Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Буквално, каква група грађана све ти јебем
svuda.prisutan wrote:Ne znam gde ima ta liga, ali javi kako je prosao drugar....meni su te dojave, ej pazi rec...dojava. dojava koja stigne do Srbije, do necijeg naselja...kakva to dojava moze da bude? A ljudi se i dalje primaju na to.
Došao prelaz, drug iz Beča imao provjeren info sad od koga tačno nisam ni pita, znao sam 2 dana pre tekme tu informaciju ali jednostavno nije bilo šanse naći kladionicu koja ima to u ponudi. U Beču je bašao i stavio 1200 evra na kvotu 28 i odma posle te uplate tekma je bila blokirana.
Jbg ako sledeći put bude nešto slično od istog izvora okačiću, samo na be bude ovakva egzotika u pitanju.
-
Dajte link za ufc večeras.
Завршене су све борбе, у Москви су биле.
-
E u kurac. Ja gledao ksw i kao čekam večeras ovo kad ono moša.
Шта урадише Бјелица и Боги Портланду ноћас.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
Ma ko im j mater, gdje su bili u Kini ?! 

Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Fala kurcu
- UltrasDoras
luka dončić je najbolji srpski sportista ikad 

"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
Црвена Звезда
Црвена Звезда
*slovenački
- ultrastito
Sad sam gledao Minesota - Finiks i lomi se rezultat, Minesota gubi 3 razlike, imaju poslednji napad na utakmici i BOG od igraca uzima loptu i 9 sekundi pre kraja sutira trojku skoro sa pola terena i naravno promasuje. Realno, ali realno, da igra za Kris Kros iz Panceva i to da uradi, dobio bi momentalni nogobulj, al ne...trener, kao i 90% trenera u NBA koji su tu da klimaju glavom zvezdama, kao sve ok idemo dalje 

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
to je Karl Anthony Towns
čovek je trenutno drugi trojkaš lige, odmah iza Hardena
drugo, očigledno je bilo da je popizdeo, pošto je u nekoliko napada pre tog ostao sam na Kaminskom, ali mu glupani nisu dodavali loptu
treće, ipak je to besmislena Minesota, tako da ne čudi ovakav potez
nemojmo opet američka vs evropska košarka, ona dva finala OI i SP su pokazala sve što treba da znamo
čovek je trenutno drugi trojkaš lige, odmah iza Hardena
drugo, očigledno je bilo da je popizdeo, pošto je u nekoliko napada pre tog ostao sam na Kaminskom, ali mu glupani nisu dodavali loptu
treće, ipak je to besmislena Minesota, tako da ne čudi ovakav potez

nemojmo opet američka vs evropska košarka, ona dva finala OI i SP su pokazala sve što treba da znamo

Previše ih pravdaš rođo, za neke stvari nema baš nekog opravdanja.
Skoro sam video neki klip gdje vestbruk ide sam u napad trči, okreće se po reketu, dribla, ide vamo ide tamo, al' da doda loptu to nikako. Zaista mučno za gledati. Ima NBA neke svoje prednosti, brzina igre, atraktivni potezi i slično, ali je makar do plej ofa ovo dosta obesmislena košarka, mada i za taj famozni plej of kada počinje da se igra košarka, da se igra odbrana, da se uozbilje igrači itd je dikustabilno.
U oba slučaja u Evropi bi bilo ovakvo nešto
Nije baš sve ni u tom ko je veća atleta, ko će više poena dati, ko će uzeti oi ili sp. Ima nešto i u tom starom šmeku košarke, neka dobra asistencija, pa i dobra odbrana, timska igra i sve to što nosi onaj LJEPŠI dio košarke.
Skoro sam video neki klip gdje vestbruk ide sam u napad trči, okreće se po reketu, dribla, ide vamo ide tamo, al' da doda loptu to nikako. Zaista mučno za gledati. Ima NBA neke svoje prednosti, brzina igre, atraktivni potezi i slično, ali je makar do plej ofa ovo dosta obesmislena košarka, mada i za taj famozni plej of kada počinje da se igra košarka, da se igra odbrana, da se uozbilje igrači itd je dikustabilno.
U oba slučaja u Evropi bi bilo ovakvo nešto
Nije baš sve ni u tom ko je veća atleta, ko će više poena dati, ko će uzeti oi ili sp. Ima nešto i u tom starom šmeku košarke, neka dobra asistencija, pa i dobra odbrana, timska igra i sve to što nosi onaj LJEPŠI dio košarke.

-
Stvarno je Towns ispao težak idiot. Posle tog šuta sam mislio da je rešeno pa sam krenuo u krevet i nisam mnogo obraćao pažnju na tv, ali mislim da je baš on posle toga pogodio još jednu trojku iz normalne pozicije. To isto je degenerik mogao da uradi u prethodnom napadu. Da dodje do normalne pozicije, pogodi trojku i igra produžetke umesto da šuta sa centra 9 sekundi pre kraja.
A pazite ovog doktora, kakav procenat za 3. Pobedio lik utakmicu, pazite rezultat 25 sekundi pre kraja.
https://www.youtube.com/watch?v=rA0A8vT ... ture=share
Edit: vratio me u 2004. da gledam Mekgrejdija.
A pazite ovog doktora, kakav procenat za 3. Pobedio lik utakmicu, pazite rezultat 25 sekundi pre kraja.
https://www.youtube.com/watch?v=rA0A8vT ... ture=share
Edit: vratio me u 2004. da gledam Mekgrejdija.
@ ElPadrino
evo ti evroligaški basket, sve rezonski potezi
https://www.youtube.com/watch?v=NOZx7EX__GM

evo ti evroligaški basket, sve rezonski potezi
https://www.youtube.com/watch?v=NOZx7EX__GM

Црвена Звезда
Црвена Звезда
pa ovo je najjači stručni konsultant svih vremena