Putovanja... pitanja, saveti, iskustva...
Re: Putovanja... pitanja, saveti, iskustva...
Јел био неко на Лефкади? Колико се исплати изнајмити неки скромнији мотор од 50 кубика и обићи ове плаже на западној страни из Нидрија? Капирам да су путеви прилично брдовити, па да не дођем у ситуацију да га терам на гурку узбрдо.
Bio sam ja. Isao sam kolima ali vidim da ljudi iznajmljuju i voze se od plaze do plaze. Jeste brdovito i ima par bas velikih uspona, idu sporije tuda ali nisam video da je neko odustao. Mislim da ces moci bez problema ako si ispod 100 kg
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Па мојих 80кг + девојка од 50кг...треба и то извући узбрдо. Мада сада гледам путању до Порто Кацикија и нешто ми пуно делују ових 35-40 км да се иде мотором. Још се треба вратити назад... Не бих се усудио да идем тамо мотором, можда ипак боље изнајмити ауто за те даље плаже, а ово што је у близини обићи мотором. Откуд знам, видећу ваљда већ и сам кад дођем тамо.
Ja sam brate gulindzao motorom 7 dana,Porto Kaciki,Milos,Egremni...Dusu sam ispustio,ima da se namucis posteno,moja preporuka auto,ja sam se izjebao i uzeo tormo,sto rece Brdja ima uspona dobrih,kad uprzi zdraka a ti na onom fenu si nategao gas do kraja i jedva cekas da dodjes,moja preporuka auto...
Хвала, претпоставио сам да није баш свеједно. Колико сам успео да похватам међу информацијама које су доступне на нету, што се цена неке најјефтиније лименке од аута тиче, креће се од 30, 40 евра дневно у шпицу сезоне. Што није баш јефтино с обзиром на то да планирам да изнајмим нешто на барем шест, седам дана. Гледано са те стране пре бих узео мотор, још само да се припремим да се намучим као Исус.
Колико си платио мотор за 7 дана? И куда си гулио до Порто Кацикија? Пошто видим да постоје неки козји путеви који уштеде неких 10км, само што ми делују језиво за вожњу мотором.
Колико си платио мотор за 7 дана? И куда си гулио до Порто Кацикија? Пошто видим да постоје неки козји путеви који уштеде неких 10км, само што ми делују језиво за вожњу мотором.
Bilo je to pre 2 godine,slagacu te ali mislim da je bilo oko 100 evra 7 dana,i meni bio skup auto pa sam uzeo motor,a ekipa iz busa nije bilo nesto narocito normalna da delim auto sa nekim.Sto se puta tice gulio sam asfaltom,nisam nesto preterano hteo da izmisljam,drzao sam se i daljeg puta ali sigurnijeg,jos prvi dan omasim skretanje i obidjem skoro celo ostrvo,a da ti ne pricam da sam tad prvi put u zivotu seo na motor i da ga ne podnosim...Plaze ubijaju,vrhunske,i vecinu bi morao da obidjes,tako da ako se odlucis za motor neka je sa srecom.
Јеси узимао скутер или четвероточкаш? Имам исто Лефкаду у плану, па кад се већ покренула прича...
Skuter,ok je ostrvo,plaze su ekstra,mada je i sve kamen do kamena,neces preterano uzivati u voznji,samo ostrvo recimo ne moze da se poredi sa Krfom,ali zato plaze sam vrh.
A noćni život? Kako s njim stoji ostrvo?
Ljudi, nemam pojma kolko ste informisani, ali prosle godine bio zemljotres tamo, sjebo im te dve lepe plaze
Porto Katsiki:
Egremni:
http://www.dailymail.co.uk/travel/travel_news/article-3326712/Caught-camera-moment-earthquake-DESTROYS-one-world-s-beautiful-beaches.html
Porto Katsiki:
Egremni:
http://www.dailymail.co.uk/travel/travel_news/article-3326712/Caught-camera-moment-earthquake-DESTROYS-one-world-s-beautiful-beaches.html
Molossi wrote:Bilo je to pre 2 godine,slagacu te ali mislim da je bilo oko 100 evra 7 dana,i meni bio skup auto pa sam uzeo motor,a ekipa iz busa nije bilo nesto narocito normalna da delim auto sa nekim.Sto se puta tice gulio sam asfaltom,nisam nesto preterano hteo da izmisljam,drzao sam se i daljeg puta ali sigurnijeg,jos prvi dan omasim skretanje i obidjem skoro celo ostrvo,a da ti ne pricam da sam tad prvi put u zivotu seo na motor i da ga ne podnosim...Plaze ubijaju,vrhunske,i vecinu bi morao da obidjes,tako da ako se odlucis za motor neka je sa srecom.
Не бих ни ја делио ауто са неким, нећу да зависим од другог. Шта знам, овај пут преко Лефкаса према Катизми и Милосу ми не делује толико страшно. Уз неку паузу, чини ми се да бих могао да изгурам без већих проблема. Док ми овај за Порто Кацики делује језиво, можда боље изнајмити ауто барем на 1 дан и искористити га за ту плажу. Јер колико видим од Егремнија нема ништа, па једино тај Порто кацики остаје у том делу. Ово остало ми делује приступачно за обилазак мотором.
Прочитао сам негде да ће Порто Кацики бити у функцији до почетка сезоне. Егремни наводно тешко пошто је већи део плаже затрпан, а и пут је уништен.
tacno je da je Egremni bio pogodjen zemljotresom i da je plaza delimicno bila ostecena,ali je sada sve ok,a sto se tice nocnog zivota osim u Lefkasu i nije neki provod,mislim da u Nidriju osim barova postoji i jedna veca diskoteka
Tada kad sam ja bio bio je samo jedan ficka sa jacom muzikom,toliko o provodu,e sad ne znam mozda se nesto promenilo,mesto ko mesto ok,ima da se procunja,lep pesacki deo uz more...
Auu, loše znači... Hvala
- ciganstura
Мајорка најјаче место за одмор са девојком
Сви ми дугујемо себе некој деци, будимо потомци, да би били преци!
- ultra mentalitet
Sjebao sam se sad citajuci za Lefkadu, al je ocrniste
Znaci ako nemas auto i motor truba si. A kakva je ta gradska plaza, ima li se gde okupati uopste?
Znaci ako nemas auto i motor truba si. A kakva je ta gradska plaza, ima li se gde okupati uopste?
Jbg, na ostrva se ne ide da bi se kupao na jednoj plazi. Ja sam preko dana bio u Lefkasu, ima setaliste i par taverni, mali gradic i deluje da ima malo i nocnog zivota. Ima i gradsku plazu koja nije daleko od centra (mislim da ih ima nekoliko, sto blizih, sto daljih).
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Neces se usreciti sa gradskim,i upravo ova prva recenica sto rece brdja...Lefkada je dobra,plaze su vrhunske,ali auto ili eventualno motor moraju,gradska plaza u odnosu na ove ostale je Canj.
Dajte neku preporuku za Grčku, porodica dvoje dece...
- ultrastito
moze li ko rec dve, tri o skijatosu?
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле