Спортске вести и занимљивости
- UltrasDoras
Re: Спортске вести и занимљивости
"BLICSPORT" SAZNAJE! KRSTAJIĆ VIŠE NIJE SELEKTOR SRBIJE!
https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/mladen-krstajic-smena-selektor-srbija-fudbal/zw26vrn
https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/mladen-krstajic-smena-selektor-srbija-fudbal/zw26vrn
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
- Desnoruki levak
Što mi drago za Reptorse, zaslužili su i pored velike količine sreće tokom celog plejoffa, preokreti protiv Milvokija, onaj šut protiv File što je poskakivao 4 puta pre nego što je ušao, povrede Tompsona i Duranta, kad oće onda oće. Posebno mi drago za Lenarda, posle one serije povreda pokazao ponovo koliko je paklen igrač!
meni jako žao Kleja, a šteta i za Durenta
obojica su ušli u FA i jedva sam čekao trejdove, da vidim gde će ko i onda se desi ovo sranje
čak sam se nadao da će jedan barem da razmisli o odlasku u Denver, iako šanse za to bile mizerne
drago mi je zbog Lenarda, naravno, nestvaran je
somborsko božanstvo osvaja sledeće godine!
obojica su ušli u FA i jedva sam čekao trejdove, da vidim gde će ko i onda se desi ovo sranje
čak sam se nadao da će jedan barem da razmisli o odlasku u Denver, iako šanse za to bile mizerne
drago mi je zbog Lenarda, naravno, nestvaran je
somborsko božanstvo osvaja sledeće godine!
-
Lenard onako potajno najbolji igrac lige vec nekoliko godina, znaci lik je kopija Dzordana samo uz veci akcenat na defanzivu. A stvarno velika steta za KD i Kleja, ali eto i njih je tako kakilo da se u finalima povredjuju Kevin Love i Irving ranije tako da sta da se radi.
Zna li neko na koju foru japan i katar igraju prvenstvo juzne amerike?
Свако првенство добију позивницу 2 репрезентације које нису са јучноамеричког континента, досад су углавном биле из Средње и Сјеверне Америке, ове године су то Јапан и Катар. Разлог је ваљда мали број селекција из Јужне Америке, са ове 2 позване укупно је 12 репрезентација на турниру.
Jel gledao neko nasu prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu za mlade protiv Austrije. Jebote kakva je ono katastrofa bila skoro nisam nesto tako lose gledao. Tacnije gledao sam od 60.minuta i mi smo bili tako tragicni da rezultat ne pokazuje realno stanje. A imena nadrkana koje ocekujes da vec u seniorskoj konkurenciji nesto rade. Jos onom mucenom austrijancu ovaj nas polomi nogu gde smo odmah popusili drugi gol a ovaj crveni. Ono je bas bilo lose.
Bas sam htio napisati slican post, ali sam smetnuo.
Posto ovu seniorsku reprezentaciju ne pratim, hajde reko pogledacu mlade, sve neke price, kao favoriti iz senke, jaki su, mocni su, imamo Luku Jovica, imamo Milenkovica.
Upalim drugo poluvrijeme vidim Frizurica nesto kuka, imamo jos jedno poluvrijeme da se popravimo bla bla.
Pocnem da gledam, a ono rasulo. Odbrana raspad sistema, odavno nisam gledo onako probusenu odbranu. Kontra tipa 3 njihova na nasih 6 i ljudi izlaze 1 na 1. To je na nivou amaterskog fudbala. Mnogo gresaka u odbrani, Milenkovic glumi nekog lidera, ali slabo je to. Zivkovic glumi nekog kreatora igre, uzima loptu tamo na nasoj polovini jos je i gubi u kriznim situacijama. Bas strasna igra u odbrani, cudo kako nam nisu ugurali bar jos 2-3 komada. Jedina ljudska partija je golman jadni, ne zna ni on kako je skidao one zicere, njemu svaka cast. Mislim da je to vise zato sto su se austrijanci malo usrali.
Totalno bezidejno, totalno bez nekog elana. Mrtvi Radonjic promasi citav i bukvalno prazan gol sa 3 metra znaci ne postoji opravdanje za onakvo nesto. Strasno, strasno. Jovic nista posebno, ali mislim da je to vise do veznog reda i onih sto bi trebali da mu namjestaju sanse. Ona precka je bila nesrecna i to je to.
Sve u svemu uklopili su se savrseno u sivilo naseg reprezentativnog fudbala. Dok nas vodi fijama, nece tu nikada biti nekog veceg poduhvata ili nesto slicno tome. Nazalost, ali tako je.
Posto ovu seniorsku reprezentaciju ne pratim, hajde reko pogledacu mlade, sve neke price, kao favoriti iz senke, jaki su, mocni su, imamo Luku Jovica, imamo Milenkovica.
Upalim drugo poluvrijeme vidim Frizurica nesto kuka, imamo jos jedno poluvrijeme da se popravimo bla bla.
Pocnem da gledam, a ono rasulo. Odbrana raspad sistema, odavno nisam gledo onako probusenu odbranu. Kontra tipa 3 njihova na nasih 6 i ljudi izlaze 1 na 1. To je na nivou amaterskog fudbala. Mnogo gresaka u odbrani, Milenkovic glumi nekog lidera, ali slabo je to. Zivkovic glumi nekog kreatora igre, uzima loptu tamo na nasoj polovini jos je i gubi u kriznim situacijama. Bas strasna igra u odbrani, cudo kako nam nisu ugurali bar jos 2-3 komada. Jedina ljudska partija je golman jadni, ne zna ni on kako je skidao one zicere, njemu svaka cast. Mislim da je to vise zato sto su se austrijanci malo usrali.
Totalno bezidejno, totalno bez nekog elana. Mrtvi Radonjic promasi citav i bukvalno prazan gol sa 3 metra znaci ne postoji opravdanje za onakvo nesto. Strasno, strasno. Jovic nista posebno, ali mislim da je to vise do veznog reda i onih sto bi trebali da mu namjestaju sanse. Ona precka je bila nesrecna i to je to.
Sve u svemu uklopili su se savrseno u sivilo naseg reprezentativnog fudbala. Dok nas vodi fijama, nece tu nikada biti nekog veceg poduhvata ili nesto slicno tome. Nazalost, ali tako je.
samo Tole da ode i krenuće i liga i reprezentacija, hoćemo kalčopoli u srpskom fudbalu
Ko god ne gleda ove klince koji danas igraju protiv Nemacke ne zna kakvu fudbalsku rapsodiju propusta. Svabe jos nisu kap znoja pustila a spakovali su nam tri lagana komada. Nasi ne znaju gde udaraju i ne zna se ko je od tih nasih zlatnih klinaca losiji, Jovic, Radonja, Zivkovic, Racic, Lukic, Milenkovic. Izgleda da prisustvujemo uzivo onom trenutku kada nasi klici koji u nekom trenutku igraju dobar fudbal, odrastaju i dobijaju dozu retardiranosti kao njihove starije kolege kada obuku reprezentativni dres.
Dok sam ovo pisao Svabe imale precku i sada imaju slobodnjak. Propast
Ovo je ozbiljno los fudbal, ali bez zajebancije.
Да се не би пароле нон-стоп потезале, дај да се скупе паре за графит на аеродрому, грб фсс и слоган: "говнари стигли сте"
Choose Life
najjače ovo što kaže Stojanović da je rekao selektor Nemaca - bilo im je teško da se spreme za nas, pošto nemamo šablone u igri
sine, čovek se zajebavao, u stvari je rekao da nemamo nijednu akciju, pravila kretanja, linije, ništa
sine, čovek se zajebavao, u stvari je rekao da nemamo nijednu akciju, pravila kretanja, linije, ništa
nadai smo se da ce stariji mozda da se ugledaju na mladje al jbg bilo je obrnuto
04 X 1945
- Kit_Karson
Круна досадашње каријере златних орлића, браво момци.
Као што у животу клинац ког гурају вештачки кроз основну и средњу, па попије шамар од живота касније, тако и ови сад. Права слика где смо, миљама од модерног фудбала. Курчење без покрића као национални менталитет, постављање незналица и безличних особа на стручна места, и ту смо.
Најбољи играч ове екипе дефинитивно је Вељко Пауновић.
Као што у животу клинац ког гурају вештачки кроз основну и средњу, па попије шамар од живота касније, тако и ови сад. Права слика где смо, миљама од модерног фудбала. Курчење без покрића као национални менталитет, постављање незналица и безличних особа на стручна места, и ту смо.
Најбољи играч ове екипе дефинитивно је Вељко Пауновић.
Problem je sto nemci nemaju igrace iz seniorske reprezentacije,a mi imamo 5
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
riper wrote:Ko god ne gleda ove klince koji danas igraju protiv Nemacke ne zna kakvu fudbalsku rapsodiju propusta. Svabe jos nisu kap znoja pustila a spakovali su nam tri lagana komada. Nasi ne znaju gde udaraju i ne zna se ko je od tih nasih zlatnih klinaca losiji, Jovic, Radonja, Zivkovic, Racic, Lukic, Milenkovic. Izgleda da prisustvujemo uzivo onom trenutku kada nasi klici koji u nekom trenutku igraju dobar fudbal, odrastaju i dobijaju dozu retardiranosti kao njihove starije kolege kada obuku reprezentativni dres.
Od pobrojanih je samo Zivkovic osvojio zlato, mozda i Lukic ali mislim da nije.
- CamoSurprise
https://www.sactownroyalty.com/2019/6/20/18700301/2019-nba-draft-kings-select-vanja-marinkovic-with-the-60th-pick
Drago mi je zbog Vanje. Dosta je pljuvan i osporavan, a u principu nije loš bek, samo je sporije napredovao zbog stanja u KK i gomile trenera.
Naravno, ne verujem da je igrač za NBA karijeru, ali će mu to što je draftovan podići cenu u Evropi, gde realno može da igra na solidnom nivou. Usluga Divca ili kako god, lep korak u karijeri u svakom slučaju.
Drago mi je zbog Vanje. Dosta je pljuvan i osporavan, a u principu nije loš bek, samo je sporije napredovao zbog stanja u KK i gomile trenera.
Naravno, ne verujem da je igrač za NBA karijeru, ali će mu to što je draftovan podići cenu u Evropi, gde realno može da igra na solidnom nivou. Usluga Divca ili kako god, lep korak u karijeri u svakom slučaju.
Gilajdza RIP
Вирус А репрезентације се као паразит закачио на ове орлиће који су били у првом тиму. Тачно се види другачији приступ утакмицама него кад су били фул тајм млади репрезентативци.