Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
ultrastito

Re: Вести

Postby ultrastito » Thu Jan 02, 2020 10:26 am

Kockalone wrote:У Никшићу 10так хиљада 31. децембра у 19 сати, а град Никшић има 50так хиљада што значи да је 20% становништва учествовало на литију.

Fenomenalna brojka, zamislite samo u Beogradu 400000 ljudi na ulici! Svaka cast narodu Crne Gore na buntu i dace Bog da izdrze sve pritiske, sve podvale kojih ce biti sigurno.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Мићара

Postby Мићара » Thu Jan 02, 2020 2:54 pm

Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

reziser

Postby reziser » Thu Jan 02, 2020 4:52 pm

Влада Паликућа wrote:
reziser wrote:Има ли кога из ЦГ,да нам људски каже,оће ли бити ЈЕДНОГ ЦЕНТРАЛНОГ СКУПА,или ће се вртети свако у свом сокаку још пар дана ко и задњих 30 година,да би се после све"случајно"вратило у "институционалне оквире и правну борбу",тј да би их/нас превезли жедне преко воде.И са тим једним скупом,ништа се не би добило,али бар би се пламен какве такве наде држао,тињао,па помало и горео.Овако,све ће лећи до по Божићу.

Тиха,срамна,ко по обичају бедна/јадна/срамотна реакција Србије.

Народ је доле и пре ових догађања показао колико му значи црква. То је пре свега њихова ствар, немају Срби из других епархија шта да им предлажу и праве анализу њихових корака. Није ово протест један од пет милиона где бесловесна маса бауља уз панонског говнара, ни пети октобар да се ствари гледају кроз ту призму једног централног скупа. Ако може да се каквом акцијом у свом месту да подстрек одлично. Ако не, онда је паметније ћутати.

Србин из нпр Пријепоља,и Србин из Пљеваља,припадају истој епархији,Милешевској.А сви скупа припадају СПЦ,неће ваљда водити другачију политику,него политику своје матичне цркве.Не мислиш ваљда да вечити губитници и сарадници режима Мандић,Медојевић,Кнежевић итд,имају било какав план и стратегију?Мислим да ће се све држати до Божића а онда разводњавање,толико пута виђено до сада и толико пута ко фол случајно.Још сам Алек да се умеша....

ПС-У делу епархије Милешевске митинзи подршке смењеном епископу Филарету,тзв трвдом ,милитантном крилу.Случајан тајминг. :roll:

Modus Operandi

Postby Modus Operandi » Fri Jan 03, 2020 12:50 am

ultrastito wrote:
Kockalone wrote:У Никшићу 10так хиљада 31. децембра у 19 сати, а град Никшић има 50так хиљада што значи да је 20% становништва учествовало на литију.

Fenomenalna brojka, zamislite samo u Beogradu 400000 ljudi na ulici! Svaka cast narodu Crne Gore na buntu i dace Bog da izdrze sve pritiske, sve podvale kojih ce biti sigurno.
Мене само занима зашто се Цигани никада не одазову када се у вези нечег протестује? Зашто увек покрећу све самоиницијативно као вечерас ово после кошарке. Ако је српство спало на једну навијачку групу која окупи више људи него нпр. студенти или неки патриотски покрет онда смо ми у дубокој кризи.
Такође ова маса се окупила зато што је протест био после кошаркашке утакмице, да није било утакмице не бих дошло ни упола.
Пукли смо као народ.

fillam

Postby fillam » Fri Jan 03, 2020 1:09 am

Kad vidim nase ljude u Crnoj Gori, ne bih se slozio da je narod pukao. Pukao je Beograd.

Србохолик

Postby Србохолик » Fri Jan 03, 2020 8:50 am

Modus Operandi wrote:
ultrastito wrote:

Мене само занима зашто се Цигани никада не одазову када се у вези нечег протестује? Зашто увек покрећу све самоиницијативно као вечерас ово после кошарке. Ако је српство спало на једну навијачку групу која окупи више људи него нпр. студенти или неки патриотски покрет онда смо ми у дубокој кризи.
Такође ова маса се окупила зато што је протест био после кошаркашке утакмице, да није било утакмице не бих дошло ни упола.
Пукли смо као народ.

Били су цигани пре пар дана када су студенти организовали, као што су били и гробари и вероватно из осталих група. Вечерас је могао да дође ко год је хтео, била је маса људи која је чекала испред арене да се заврши кошарка па се заједно кренуло, утакмица је искоришћена да се што више омасови скуп, заказани су и нови, добродошли су сви, а мене ће конкретно болети курац ко ће мегафон да држи, циганин, гробар, форс или гаучос, у овоме смо заједно. Реално да је требало да буде већа бројка у односу на број становника требало је, али шта је ту је, следећи дупло масовнији.

ivanpfc31

Postby ivanpfc31 » Fri Jan 03, 2020 10:25 am

Svi ste crnili Crnu Goru i , fakticki mrzjeli od mora do tablica , a razloga ste imali,od razdvajanja i priznavanja pa na dalje, a sad svi likuju i nazivaju nas bracom i bratijom.
Politika kurva sto ucinje, Gora Crna je slika i prilika!

1) https://youtu.be/8r6TCD3XgY0
2) https://youtu.be/vK23rkedeTU. - Slika koja ce posluziti pravoslavnoj sviti da obidje cijeli svijet, svaka cast za Berane !

Послато са Mi Note 3 помоћу Тапатока

ivanpfc31

Postby ivanpfc31 » Fri Jan 03, 2020 12:12 pm

SlikeImageImageImageImage

Послато са Mi Note 3 помоћу Тапатока

Мићара

Postby Мићара » Fri Jan 03, 2020 4:34 pm

fillam wrote:Kad vidim nase ljude u Crnoj Gori, ne bih se slozio da je narod pukao. Pukao je Beograd.

Управо, у тој кухињи београдској се највише кувало против самих Срба...

Наклоност до пода народу Црне Горе!

1914

Postby 1914 » Fri Jan 03, 2020 4:45 pm

NS

miki pirs

Postby miki pirs » Fri Jan 03, 2020 6:15 pm

Berane danas

Image

Ovo je kao da se u Beogradu okupi 1200000 ljudi

brucelee

Postby brucelee » Fri Jan 03, 2020 7:39 pm

Modus Operandi wrote:
ultrastito wrote:

Пукли смо као народ.

Опасан фејл...што би се рекло.

Ја знам бар 5 скупова на који је Север ишао а где нису били организатори, од Словеначке амбасаде 2008 год, до многих других, углавном су у питању скупови за Косово и Метохију. Организовано се ишло, а група није била организатор.
О скуповима где се ишло али не организовано, него су људи из група ишли појединачно, то да не причам. И мислим да су као навијачка група једни од ретких за које се има набрајати доста где су ишли на скупове што организовано што неорганизовано, где су били позиви да се иде и остало.

Па ја први нећу отићи ма шта повод био, на неки скуп где ће главни бити Мица Заветница и онај дебил из Парова са хепија.

reziser

Postby reziser » Fri Jan 03, 2020 8:11 pm

Беране и Пљевља,невероватан број људи,с обзиром на реалан број становника у ове две општине.

Modus Operandi

Postby Modus Operandi » Fri Jan 03, 2020 8:41 pm

Србохолик wrote:
Били су цигани пре пар дана када су студенти организовали, као што су били и гробари и вероватно из осталих група. Вечерас је могао да дође ко год је хтео, била је маса људи која је чекала испред арене да се заврши кошарка па се заједно кренуло, утакмица је искоришћена да се што више омасови скуп, заказани су и нови, добродошли су сви, а мене ће конкретно болети курац ко ће мегафон да држи, циганин, гробар, форс или гаучос, у овоме смо заједно. Реално да је требало да буде већа бројка у односу на број становника требало је, али шта је ту је, следећи дупло масовнији.
Баш зато 17 - ог јануара студенти организују испред цркве Светог Марка и треба сви да изађу да буде најмање 15.000 људи.

brucelee

Postby brucelee » Sat Jan 04, 2020 11:42 am

Modus Operandi wrote:
Србохолик wrote:
Баш зато 17 - ог јануара студенти организују испред цркве Светог Марка и треба сви да изађу да буде најмање 15.000 људи.

Па ето, на скупу и шетњи Делија од прексиноћ су позвани сви који су били да дођу 17ог на тај скуп који организују студенти.

Panzram

Postby Panzram » Sat Jan 04, 2020 2:03 pm

Lepo kaže Modus Opendi, dok se sve grupe ne ujedine nema ništa od toga, a mogle su sad npr.
Ovo neće na dobro da izađe...

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Sat Jan 04, 2020 2:33 pm

Koje “sve grupe”? Pa grobari sami sa sobom ne mogu da se ujedine, a ustale grupe skoro pa i ne postoje

Смех младића

Postby Смех младића » Sat Jan 04, 2020 3:10 pm

Tek kad skinemo sve ostale boje i simbole i stanemo svi pod jedan barjak i krst moci cemo nesto.Ali to je ovde naucna fantastika

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Wed Jan 08, 2020 10:38 am

http://www.politika.rs/scc/clanak/445400/U-Teheranu-tvrde-da-je-u-raketnom-napadu-ubijeno-80-americkih-terorista
Добро би било и да их је бар 8 убијено, у сваком случају интересантно ће да буде, подршка Ирану.

Мићара

Postby Мићара » Wed Jan 08, 2020 12:22 pm

нуклеарни удар wrote:http://www.politika.rs/scc/clanak/445400/U-Teheranu-tvrde-da-je-u-raketnom-napadu-ubijeno-80-americkih-terorista
Добро би било и да их је бар 8 убијено, у сваком случају интересантно ће да буде, подршка Ирану.

Каква подршка дабог да сви се изјебали међусобно и једни и други. 90 тих су били најбољи другови када су ови слали муџосе и ал каиду у Босну а ови бомбардере дабог да изгорили и једни и други!

Return to “Само опуштено”