Клопа
- Desnoruki levak
Re: Клопа
Bez zajebavanja, meni je premium biftek u Terminalu najbolji obrok koji sam ikada jeo...ide sa šparglama, tartufima i nekim pireom.
-
Другар који је баш гурман , и воли појести Био је пре неки дан у Страхињића Бана улици , ћевап код Декија .
Каже да давно боље месо није пробао , за све похвале , мало је јачи са ценама ал да се исплати. Јел био ко тамо ?
Каже да давно боље месо није пробао , за све похвале , мало је јачи са ценама ал да се исплати. Јел био ко тамо ?
Космет је Србија !
Gde je ovo?Desnoruki levak wrote:Bez zajebavanja, meni je premium biftek u Terminalu najbolji obrok koji sam ikada jeo...ide sa šparglama, tartufima i nekim pireom.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- јахач магле
Ресторан Раднички на Нбг - у... Храна болест, цене више него приступачне... Имаш их на инстаграму... Типа доручак за двоје 630 динара, на дасци добијеш неки хлеб са качкаваљем, неке фокаће, јаја, кобаје, сланина и салата... Троје да једе лагано
Фокаће, старо добро српко јело.Јбг сећам се ко данас, ђед дође са њиве, дрмне једну сногу, сазује блатњаве опанке и каже баби, Анђо, оправи дедер оне твоје фокаће, баш су ми се пријеле а ниси их правила од Светог Јована.Каже баба, оћу Ратко, очи моје лепе.А ми деца једва чекамо да буду готове па да се усеремо, ако шта остане после ђеда, наравно.
HvalaVinz wrote:Ресторан Раднички на Нбг - у... Храна болест, цене више него приступачне... Имаш их на инстаграму... Типа доручак за двоје 630 динара, на дасци добијеш неки хлеб са качкаваљем, неке фокаће, јаја, кобаје, сланина и салата... Троје да једе лагано
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,