Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Како је ово јадно, људи од 50 година се препуцавају преко инстаграма. Које мушкарчине, која спрдња.
- Zlatiborac
Najbolje ferka da vepar pokaže svoje veštine.
Послато са SP6.2 помоћу Тапатока
Послато са SP6.2 помоћу Тапатока
Malo sam citao ovaj funkcionerski bratoubilacki rat na drustvenim mrezama profesora i glasnogovornika koji je poceo od gurua i cudi me sto Rodja, zauzima Tegijevu stranu. Nekako mi se cinilo da gotivi profesora, ono zbog prava i latinskog .
Inace, mi smo kao klub, odnosno nasi klubovi su svasta prosli, ali nivo ovog ludila nismo ni blizu dostigli.
Inace, mi smo kao klub, odnosno nasi klubovi su svasta prosli, ali nivo ovog ludila nismo ni blizu dostigli.
ne razumemo mi to, kako ciganji da razumeju avangardu
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
debeli je u pravu samo kad poliva cigane, al protiv Tegija nema šanse
Tegeltija >>> svi ostali
Tegeltija >>> svi ostali
JSD Partizan > Drzavni posao
- pustinjska lisica
Rođaci wrote:Tegi bog
Вулета деус.
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
Fina imena u kkcz ovih dana
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
- ultrastito
Ćoki baca bombe kao Boško Buha
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- јахач магле
Решио др Чова да покупи и ту Евролигу.
...Сијају звезде као очи конобарице...
Doktor Nebojša Čović se ne zajebava...
Mislis cigleultrastito wrote:Ćoki baca bombe kao Boško Buha
Poslato sa ALE-L21 pomoću Tapatoka
- ultrastito
Da, u pravu si, moja greska...Ilijev baca bombe
преле
преле
Nova epizoda serije "profesor i novinar"! Zavuce mu ga fino profesor
- ultrastito
Užasan fudbal protiv Suduve. Oni su tu u rangu neke ekipe iz donjeg doma Superlige i tako su i igrali...912399123 njih u odbrani i onda na kontru, pa šta Bog da, a ovog puta nije hteo da im da u nekoliko vrlo izglednih prilika.
Mi...užas. Da nema Marina mi bismo mogli bukvalno već večeras da pakujemo kofere i da navlačimo gaće za kupanje, pa na more.
Jako ova utakmica podseća na ceo ovaj prolećni deo naše sezone. Očigledno je da ima nekih problema u ekipi. Izgleda da im ovo rasformiranje Gardista baš i nije leglo, kao ni njihovo formiranje.
Ukratko, napad sa ovakvim Boaćijem...kriminalan. Pavkov...bojim se da će ostatak sezone biti kao onomad kad smo imali Žigića ili Lekića gde su sve lopte išle visoko na njega, pa šta ovaj uradi, uradio je.
Sredina ok, ali fali neko ko će da povuče sa krila i da ubaci tu loptu unutra i nerealno je i bezobrazno očekivati to od Marina.
Odbrana, ova dvojica na štoperima...ili su pod teškim upalama pa nisu mogli da trče ili su, što je verovatnije, spori kao puževi.
Borjan, čovek brani koliko može, ali mora i on da primi koji. Nije realno da sve pohvata.
Mislim da smo u silaznoj putanji, a jako bih voleo da grešim. Propustili smo šansu da nakantamo komšije prošle sezone, da im svaku utakmicu metnemo po 3 komada, bar. Kontam da nam sledi užasno negledljiva sezona, sa velikom šansom da ćemo da ga izduvamo na svim frontovima...sem kupa.
Mi...užas. Da nema Marina mi bismo mogli bukvalno već večeras da pakujemo kofere i da navlačimo gaće za kupanje, pa na more.
Jako ova utakmica podseća na ceo ovaj prolećni deo naše sezone. Očigledno je da ima nekih problema u ekipi. Izgleda da im ovo rasformiranje Gardista baš i nije leglo, kao ni njihovo formiranje.
Ukratko, napad sa ovakvim Boaćijem...kriminalan. Pavkov...bojim se da će ostatak sezone biti kao onomad kad smo imali Žigića ili Lekića gde su sve lopte išle visoko na njega, pa šta ovaj uradi, uradio je.
Sredina ok, ali fali neko ko će da povuče sa krila i da ubaci tu loptu unutra i nerealno je i bezobrazno očekivati to od Marina.
Odbrana, ova dvojica na štoperima...ili su pod teškim upalama pa nisu mogli da trče ili su, što je verovatnije, spori kao puževi.
Borjan, čovek brani koliko može, ali mora i on da primi koji. Nije realno da sve pohvata.
Mislim da smo u silaznoj putanji, a jako bih voleo da grešim. Propustili smo šansu da nakantamo komšije prošle sezone, da im svaku utakmicu metnemo po 3 komada, bar. Kontam da nam sledi užasno negledljiva sezona, sa velikom šansom da ćemo da ga izduvamo na svim frontovima...sem kupa.
преле
преле
Pa ni prethodne dve sezone prvu utakmicu nismo ništa odigrali. Pre dve na malti igrali 3-3, prošlu ako se dobro sećam isto 0. Biće to korektno.
Teške su noge od priprema
Teške su noge od priprema
Choose Life