Zalgiris wrote:O N1, Novoj, Danas, NIN i slicno ne treba trositi reci. Oni ceo zivot na jednoj strani, mi na drugoj...i tako treba da ostane zauvek. Ali vrlo bitna stvar je da ljudi koji do sad nisu shvatili, pocnu polako da shvataju i da preispituju svoje drkanje kurca na srbin info koji drka kurac na Noga. Srdjan Nogo je ubaceni element da bi svi desnicari, navijaci, patriote imali na koga da se loze. A zapravo je Nogo = Misa Vacic. Samo sto nije toliki debil, nego je malcice pametniji od njega, sto zaista nije tesko. Vidim da ima mnogo ljudi koji kao papagaji ponavljaju da treba stati uz tog debila, zelim da verujem da to rade iz interesa ili zbog strancarenja. Ne pravite sebi idole od politicara, pogotvo ne od takvih ljiga kao sto je Nogo.
Pa uz koga da stanu desničari?
Ja baš ne drkam ni na koga, ali sigurno neću uz stašu da stanem i ekipu dupebetonaša.
Koliko ljudi pljuju jedni po drugima po netu, koliko je samo pljuvano po Mladenu Obradoviću da je ubačen element, pa po Ivanu Ivanoviću, a po Miši Vaciću najmanje od svih. Na kraju ispade Miša Vacić najveći smrad od navedenih.
Napiši ko je ispravan na protestu, uz koga da stanu ljudi, ko nije ubačen element. Pošto za ova tri dana protesta, kad je narod izašao na ulice i žario i palio, čuo sam milion priča o ubačenim elementima. A ne videh ih baš puno na protestu. To je izgleda malo više maštarija internet trolova.