Занимљиве слике и клипови
Re: Занимљиве слике и клипови
Најјакији видео!
[youtube]www.youtube.com/aerhBq2YwkY[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/aerhBq2YwkY[/youtube]
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Onaj ne ustaje
https://youtu.be/hRM3bFXlyNk
https://youtu.be/hRM3bFXlyNk
(Street Force / Curva Orientale)
Да не би аута пролетио би у шуму...
On 9 August 2015, he collided with a team car during Stage 6 of the 2015 Tour of Utah. He was immediately taken to hospital following the incident and was diagnosed with injuries to his pelvis, ribs and lung.
preteko je
preteko je
Se seca neko, na starom forumu se pojavljivalo, snimak sa YTa gde lik pogadja kos iz brdo nekih situacija. Na ulici, sa kuce, garaze, zgrade, kroz neke tunele ili kako bese vec? Secanje mi malo bledi oko toga.
-
Куцај на Јутјубу Dude Perfect, вероватно је њихов снимак јер се они баве таквим стварима.
- lost&found
Kibiców wrote:Se seca neko, na starom forumu se pojavljivalo, snimak sa YTa gde lik pogadja kos iz brdo nekih situacija. Na ulici, sa kuce, garaze, zgrade, kroz neke tunele ili kako bese vec? Secanje mi malo bledi oko toga.
Mozda mislis na ovo
Nije mamu mu....ono bio kao neki polu profi snimak. A secam se analizirali smo ovde iz svih uglova. Dal je fake ili ne. Belac je bio. Tipa neko baci loptu na basket teren, ona odskace a on se zaleti kolima udari u nju i udje u kos. Te neke fore. Baca kroz neki ulaz zgrade ili sta vec, Boga pitaj koliko puta udari u zidove, gelendere.... i kos. Kad je iso snimak secam se lik kao u klonji baca govno ovom u drugoj kabini. Tipa na foru koliko ga sere.....
A simpatičnu anegdotu čuh juče. Navodno su se tokom snimnja Lepih sela, Manda i Nikola Kojo često "prepucavali" tako da se čuveno Mandino pjevanje: "Pošle žene da farbaju jaja, oćel Koja da ofarba moja?", odnosi na Koju, koji ga tom trenutku udara ramenom.
Eto. Bila istina ili ne simpa skroz.
Eto. Bila istina ili ne simpa skroz.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
гоблин сунце ти јебем
- Attachments
-
- 8D9110B0-2671-4DEF-9BA3-32FAC3BCF320.jpeg (63.97 KiB) Viewed 15085 times
А браћо што нико не спомиње 100€
odem na YT i u rekomendejshns ...
dok slušamo fank lagano praznimo šank
-
Мићара wrote:А браћо што нико не спомиње 100€
Bice pred izbore,polako...
ша је ово сунце ти јебем!
али немојте да гледате спот него само ријечи слушајте... јер спот мало ремети дебилизам...
Хапси Вајо!!! (Вајо Андрић је иначе бивши начелник полиције у Бијељини гдје је господин Кристијан Г.добио највеће батине у животу и о томе сам је говорио од стране Вајине интервентне јединице)
али немојте да гледате спот него само ријечи слушајте... јер спот мало ремети дебилизам...
Хапси Вајо!!! (Вајо Андрић је иначе бивши начелник полиције у Бијељини гдје је господин Кристијан Г.добио највеће батине у животу и о томе сам је говорио од стране Вајине интервентне јединице)