Inace, imao cheat day ali onako bas opusten ceo dan i sutradan nikad bolji trening. Ne pamtim da mi je bolje legao cheat day nego sada. Zakljucak: cheat day, all day, every day

навијај wrote:Шта даје веће резултате за добијање (обичне) масе, гејнер или протеин? И има ли сврхе узимати га ван теретане (само вежбе)? 195 цм а 65 кг
Vinz wrote:Ajde neka neko stavi par preporuka za kvalitetan dorucak, jer mi je to najveci problem, zbog posla itd...
Naravno sa sto manje spremanja i zezanja u kuhinji ujutru...
Brdja wrote:Mozda previse licno gledam na to ali ja sam uvek pre za protein nego za gejner. Gejner je pun prostih secera. Opet cu te smarati za ishranu jer MORAS da budes u suficitu ako hoces da dobijes koji kg. Opet, ako ti nije sredjena ishrana ni jedan gejner ni protein ti nece pomoci. Ako si vec mrsav kreni polako i trudi se da nabijes sto cistiju misicnu masu kako se posle ne bi zajebavao da skines slauf koji ces sigurno dobiti ukoliko ti je ishrana losa. Pretpostavljam da ti nije cilj da budes skinny fat.
lost&found wrote:na skali od 0 do Jeres, koliko je lose unositi whey protein pre treninga umesto posle ? da napomenem da nakon treninga uvek jedem carbs + meso, da sam do sad unosio whey kad ustanem i posle treninga, a sad bih da prebacim na pre treninga posto uglavnom jedem odmah psole treninga ionako, a ne bih da unosim vise od 2 merice dnevno
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest