Адидас, Ер Макс...
Re: Адидас, Ер Макс...
Мој ортак тврди да Анђело Литрико нису лоше фармерке, ја их нисам носио па не могу да тврдим.
Коштају око 5-6 'иљада ваљда. Требало би да их има у ТЦ стадион.
Коштају око 5-6 'иљада ваљда. Требало би да их има у ТЦ стадион.
Имам три кера, два су различита а један је исти.
- јахач магле
Мени су се те из C&А најбоље показале. Имају радње у свим ТЦ-овима.
...Сијају звезде као очи конобарице...
- pustinjska lisica
Имам ја те Анђело Литрико, пуцају и оне између ногу.
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
pucale su i kad sam imao 90, sad sa 101-2 se to samo mnogo brže dešava
prodaju nam smeće
prodaju nam smeće
- Лудак из луднице
Рођак јел ти беше имаш ове црне ?
Imam ja Gel Lyte III, ubjedljivo najbolje patike koje sam ikad nosio. Uzimaj, neces se pokajat
незнам
Meni licno ne smeta, a nisam siguran da bilo kome smeta. Najbolje ti je da prosetas do prve radnje i provjeris.
незнам
Sjebe ako imaš širu nogu, nisu za svakoga.
-
Где је ово снижење за Гел тројку?
ima na sajtu djaka popust 20%, otišo u njihovu radnju probao i poručio sa sajta. Gel lyte V za 9200
Choose Life
Preskupe su kod na patike. Ja u Svedskoj prije tacno godinu dana platio oko 50 evra Gel Lyte III, i jos uvijek su k'o nove
незнам
Ево шта се мени десило:
Одем на сајт Баз-а, конкретно овде http://www.buzzsneakers.rs/obuca/za-muskarce+_sfl+toJSON/asics+_sfl+toJSON/bE/page-0/?prices=0;32800
и видим Асикс патике модел колорадо (скроз десно, тегет боја). Свратим до њихове радње у ТЦ Плаза у Крагујевцу, продавац ми покаже те патике, каже ми да су то те Асикс колорадо, платим му ја 8 и по сома и одем.
Пре него што изађох из продавнице рече ми продавац да ми рачун не треба јер примају рекламације и без рачуна јер имају некакву "контролну траку" па знају тачно ко је кад и шта купио код њих. "Ако буде проблема само окрени телефоном и нема поблема!" каже мени продавац у Баз-у.
Дођем кући, вадим кутију из кесе а на њој пише Onitsuka Tiger, исто пише и на патикама а са стране имају знак веома сличан Асикс знаку али изгледа да то није Асикс патика. На сајту тврде да јесте Асикс, продавац ми је реко да јесте Асикс али Асикс изгледа да није. Прочитам на нету да је та компанија Onitsuka Tiger у ствари Асикс и да је тај јапанац Оницука оснивач компаније која је касније постала позната као Асикс. Википедија каже да Асикс и данас продаје неке своје моделе старинског дизајна са знаком Onitsuka Tiger, тако да ове патике изгледа и јесу Асикс патике.
Дилема је за судски епилог у Врховном касационом суду.
Зовем сутра да рекламирам превару (звао сам и данас ал се не јављају), ако не прихвате јер немам рачун одосмо у црну хронику.
Питање за форумаше који познају свет патика: Да ли је ова патика Onitsuka Tiger Асикс или није?
Одем на сајт Баз-а, конкретно овде http://www.buzzsneakers.rs/obuca/za-muskarce+_sfl+toJSON/asics+_sfl+toJSON/bE/page-0/?prices=0;32800
и видим Асикс патике модел колорадо (скроз десно, тегет боја). Свратим до њихове радње у ТЦ Плаза у Крагујевцу, продавац ми покаже те патике, каже ми да су то те Асикс колорадо, платим му ја 8 и по сома и одем.
Пре него што изађох из продавнице рече ми продавац да ми рачун не треба јер примају рекламације и без рачуна јер имају некакву "контролну траку" па знају тачно ко је кад и шта купио код њих. "Ако буде проблема само окрени телефоном и нема поблема!" каже мени продавац у Баз-у.
Дођем кући, вадим кутију из кесе а на њој пише Onitsuka Tiger, исто пише и на патикама а са стране имају знак веома сличан Асикс знаку али изгледа да то није Асикс патика. На сајту тврде да јесте Асикс, продавац ми је реко да јесте Асикс али Асикс изгледа да није. Прочитам на нету да је та компанија Onitsuka Tiger у ствари Асикс и да је тај јапанац Оницука оснивач компаније која је касније постала позната као Асикс. Википедија каже да Асикс и данас продаје неке своје моделе старинског дизајна са знаком Onitsuka Tiger, тако да ове патике изгледа и јесу Асикс патике.
Зовем сутра да рекламирам превару (звао сам и данас ал се не јављају), ако не прихвате јер немам рачун одосмо у црну хронику.
Питање за форумаше који познају свет патика: Да ли је ова патика Onitsuka Tiger Асикс или није?
Имам три кера, два су различита а један је исти.
Pomoć ljudi,
Nikako ne mogu da nađem majicu nekog nacionalnog brenda na kojoj je stilizovan četnik i ispod njega piieše Dinara. Sjeća li se neko sa starog foruma gdje se prodaju i sl. hvala unaprijed...
Nikako ne mogu da nađem majicu nekog nacionalnog brenda na kojoj je stilizovan četnik i ispod njega piieše Dinara. Sjeća li se neko sa starog foruma gdje se prodaju i sl. hvala unaprijed...
blatnjavi wrote:Ево шта се мени десило:
У иностранству су рекли једном другу да је то Асикс, али није стандардно, него као братски одељак фирме или тако нешто. Све у свему квалитет је исти као и оригиналност. Немаш разлога за бригу.
fenian wrote:Pomoć ljudi,
ako na ovu mislis, to je brend "Вожд", mozes preko fejsbuka da narucis.