Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
Ma jok, samo normalno otišao na sajt i poručio. Probao i sa nalogom i bez. Evo šta mi šalju:
For your security, your order has been placed on temporary hold by our verification system as we need to verify your ID. We're sorry for any inconvenience this might cause.
So that we can get your order on its way to you as quickly as possible, please follow these steps:
1. Provide us with a valid ID such as a Driving License, Passport, or National ID card.
2. Take a piece of paper and write today's date and time, along with "CDKeys.com" on it.
3. PROTECT ANY SENSITIVE INFORMATION. Make sure you cover your ID or passport number. Your full name and ID expiry date must be visible, however.
4. Take a picture of your ID and the piece of paper in a single photo.
5. Reply to this email with the photo you took as an attachment.
We've added these steps for your security, and so we can confirm and release your order as quickly as possible.
If for any reason you are not able to provide this information, we will unfortunately have to cancel your order and issue a refund after three days.
For your security, your order has been placed on temporary hold by our verification system as we need to verify your ID. We're sorry for any inconvenience this might cause.
So that we can get your order on its way to you as quickly as possible, please follow these steps:
1. Provide us with a valid ID such as a Driving License, Passport, or National ID card.
2. Take a piece of paper and write today's date and time, along with "CDKeys.com" on it.
3. PROTECT ANY SENSITIVE INFORMATION. Make sure you cover your ID or passport number. Your full name and ID expiry date must be visible, however.
4. Take a picture of your ID and the piece of paper in a single photo.
5. Reply to this email with the photo you took as an attachment.
We've added these steps for your security, and so we can confirm and release your order as quickly as possible.
If for any reason you are not able to provide this information, we will unfortunately have to cancel your order and issue a refund after three days.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
nemam predstavu otkud to
pre šest meseci sam uzeo PES 2020 tamo, ništa od toga mi nisu tražili, samo mi je stigao Steam kod na mejl odmah nakon kupovine
pre šest meseci sam uzeo PES 2020 tamo, ništa od toga mi nisu tražili, samo mi je stigao Steam kod na mejl odmah nakon kupovine
Hm mislim da je zato pro sam iz Srbije plaćao karticom iz Nemačke. Poslaću im samo ime i prezime i datum isteka, sa tim mogu da se slikaju
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
-
I ja nesto kontam da uzmem prvi original pes,, rodjace gde si uzeo ovde? https://www.cdkeys.com
Vredi li? Kakav je? Sljaka sve bez laga kad se igra online? Znaci dobijes samo key koji otkucas u steam?
Vredi li? Kakav je? Sljaka sve bez laga kad se igra online? Znaci dobijes samo key koji otkucas u steam?
tu sam ja uzeo
meni je dobar, ima ponekad gluposti od kojih popizdiš, ali nije to mnogo često
radi sve bez laga, uopšte ti ne treba mnogo jaka konekcija, 20/4 je sasvim dovoljno
tako je, dobiješ key i aktiviraš na Steamu
do pre dva meseca nije moglo bez VPN-a, ali nas je Konami u međuvremenu konačno skinuo sa crne liste, tako da ti sad ni VPN ne treba
meni je dobar, ima ponekad gluposti od kojih popizdiš, ali nije to mnogo često
radi sve bez laga, uopšte ti ne treba mnogo jaka konekcija, 20/4 je sasvim dovoljno
tako je, dobiješ key i aktiviraš na Steamu
do pre dva meseca nije moglo bez VPN-a, ali nas je Konami u međuvremenu konačno skinuo sa crne liste, tako da ti sad ni VPN ne treba
Moze li neko objasnjenje za nas pionire u PS4 svijetu ? Kako, sta, sta treba, kako skinut igricu itd.. ? Jasno mi je otprilike, al' opet bolje da cujem po neki savjet od nekog ko vec ima iskustva.
e to ne znam, ja igram na računaru
ElPadrino wrote:Moze li neko objasnjenje za nas pionire u PS4 svijetu ? Kako, sta, sta treba, kako skinut igricu itd.. ? Jasno mi je otprilike, al' opet bolje da cujem po neki savjet od nekog ko vec ima iskustva.
Пошто из Србије не можеш да купујеш игре на ПС сајту, не можеш да користиш српске картице, чак не можеш ни преко Пејпала ако ти је повезан са српском картицом, мораш прво да купиш картице на овом сајту
https://www.pcgamesupply.com/buygames/s ... ork-cards/
ту добијеш код који убациш на свој налог на ПС сајту... и после тим ”кредитом” купиш игре.
Jel mogu ja iz inostranstva da kupim za nekoga u Srbiji sa tog sajta? Za koju zemlju je najbolje? Npr onaj vaučer za Store na par meseci
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Neće edit... mislim na onaj Playstation Plus što se prodaje za 30, 90 ili 365 dana. Jel to ona fora kao na Xbox da možeš da igraš besplatno sve igre koje ti oni daju na raspolaganje u toj njihovoj prodavnici?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Ovako će i biti
https://youtu.be/joPCfaY_Cig
https://youtu.be/joPCfaY_Cig
(Street Force / Curva Orientale)
Brdja wrote:Neće edit... mislim na onaj Playstation Plus što se prodaje za 30, 90 ili 365 dana. Jel to ona fora kao na Xbox da možeš da igraš besplatno sve igre koje ti oni daju na raspolaganje u toj njihovoj prodavnici?
Не можеш све бесплатно, тај Плус служи да можеш да играш онлине нпр Фифу или Пес, или неку пуцачину ако ти у том фазону. Добијеш бесплатно неке старије игре, које можеш да играш док ти је Плус активан.
А ове ”картице” које купујеш служе само да додаш паре у свој новчаник на пс4 стору, мислим да можеш и тако да купиш претплату, али ја је никад нисам узимао па не могу да ти тврдим 100%.
Na xboxu dobijes online igranje plus mesecno azuriranu bazu od 100+ igara, ukljucujuci i neke najnovije naslove. Jedan broj tih igara mozes da igras i na PC, samo se ulogujes na svoj nalog. Ne treba nikakav novcanik, placas sve karticom ko covek.
Da, na Xbox koristim ali sam hteo da kupim ortaku jer kaže da ne može ništa iz Srbije da radi i plaća. U svakom slučaju sam mu uzeo na 3 meseca da proba, kaže da su mu sve igre koje tamo nalazi neke skraćene tj trial verzije. Nije baš zadovoljan. Na Xbox je to mnogo bolje odrađeno
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
pa kad se zajebavate tim glupavim konzolama, umesto da ste PC master race
- ultrastito
Do kraja godine planiram da pazarim XBox One X, samo da padne malo cena. Drugari koji imaju XBox su preeeeeeezadovoljni!
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Tada treba da izađe novi Xbox tako da isprati i to. X će biti definitivno jeftiniji.
Ja sam u isto vreme kupio sebi xbox a ortaku ps4. Nagovarao sam ga da uzmem i njemu xbox ali on neće, hoće ps4 i sad se kaje. Tako da stvarno preporuka za xbox.
Ja sam u isto vreme kupio sebi xbox a ortaku ps4. Nagovarao sam ga da uzmem i njemu xbox ali on neće, hoće ps4 i sad se kaje. Tako da stvarno preporuka za xbox.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- ultrastito
Brdja wrote:Tada treba da izađe novi Xbox tako da isprati i to. X će biti definitivno jeftiniji.
Tototo!
Svakako necu kupovati po ovim radnjama kod nas jer debili i dan danas drze cenu One S konzole oko 30000, sto je previse za toliko staru konzolu. Videcu na preporuku od nekih sto uvoze iz Madjarske, pa sta Bog da...valjda ce biti ok.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Pitanje za advokate sa foruma ako ima voljnih da odgovore, degenerik klinac od burazera zvao sa drustvom brojeve iz oglasa koji izdaju stanove i tovarili ih, i op, stigne malom krivicna za ugrozavanje sigurnosti i poziv da se javi za dva dana u stanicu... Kakve su kazne u ovakvim slucajevima ?
dan posle spida
Rođaci wrote:pa kad se zajebavate tim glupavim konzolama, umesto da ste PC master race
Džabe govoriti.
(Street Force / Curva Orientale)