савабјан wrote:
Moj utisak od sinoc je da imamo malo bandera i tu cu da se slozim sa tobom.
Klinac nisam svakako pa cu da se svrstam medju ove usijane glave samo mi molim te objasni (negde u nekoj drugoj temi da ne smaramo ovde) konkretno za Noga za koju sluzbu radi i kako si to zakljucio? Za ove ostale znam. Moze i na pp.
Daj javno i mene zanima.[/quote]
Uhvatili ste me na foru. Dokaze da je Nogo placenik nemam. A ako cemo tom logikom, dajte vi meni dokaze da su Vucic ili Djilas ili Seselj i Sergej strani placenici. Neke stvari su jednostavno aksiom, ne treba ih dokazivati jer su toliko ocigledne.
Ne znam cemu tolika fasciniranost likovima koji su politicari. Umesto da im se smeju svi u facu i da ih gledamo kao najodvratnije ljige na svetu, srbima se i u 2020. dize kara na njih. I nema coveka koji nije pomislio nekad, kako ih treba pobiti sve do jednog, jer bas to zasluzuju...svi do jednog.
I onda kad se napise da je recept za ustanak, da se nalupeta svaki sadasnji i bivsi i buduci politicar koji se usudi da se pojavi na bilo kakvom protestu...vi stanete i branite smrdljivog POLITICARA i cudite se znakovima jednakosti. Ako vec kazete da niste klinci, i posle svih ovih godina pracenja politike i svih tih likova vi zelite da verujete POLITICARU, dojucerasnjem strancki obojenom liku, koji i dalje sedi u poslanickoj klupi i glumi neku opoziciju...onda imate problem. Kao neko ko je poznavao Noga 10 godina, i kao neko ko prati politiku 22 godine i kao neko ko je ispratio ceo rad i delo gore pomenutih laznih patriotskih organizacija...tvrdim da je Nogo jedan od preko deset vec vidjenih lidera patriotskog bloka, desnicara ili kako god da vole da ih nazovu koji dolazi iz iste kuhinje kao i vecina pre njega. Oni su sve ono sto nacionalisti i patriote ne bi trebalo da budu. A vecina klinaca i prosenih srbina u njima vidi olicenje srbovanja i patriotizma. E to je poraz i po.