CREW pg wrote:A mogla je i Trepča da osvoji Kup Srbije...
Možda bi to bilo bolje od svih parola, koreografija, povika, pisanja...
Вечити ривали - вести и дискусија
-
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Može jedan penal
"Вјечна зубља вјечне помрчинe
нит догори нити свјетлост губи"
CREW pg wrote:Može jedan penal
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Dragutin Topić
"Вјечна зубља вјечне помрчинe
Ako cemo da cepidlacimo, nenad stekic
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
redakcija sportskog zurnala nekako ce i preziveti ovo vece ali onaj muceni komentator sa rts-a matic... tesko
04 X 1945
Ајде немој да сте суздржани јебите кад имате овакву прилику
sve očekivano, nema razloga za neke provokacije i podjebavanja
nego, sjajna utakmica u Pioiru sinoć
naši stranci su mnogo dobri, Mozli i Tomas posebno
Pejdž jako napredovao otkako ima drugačiju ulogu, prošle godine je igrao nešto što mu ne odgovara i delovao kao propast, al sad je sve leglo na svoje mesto
ne znam šta ćemo s ovim Parahovskim, od njega zasad ništa, mada očekujem da se pobije ispod koša sa Odžom za koji dan kad dođe ta utakmica
Jaramaz isto odličan, baš ume sa loptom, da pogodi, da doda, sve kako treba
Zagorca samo da posluži zdravlje, ovo što radi od početka sezone je odlično
Pejdž jako napredovao otkako ima drugačiju ulogu, prošle godine je igrao nešto što mu ne odgovara i delovao kao propast, al sad je sve leglo na svoje mesto
ne znam šta ćemo s ovim Parahovskim, od njega zasad ništa, mada očekujem da se pobije ispod koša sa Odžom za koji dan kad dođe ta utakmica
da nije ove besmislene podele srusili bi halu, na momente je stvarno podsecalo na evroligaske dane
04 X 1945
- CamoSurprise
Gilajdza RIP
Rođaci wrote:sve očekivano, nema razloga za neke provokacije i podjebavanja
Znaci ove godine niste projektovani za drugo mesto u regionalnoj ligi i nema da vam svi rade o glavi ili to i dalje ostaje
na stranu zezanje, uporedi ko je od naših i vaših stranaca gde igrao pre ove sezone, pa ćeš sam skapirati i odgovor na sopstveno pitanje
Rođaci wrote:na stranu zezanje, uporedi ko je od naših i vaših stranaca gde igrao pre ove sezone, pa ćeš sam skapirati i odgovor na sopstveno pitanje
Zajebavam se naravno. U Evrvoligi po planu, za sada ne moze da nam se zameri da smo izgubili nesto sto je trebalo da dobijemo. Samo mi je zao sinoc sto smo stali u napadu. Odbrana sasvim dobra, ali totalna propast u napadu, jer obojica plejmejkera su se utrkivala ko ce retardiranije da odigra. Ali dobro, idemo dalje. Kriza i dalje drma, ali i to ce valjda proci.
U fudbalu, bolno je gledati Zvezdu na gostovanjima u LS. Jeste nasa mera Liga Evrope, gde mogu da se gledaju takmicarske utakmice, ali ovo je druga dimenzija. Nijie da nema napredak u odnosu na proslu sezonu, uspevali smo i protiv Bajerna i protiv Totenhema da malo duze imamo loptu u nogama, ali jednostavno, druga dimenzija fudbala. Mi jesmo tu uljezi i najbolje cemu se mozemo nadati je da napravimo neki pojedinacan podvig kao prosle godine protiv Liverpula. Ali opet, neka bude ovako svaki put, ako jednog dana fantaziramo da budemo konkurentniji u tom takmicenju, moramo da prodjemo ove krugove pakla.
Gledao sam vas malo sinoc, vi da imate krstenog pleja, druga bi se prica pricala. Ovako svi dosadasnji porazi mogu da se svale na cinjenicu da u 12 igraca vaznu organizacionu ulogu u napadu ima tatin sin, o cijem kosarkaskom umecu je izlisno pricati.
Video sam negde i uporednu statistiku + - kad je kepec na terenu i kad je na klupi, nebo i zemlja. Sad ne znam dal to tako mora ili ne, al ako mora, necete vi naci krstenog trenera, voljnog da pusta malog po 20+ minuta.
Video sam negde i uporednu statistiku + - kad je kepec na terenu i kad je na klupi, nebo i zemlja. Sad ne znam dal to tako mora ili ne, al ako mora, necete vi naci krstenog trenera, voljnog da pusta malog po 20+ minuta.
Čovkins vas baš ubi, a mi se još više neriviramo kad pomislimo da vam je bio jedan od glavnih igrača u prošlogodišnjem plejofu, uz Berona koji nije mogao da promaši
ne može ovo Čovićevo sa guranjem sina i ja stvarno ne kapiram kako je moguće da lik to radi, tj. da gura svoje dete kao da vodi neki seoski klub, a ne vaskrsnutu CZ
najgori su navijači koji pljuju Filipa, umesto da udare po njegovom ocu, to je kao kad skandirate Ani Brnabić umesto pičkoustom
ne može ovo Čovićevo sa guranjem sina i ja stvarno ne kapiram kako je moguće da lik to radi, tj. da gura svoje dete kao da vodi neki seoski klub, a ne vaskrsnutu CZ
najgori su navijači koji pljuju Filipa, umesto da udare po njegovom ocu, to je kao kad skandirate Ani Brnabić umesto pičkoustom
Covkins imao losu partiju, bilo je igraca koji su imali i tragicnije utakmice, pa nista. Nijie zasluzio ovo. A to kome bismo sta trebali da vicemo, ne mozemo od sramote, gledamo kako se tresu zidovi hale kada krenete da prozivate velikog vodju, pa nas posramite da se ne javimio .
U principu mi imamo dobar tim, dugu klupu, Covic i ne bi tu trebalo da ima minutazu duzu od nekoliko minuta da odmori Berona i ovog drugog nesrecnika. Ali eto, sada je situacija takva da ima veliku minutazu i to debelo utice na efikasnost ekipe.
U principu mi imamo dobar tim, dugu klupu, Covic i ne bi tu trebalo da ima minutazu duzu od nekoliko minuta da odmori Berona i ovog drugog nesrecnika. Ali eto, sada je situacija takva da ima veliku minutazu i to debelo utice na efikasnost ekipe.
mislim da se preteruje sa coki juniorom, svaka greska mu se mnozi sa tri ko da drugi ne grese, ruku na srce jeste sad u nekom padu forme ali takvo pljuvanje ide stalno cim obuce vas dres
ali ono sto ne razumem
sta to sve treba filipu
znaci lik moze da se zaje*ava gde hoce ako bas zeli da igra basket moze da ode u spaniju neki sh klub ili tursku ili grcku ili gde ga cale vec uvali nije on uopste los koliko cigane zele da predstave jos kad se setim ko sve danas uzima kintu na basketu... znaci on i ribica u neki grad na moru, pika se basket, malo igra malo ne, leze neka kinta nesto mu salju njegovi, nema pritiska, nema navijaca, nema psovanje keve ma uzivancija...
ali ono sto ne razumem
sta to sve treba filipu
znaci lik moze da se zaje*ava gde hoce ako bas zeli da igra basket moze da ode u spaniju neki sh klub ili tursku ili grcku ili gde ga cale vec uvali nije on uopste los koliko cigane zele da predstave jos kad se setim ko sve danas uzima kintu na basketu... znaci on i ribica u neki grad na moru, pika se basket, malo igra malo ne, leze neka kinta nesto mu salju njegovi, nema pritiska, nema navijaca, nema psovanje keve ma uzivancija...
04 X 1945
nije mu ovo prva loša partija, vidim da ga već dugo napadaju i da se to vuče najmanje od početka ove sezone, a pominje se i da je ranije imao jako loše igre
svakako nema tog evroligaša u kojem bi imao mesta osim CZ
svakako nema tog evroligaša u kojem bi imao mesta osim CZ