Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
@CrewPG
Htio sam bas citirati njegov post, mislim da je bezveze razmisljanje kao ko ne bi poletio za parama itd .. Vjerujem da ima ljudi i koji bi odbili pare, al opet moras racunati da covjek voli kosarku i da je to neki miks para / kosarke / ostvarenja sna i slicno.
Inace, licno mislim da je Rodja neki ubaceni bot od Jokica. Koliko te placa Rodjo ?
Salu na stranu, meni iskreno, u nekom sirem pogledu, apsolutno siste jaja da li ce jedan Nikola Jokic igrati za nasu reprezentaciju. Kad pogledam intervju od ova dva momka, pa se jos prisjetim da je tu jedan srcani Nemanja Bjelica.. Samo kad ta tri momka pogledam meni je srce puno.
Na klupi kad vidim jednog Saleta Djordjevica, realno ko je Nikola Jokic da kao nesto se mi demoralisemo jer on ne ide na prvenstvo.
Pa barem u nasoj reprezentaciji je oduvijek bila TIMSKA igra i igra SRCEM.
Sjecam se onomad kad je Sale Djordjevic odbio da pozove Bobija, nakon nekih zackoljica itd. znam da je tada dosta ljudi bilo u nekom fazonu "Ajoj Saleta budale" "Ajoj Sale ovo Sale ono" i znam da sam se tada dosta energicno svadjao sa argumentom -> Ko je jebeni Bobi naspram Saleta Djordjevica ?
Jedno je sigurno, dokle god takav covjek vodi nasu reprezentaciju ne treba da brinemo za neke Jokice, kao i neke nove Jokice koji dolaze, sto je i na 2-3 takmicenja vec potvrdjeno. Nije bitno ko igra ( ne sad bas u bukvalnom smislu).
A i na kraju krajeva, igranje za reprezentaciju je DOBROVOLJNO. Meni samo smeta sto toliko zavlaci sa pricom, kao pa ne znam pa ovo pa ono. Reci jebiga ne igra mi se i to je to. Kad mi se bude igralo igracu.
Posteno, ali onda treba da se zna ko je Bogdan Bogdanovic, ko je Milos Teodosic, ko je Nemanja Bjelica (izmedju ostalog i Vladimir Stimac i ostali koje sam mozda nepravedno izostavio) i da jedan Nikola Jokic nikada nece moci biti na nekoj ljestvici iznad tih momaka, ma koliko dobro odigrao ili kolike njegove zasluge bile.
Zato, sto se mene tice, apsolutno mi je svejedno da li ce Jokic igrati. Jer se za reprezentaciju igra srcem, a ne kalkulacijama.
Htio sam bas citirati njegov post, mislim da je bezveze razmisljanje kao ko ne bi poletio za parama itd .. Vjerujem da ima ljudi i koji bi odbili pare, al opet moras racunati da covjek voli kosarku i da je to neki miks para / kosarke / ostvarenja sna i slicno.
Inace, licno mislim da je Rodja neki ubaceni bot od Jokica. Koliko te placa Rodjo ?
Salu na stranu, meni iskreno, u nekom sirem pogledu, apsolutno siste jaja da li ce jedan Nikola Jokic igrati za nasu reprezentaciju. Kad pogledam intervju od ova dva momka, pa se jos prisjetim da je tu jedan srcani Nemanja Bjelica.. Samo kad ta tri momka pogledam meni je srce puno.
Na klupi kad vidim jednog Saleta Djordjevica, realno ko je Nikola Jokic da kao nesto se mi demoralisemo jer on ne ide na prvenstvo.
Pa barem u nasoj reprezentaciji je oduvijek bila TIMSKA igra i igra SRCEM.
Sjecam se onomad kad je Sale Djordjevic odbio da pozove Bobija, nakon nekih zackoljica itd. znam da je tada dosta ljudi bilo u nekom fazonu "Ajoj Saleta budale" "Ajoj Sale ovo Sale ono" i znam da sam se tada dosta energicno svadjao sa argumentom -> Ko je jebeni Bobi naspram Saleta Djordjevica ?
Jedno je sigurno, dokle god takav covjek vodi nasu reprezentaciju ne treba da brinemo za neke Jokice, kao i neke nove Jokice koji dolaze, sto je i na 2-3 takmicenja vec potvrdjeno. Nije bitno ko igra ( ne sad bas u bukvalnom smislu).
A i na kraju krajeva, igranje za reprezentaciju je DOBROVOLJNO. Meni samo smeta sto toliko zavlaci sa pricom, kao pa ne znam pa ovo pa ono. Reci jebiga ne igra mi se i to je to. Kad mi se bude igralo igracu.
Posteno, ali onda treba da se zna ko je Bogdan Bogdanovic, ko je Milos Teodosic, ko je Nemanja Bjelica (izmedju ostalog i Vladimir Stimac i ostali koje sam mozda nepravedno izostavio) i da jedan Nikola Jokic nikada nece moci biti na nekoj ljestvici iznad tih momaka, ma koliko dobro odigrao ili kolike njegove zasluge bile.
Zato, sto se mene tice, apsolutno mi je svejedno da li ce Jokic igrati. Jer se za reprezentaciju igra srcem, a ne kalkulacijama.
Jokic da pusi kurac! - mislim da je to recenica koju trazite
Ако и буде дошао треба га дочекати паролом говнару стиго си (трибина цопуригхт)
Upravo sam ovo krenuo da pišem, od reči do rečiidemoo wrote:Ако и буде дошао треба га дочекати паролом говнару стиго си (трибина цопуригхт)
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Ako je i dalje osetljiv nece mu biti dobro kada cita komentare na bilo koju vest o njemu u poslednjih nekoliko dana na bilo kom portalu ili drustvenoj mrezi. Neko ce mu odgristi nogu ako ne zaigra za Srbiju i to ne ako ne zaigra, vec ako sam ne pobedi drim tim u finalu . Jebiga sam sebi je digao lestvicu i sada ce se ili popeti ili sam sebi kopa grob kod prosecnog Srbina.
Нека га шипује смрадина и он и мама и тата, и браћа, и менаџер, и цео Денвер.А може и цела Америка, кад сам га већ извадио, да не враћам назад.
- lost&found
sta i gde da ship-uju?
Стани у ред, само ће ти се касти.
- casual fcv
Svima je jasno šta su ovim priznavanjem titule uradili, sve piše u našem saopštenju, gde je kraj vašoj bolesti, šta ste sve spremni da uradite za vašu zvezdu, Vojvodina nije bitna, bitno da se šije treća zvezdica...
У НОВОСАДСКИМ ОЧИМА ТВОЈА ПЛАВА ЗВЕЗДА С'ЈА!
-
Јел ти стварно мислиш да вас неко схвата озбиљно? Та ваша саопштења не читају ни ваши људи а камоли неко други. А оно најбитније од свега јесте да ви не постојите.
- casual fcv
Naravno da nas niko ne shvata ozbiljno, samo nek druge grupe, a i vaši ljudi koji imaju imalo mozga pročitaju saopštenje, dobro razmislite pre nego što bilo šta napišete...glupost je ozbiljna napravljena, al' ćete kao i obično... kad vama odgovara onda ni Vojvodina nije Srbija, samo da ste vi to sve nategli na 30 titula pa 30 godina...isto tako taj kodeks, pa Kosovo, i sve ostalo što ovde prosipate, dok vama odgovara biće tako...ako ništa drugo, hvala bogu za ovaj led, samo nam je falio defile izdajnika na ulicama glavnog grada...
Bravo, Dusane! Neverovatna sezona.
- casual fcv
Niko da odgovori na ovo saopštenje, neko je nazvao to prvenstvo Srbije, al' to nije bilo prvenstvo Srbije jer nisu učestvovali klubovi iz Vojvodine, Vojvodina je od 1918-te neizostavni deo naše države i svaki normalan Srbin bez obzira za koga navija to zna, isto bi pitanje bilo postavljeno i da je neko drugi tad bio prvak grupe "Srbija". Kad smo prošli put imali priču izvodili su neke primere, dokaze, nešto su se objašnjavali da su im namere časne, da smo mi u zabludi, da im samo teramo ku..c, a mi smo i tad tvrdili da će priča trajati dok njima odgovara... iz ovog zla oko titule iz 46-te godine najbolje možete videti na šta se mislilo, da ih na ulici pitaš o Vojvodini, ma to je Srbija, ako treba puške, a onda da ih pitaš za 46-tu i titulu, nema veze što nije učestvovala Vojvodina, liga se zvala liga "Srbije", kad vam treba titula onda se i Vojvodine odreknete, ovde ste mogli da pokažete malo čojstva, da stavite nacionalni interes ispred klubskog, najtužnije je što u tolikoj masi "Srba" na vašoj tribini ima toliko malo ljudi koji razmišljaju svojom glavom...ostale grupe će verovatno stidljivo oko ove teme, da se ne usere ta "zdrava" priča koju gradite...budite nam pozdravljeni iz Srpske Vojvodine.
Ko je po tebi sampion iz 46.? Sto se mene licno tice, totalno mi je svejedno da li je 29 ili 30 titula.
Choose Life
casual fcv wrote:Niko da odgovori na ovo saopštenje, neko je nazvao to prvenstvo Srbije, al' to nije bilo prvenstvo Srbije jer nisu učestvovali klubovi iz Vojvodine, Vojvodina je od 1918-te neizostavni deo naše države i svaki normalan Srbin bez obzira za koga navija to zna, isto bi pitanje bilo postavljeno i da je neko drugi tad bio prvak grupe "Srbija". Kad smo prošli put imali priču izvodili su neke primere, dokaze, nešto su se objašnjavali da su im namere časne, da smo mi u zabludi, da im samo teramo ku..c, a mi smo i tad tvrdili da će priča trajati dok njima odgovara... iz ovog zla oko titule iz 46-te godine najbolje možete videti na šta se mislilo, da ih na ulici pitaš o Vojvodini, ma to je Srbija, ako treba puške, a onda da ih pitaš za 46-tu i titulu, nema veze što nije učestvovala Vojvodina, liga se zvala liga "Srbije", kad vam treba titula onda se i Vojvodine odreknete, ovde ste mogli da pokažete malo čojstva, da stavite nacionalni interes ispred klubskog, najtužnije je što u tolikoj masi "Srba" na vašoj tribini ima toliko malo ljudi koji razmišljaju svojom glavom...ostale grupe će verovatno stidljivo oko ove teme, da se ne usere ta "zdrava" priča koju gradite...budite nam pozdravljeni iz Srpske Vojvodine.
Добро схватили смо патетику. Ми се уствари залажемо за сепаратизам и сецесију. Све си нам објаснио. Само још да нам кажеш за кога сте ви скупљали гласове?
- lost&found
Titula iz '46 je nepotrebna budalastina, i mrlja na odlicnu sezonu Zvezde. Moje misljenje kao navijaca iste.
Istog sam misljenja. Kome je do sad bila pripisana ta titula?
Choose Life