riper wrote: Sto bi se reklo ima nade za nas narod, a ne mora bas sve da krene iz Beograda.
Ima nade Bogu hvala.A iz BG-a moze da krene samo zuta patka
riper wrote: Sto bi se reklo ima nade za nas narod, a ne mora bas sve da krene iz Beograda.
1958 wrote:Dokle god ovi bolidi mrze Beograd vise nego siptare, hrvate i ostali nakot zajedno bice tako kako je. Pa vi i vasi zemljaci oblikujete taj isti Beograd, nije Beograd neki misticni grad jos misticnijih ljudi nego mesavina svih vasih gradova u jednom. Samim tim sto omalovazavate Beograd i serete po njegovim stanovnicima vi serete sebi po glavama.
Смех младића wrote:
Evo npr ja serem po beogradjanerima.Svaka cast ispravnim ljudima i momcima koji se bore ali isao sam iz unutrasnjosti na skoro sve mitinge i demonstracije da bi video kako beogradjaneri setaju svoje kerove po parkicima i da ih jednostavno boli patka (zuta).Opet ponavljam svaka cast pravim Srbima tamo ali generalno to je antisrpski grad
Modus Operandi wrote:Смех младића wrote:
Evo npr ja serem po beogradjanerima.Svaka cast ispravnim ljudima i momcima koji se bore ali isao sam iz unutrasnjosti na skoro sve mitinge i demonstracije da bi video kako beogradjaneri setaju svoje kerove po parkicima i da ih jednostavno boli patka (zuta).Opet ponavljam svaka cast pravim Srbima tamo ali generalno to je antisrpski grad
Е мој друже не знаш ти шта је антисрпски град, обиђи мало градове по Војводини иди у Нови Сад где вршља ју најгори другосрбијанци и бугараши, антифе, аутономаши...Београд је још и добар јер му ваде просек навијачи, а као и свака метропола то је скуп свега и свачега, то ти је Србија,РС,ЦГ у малом.
Kockalone wrote:Људи, ево да вас ође замолим све да се појавити на молебан у Београду прексјутра. Немојте палити заставе или нешто тако јер тиме идете на воденицу овим зликовцима. Нијесте свјесни колико то значи овоме народу ође. Ону ноћ кад су Делије ишле на протест слушао сам на литији жене од 60 година како причају Београд је устао, кренуле Делије итд. Можда ви горе не можете осјетити колико народу ође значи та подршка, али вјерујте да то људима даје још већу снагу.
bojan23 wrote:
Само да будемо прецизни, то вече су у Београду шетали и навијачи других клубова, као и људи који немају везе са навијачким покретом...
Modus Operandi wrote:Смех младића wrote:
Е мој друже не знаш ти шта је антисрпски град, обиђи мало градове по Војводини иди у Нови Сад где вршља ју најгори другосрбијанци и бугараши, антифе, аутономаши...Београд је још и добар јер му ваде просек навијачи, а као и свака метропола то је скуп свега и свачега, то ти је Србија,РС,ЦГ у малом.
Users browsing this forum: No registered users and 29 guests