Спортске вести и занимљивости

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
niko

Re: Спортске вести и занимљивости

Postby niko » Tue Apr 26, 2016 7:57 pm

la haine wrote:A sa njom i košarka na ovim prostorima.

zasto mislis tako?
ni ja ne znam sta da mislim, u pravu je Misko za ono sto je rekao da ako FMP sada u KLS pobedjuje u proseku sa 20+ razlike, Zvezda, Partizan i Mega ce pobedjivati sa 40+ pa to vise niko nece ni da gleda, ali ja opet mislim da ako slabiji klubovi budu igrali redovno protiv ovih jakih, morace da napreduju.
sve to naravno zavisi od para, imamo mi i decu i kosarkaske radnike koji znaju posao, samo para nema.
imali smo pre jadranske sasvim pristojnu ligu u kojoj su bili Zdravlje, Sloga , Hemofarm, Borac, Vojvodina, FMP....
sada imamo Zvezdu, Partizan, Megu i Metaliku iz jadranske i FMP iz KLS, jos 5 klubova da se probere pa da krenemo polako ponovo da gradimo nasu ligu.
bas bih voleo da cujem misljenja kosarkaskih strucnjaka sa foruma na ovu temu.

ultrastito

Postby ultrastito » Tue Apr 26, 2016 8:21 pm

нисам стручњак, али гледам на то овако.

сад је касно да би било добро, тј. требаће доста времена да пропаст аба лиге буде добра ствар. аба лига је мени од самог старта, као и свака друга лига која би опет правила сфрј била контра интересима србије. много ће проћи док се остали клубови не помере са реално аматерског нивоа на којем су сад. имаћемо доминантна три клуба и то на доста дуго, мада је питање колико ће мега више имати интереса да постоји у оваквом облику каква је сад. ако се хоће добро српској кошарци, онда држава мора много да укрља пара у те центре које си навео да би лига била колико толико пристојна или бар на нивоу пре сфрј лиге.

мислим да би прва лига требала да има врло мало клубова у почетку, да се оформи јака друга лига која ће искристалисати аматере од профи клубова и озбиљних конкурената партизану, звезди и меги. не треба се залетати и сад прва лига да има 20 клубова. за почетак максимум 8 клубова, па нек се игра и четворокружно плус плеј оф.

засрало се пре 100 година са том сфрј лигом, сад кад имамо шансу да кренемо не од почетка, него из тешког минуса, треба кренути темељно. сад је прилика да се клупска кошарка постави на здраве ноге. имамо играчки капацитет, много већи од бивших учесника аба лиге, само без панике и без редовних стручњака и љубитеља кошарке и све ће бити како треба.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Apr 26, 2016 8:42 pm

FMP Srbija nikad Jugoslavija
al može ABA liga, jebo Niš i Leskovac

zizou

Postby zizou » Tue Apr 26, 2016 8:59 pm

Top ce bit kad srpski klubovi budu igrali fibinu ligu sampiona dje im moze doc npr neki klub s kosova. To je super odradjeno u interesu srpske kosarke plus sto iole kvalitetan stranac nece doc da bi igrao po skolskim salama..
Tako sa ako Zvezda i partizan ne budu igrali ulebova takmicenja klupska kosarka ce da umre. Ista stvar vazi za citavi Balkan.

niko

Postby niko » Wed Apr 27, 2016 8:46 am

Zinedine, mislim da kvalitetni stranci ne dolaze u CSKA da bi igrali protiv Tsmokija iz Minska u VTB ligi, nego zbog para i Evrolige.
evo recimo Zvezdin Kvinsi Miler, ne verujem da vidi neku razliku izmedju Zadra i Nisa.
ovo sto si rekao za klubove sa Kosova, to stoji, ne znam kako uopste pristati na takmicenje zajedno sa njima...
nisam pametan, zajeli su govna i Uleb i Fiba, sjebace kosarku svojim sukobom.

Kibiców

Postby Kibiców » Wed Apr 27, 2016 10:06 am

Sta je bre ovo? Kokeza preCednik a gen.sek. Joca Surbatovic? Au nisam ocekivao ovako jako, a ni toliko brzo posle izbora :lol: :lol:

budalinjo

Postby budalinjo » Wed Apr 27, 2016 11:49 am

Ukidanje regionalne lige i povratak u ancionalne lige, neće dovesti do jačanja manjih klubova u nacionalnim šampionatima, nego će se i veći klubovi s vremenom urušiti. Ali, ja cijenim da će ipak naći nekakav način da ABA Liga opstane, možda preskoče jednu sezone, ali će naći. Ko god izađe kao pobjednik u ovom sukobu, trebaće mu ova liga. Jednostavno, lakše je siromašnom Balkanu dopustiti jedno ili eventuelno dva mjesta u nekoj Ligi Prvaka ili Euroligi nego da se to dijeli po državama, i onda gubiš mjesta za bogatije klubove.

fuck_off

Postby fuck_off » Wed Apr 27, 2016 3:54 pm

Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

ultrastito

Postby ultrastito » Mon May 02, 2016 1:48 am

http://live.shwidget.com/static/freemovie/3738961456370370.html

http://www.cv55.eu/l1.html

јенкији против ред сокса

па ко воли, нек изволи

Image
преле

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Mon May 02, 2016 4:39 am

Саутемптон - Ман С 4:2, Тадија син Србије 3 асистенције. Ове сезоне дао 7 голова наместио 11, што значи да има бољи учинак од А. Санчеза, Коутиња, Рунија, Стерлинга, Де Брујнеа и многих других. Колико сам га само пута гледао уживо, видело се одмах да је светска класа.
Прерастао је Саутемптон. :)

ultrastito

Postby ultrastito » Mon May 02, 2016 9:11 am

ali nije dorastao za reprezentaciju...tako da dzaba mu to sve :D
преле

niko

Postby niko » Mon May 02, 2016 10:57 am

ma kazi ti meni Kezuale, je li stigao rezultat utakmice Novi Pazar - Rad do Kine? :mrgreen:

1958

Postby 1958 » Mon May 02, 2016 12:09 pm

Bas sam to hteo da priupitam...
Често одем до на село

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Mon May 02, 2016 1:29 pm

ултрасито- Тако је, у праву си ;) И кад игра за репрезентацију ставе га предњег везног а то није његова позиција, јбг шта ћеш кад је лево крило резервисано за ТошиЧа, који је толико добар да може само у ЦСКА да игра, каријера му стагнира већ 8 година.

нико- Јесте брате, ал немам шта да коментаришем, све сам објаснио још пре више од годину дана, сад се сваким њиховим новим сусретом само потврђује моја прича од тад :)

1958

Postby 1958 » Mon May 02, 2016 3:16 pm

Odro sam kladzu, al nesto ne ide vosa na tiketu nece pa nece. A I neka slaba poseta, mozda nema zastava pa smor.
Често одем до на село

ultrastito

Postby ultrastito » Mon May 02, 2016 3:34 pm

Casual 1989 wrote:ултрасито- Тако је, у праву си ;) И кад игра за репрезентацију ставе га предњег везног а то није његова позиција, јбг шта ћеш кад је лево крило резервисано за ТошиЧа, који је толико добар да може само у ЦСКА да игра, каријера му стагнира већ 8 година

сад си ти нашао да будеш паметан и да објашњаваш бившем тренеру јавора где треба да стави тадића. ваљда он човек зна :mrgreen:
преле

Neizlecivi

Postby Neizlecivi » Mon May 02, 2016 4:56 pm

Dok se na Banjici trazi karta vise... Mozda cekaju ljudi baraz za opstanak u ligi.

1958

Postby 1958 » Mon May 02, 2016 5:00 pm

Neizlecivi wrote:Dok se na Banjici trazi karta vise... Mozda cekaju ljudi baraz za opstanak u ligi.

Nema baraza vise. Jel treba broj radne zene, siju suv kvalitet.
Често одем до на село

Krki PFC

Postby Krki PFC » Mon May 02, 2016 5:24 pm

budalinjo wrote:Ukidanje regionalne lige i povratak u ancionalne lige, neće dovesti do jačanja manjih klubova u nacionalnim šampionatima, nego će se i veći klubovi s vremenom urušiti. Ali, ja cijenim da će ipak naći nekakav način da ABA Liga opstane, možda preskoče jednu sezone, ali će naći. Ko god izađe kao pobjednik u ovom sukobu, trebaće mu ova liga. Jednostavno, lakše je siromašnom Balkanu dopustiti jedno ili eventuelno dva mjesta u nekoj Ligi Prvaka ili Euroligi nego da se to dijeli po državama, i onda gubiš mjesta za bogatije klubove.

Pocetkom 2000-tih, kada je Buducnost bila reprezentacija Jugoslavije u malom, desavalo se da izgube u Kraljevu, Leskovcu, i ako su po imenima bili medju top 8 u evropi. Partizan je tada dobijao ekipe po evropi, a desavalo se da u Pioniru izgube od Lovcena. Zuca Mitic, Mijajlo Grusanovic itd, igrali su za bedne pare, ali su bili majstori. Danas takve igrace nemamo.

Neizlecivi

Postby Neizlecivi » Mon May 02, 2016 5:44 pm

1958 wrote:
Neizlecivi wrote:Dok se na Banjici trazi karta vise... Mozda cekaju ljudi baraz za opstanak u ligi.

Nema baraza vise. Jel treba broj radne zene, siju suv kvalitet.

Pih, ne brinem o tome, pa nisam ni znao.
Ma kakav old skul, samo stampa neka, ako imas broj...

Return to “Само опуштено”