Тема за све и свашта
- lost&found
Re: Тема за све и свашта
Pa da, ali ovo sa Android licencom mi se nikako ne svidja. Znam da planiraju da izbace svoj OS, al pitaj Boga na sta ce to (bar u pocetku) da lici.
Takodje i ovo: https://www.techpowerup.com/255835/arm- ... ip-licence
Takodje i ovo: https://www.techpowerup.com/255835/arm- ... ip-licence
Taj novi OS je za buduce modele, ovo sto je sad na trzistu ce i dalje imati google servise i podrsku, bar sam ja tako razumeo.
OnePlus 6 sam pominjao, tj. njega koristim
trenutno su aktuelni 7 i 7 Pro
nisam gledao sve detalje kod oba, ali 7 Pro je ubica, samo što je skuplji, oko 700 na kp
na tvom mestu bih gledao 6 i 6t
evo 6t je kod Smiljane 445 evra, ona je jedan od najsigurnijih prodavaca na KP, a 6 ima i za manje
meni je 6 bio prvi izbor zato što ima led lampicu za notifikacije i 3.5mm ulaz za slušalice
https://www.kupujemprodajem.com/Mobilni ... -oglas.htm
OnePlus telefoni su fenomenalni, ja sam oduševljen ovom svojom šesticom
pogledaj recenzije malo, ima ih po tjubu na kilo, svu da su nahvaljeni
evo npr
baš sam ovih dana imao P30 Lite kod sebe nekoliko dana i slobodno mogu da kažem da ga nikada ne bih kupio
kamera jeste odlična, ali sve ostalo je u poređenju sa mojim OP6 slabije
ekran je IPS, EMUI mi se ne sviđa, sve je sporije nego na OP...
jeste da je značajno jeftijiniji, tj. da nisu u istoj klasi, ali vidim da je pomenut ovde, pa da kažem svoje utiske
trenutno su aktuelni 7 i 7 Pro
nisam gledao sve detalje kod oba, ali 7 Pro je ubica, samo što je skuplji, oko 700 na kp
na tvom mestu bih gledao 6 i 6t
evo 6t je kod Smiljane 445 evra, ona je jedan od najsigurnijih prodavaca na KP, a 6 ima i za manje
meni je 6 bio prvi izbor zato što ima led lampicu za notifikacije i 3.5mm ulaz za slušalice
https://www.kupujemprodajem.com/Mobilni ... -oglas.htm
OnePlus telefoni su fenomenalni, ja sam oduševljen ovom svojom šesticom
pogledaj recenzije malo, ima ih po tjubu na kilo, svu da su nahvaljeni
evo npr
baš sam ovih dana imao P30 Lite kod sebe nekoliko dana i slobodno mogu da kažem da ga nikada ne bih kupio
kamera jeste odlična, ali sve ostalo je u poređenju sa mojim OP6 slabije
ekran je IPS, EMUI mi se ne sviđa, sve je sporije nego na OP...
jeste da je značajno jeftijiniji, tj. da nisu u istoj klasi, ali vidim da je pomenut ovde, pa da kažem svoje utiske
- lost&found
Hvala!
A OnePlus 7? dakle ne Pro. Njemu je cena oko 500e, sto mi je ok.
Hoces da kazes da 6t i 7 nemaju LED za notifikacije? koja glupost ako je tako
A OnePlus 7? dakle ne Pro. Njemu je cena oko 500e, sto mi je ok.
Hoces da kazes da 6t i 7 nemaju LED za notifikacije? koja glupost ako je tako
dobra je i sedmica, slobodno možeš i za nju da se odlučiš
nemaju, ali možeš da podesiš da ti se ekran uključi nakratko kad podigneš telefon, pa da tu vidiš samo sat i šta ima od notifikacija, što je takođe dobro
nemaju, ali možeš da podesiš da ti se ekran uključi nakratko kad podigneš telefon, pa da tu vidiš samo sat i šta ima od notifikacija, što je takođe dobro
- lost&found
Bio sam danas u jednoj radnji gde popravljaju telefone. Kazu da je OnePlus dobar dok ne pocne nesto da stuca, a imali su dosta musterija koji su imali probleme, i onda je malo zajebano nabaviti delove. Vise mi je preporucio Huawei Honor ili Xiaomi. Jebem li ga. Sad se razmisljam i za Galaxy S9 (iako nisam hteo opet Samsung), al mi se svidja jer nije predugacak kao ovi svi ostali novi telefoni, i ima 3.5mm audio jack.
Al i OnePlus mi izgleda bas dobro, tako da sam skroz sludjen.
Ono sto bi mi bio veliki plus je ako i drugi telefoni mogu da mi prebace sve app-ove, podatke, i ostalo podjednako glatko kao kad sam menjao jedan Samsung za drugi. Pa ako neko moze da napise ako zna.
Al i OnePlus mi izgleda bas dobro, tako da sam skroz sludjen.
Ono sto bi mi bio veliki plus je ako i drugi telefoni mogu da mi prebace sve app-ove, podatke, i ostalo podjednako glatko kao kad sam menjao jedan Samsung za drugi. Pa ako neko moze da napise ako zna.
Узео сам прошле недеље Шаоми Ми9, телефон изува. За те паре и много више, нема боље.
ja ne znam lično nikog drugog ko ima OnePlus, tako da ne znam ništa o kvarovima, a nisam primetio da se ljudi žale na domaćem internetu
tačno je da kod nas ne postoje zvanični servisi
tačno je da kod nas ne postoje zvanični servisi
Jel narucivao neko robu iz footlockera, da li može da se naruči na kucnu adresi i koliko je dostava?
Kakooo je opr`o ćale, bilo je zadovoljstvo đuskati.
-
sta mislite o edipovom kompleksu?
pijan vredjam wrote:sta mislite o edipovom kompleksu?
a svoju jebo majku..
Choose Life
-
sta mislite o tom poremecaju, da li vam je to nesto strasno, kako gledate na to, itd
Zna li neko od vas, gde mogu da nadjem free udemy kurs za autocad ?
Хвала ти пуно !
друг члан wrote:pijan vredjam wrote:sta mislite o edipovom kompleksu?
a svoju jebo majku..
Virio sam, virio sam dok se mama kupa!
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Da li ako nekog prijavim na svoju adresu prebivališta, ima nekih troškova u smislu Informatike (broj članova domaćinstva), ako je samo formalno upisan kod mene a ne zivi tu?