po lutriji,zalaze se za EU i nato jer je to realnost i kaze da je Briselski sporazum ok,a parada pedera ga danas ne interesuje. Da ne pricam apropo tribine kad je bila prica u vreme tadicija o prodaji Zvezde zestoko se protivio,kad je veliki vodja isto pozeleo Djuka menja misljenje i kaze samo tako samo napred,samo jako.
Ne znam koji stav ti se to dopada,a koji ne...posto ima dijementralno suprotne,samo jedno je bilo kad je bio u opoziciji a drugo kad je u vlasti.
Zavisi kad si pricao sa njim
Covek je promenio za 180 stepeni svoje stavove,dovoljno da se kaze tenkre i ende.
A ti Boem prvo reci koji ti se njegovi stavovi svidjaju,ne znam,ima Djuka sa bedzom Sekija kako proslavlja rodjendan Ratka Mladica i organizuje proteste protiv sporazuma sa siptarima,protiv je parade pedera i smatra put u EU i nato pogubnim za Srbiju i ima posebne emisije na radiju fokus o tome i ima Djuka moler koji vrslja po lutriji,zalaze se za EU i nato jer je to realnost i kaze da je Briselski sporazum ok,a parada pedera ga danas ne interesuje. Da ne pricam apropo tribine kad je bila prica u vreme tadicija o prodaji Zvezde zestoko se protivio,kad je veliki vodja isto pozeleo Djuka menja misljenje i kaze samo tako samo napred,samo jako.
Ne znam koji stav ti se to dopada,a koji ne...posto ima dijementralno suprotne,samo jedno je bilo kad je bio u opoziciji a drugo kad je u vlasti.
Zavisi kad si pricao sa njim
Neizlecivi wrote:Ne znam ni kakav komentar da dam...
ali komentar ispod "zavidimo stanovnicima severne koreje"
04 X 1945
- grobarizsrpske
Трамп прешишао и Вашингтон.
Што се домаћих тиче, изгледа умро свједок случаја на Савамали...
Што се домаћих тиче, изгледа умро свједок случаја на Савамали...
- ciganstura
je l' zna neko kakva je ovo protesna šetnja i ko je to predvodio ? Mislim danas svi kače neke slike sad a pojma nemam o čemu se radi, radio do osm
Сви ми дугујемо себе некој деци, будимо потомци, да би били преци!
Какво се комуњарско-либерално зло, буржујских тенденција(да ли је неко од тих квази-анархиста који су се окупили икада радио у некој производњи?!), окупило у Београду, око 5 тисућа. Сва срећа да двери нису званично стале у позиву иза овога, барем нисам видео на њиховим званичним странама данас, време је да почне удаљавање од људи који позивају на рушење државе, цркве...то су биле пароле са све југословенским заставама и тако то...
Да се разумемо, Вучић је морална амеба која је зарад власти издала КиМ и свашта још направио али већина ових што се окупила би то направила и плус још мало више.
Зло и наопако у овој држави.
Да се разумемо, Вучић је морална амеба која је зарад власти издала КиМ и свашта још направио али већина ових што се окупила би то направила и плус још мало више.
Зло и наопако у овој држави.
ciganstura wrote:je l' zna neko kakva je ovo protesna šetnja i ko je to predvodio ? Mislim danas svi kače neke slike sad a pojma nemam o čemu se radi, radio do osm
Иза тога стоје жути кадрови, тачније Бојана Маљевић. Протест траје дуже времена а мало је омасовљен подршком странака попут Радуловића, разних жутих фракција, разних анархиста, комуниста, а видим да и дсс са својим аналитичаром(који дакако много воли жуте другаре, толико да је био спреман више њих да брани него ли коалицију којој је припадао у предизборној кампањи, штавише, текстом на дан пред изборе је ширио само такав дефетизам), дакле и дсс покушава ту да се углави.
Хваљен господ што двери нису ушле озбиљније у ту причу. Даље одатле, мој је савет.