Ali kako god, da ne kvarimo trenutak. 'Ko vam drma kavez majmuni'
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Sent from my SM-A605G using Tapatalk
njasvi wrote:pih
najskuplji tim srpskog fudbala se muci sa petoplasiranom ekipom...
nasi momci si su borili, vidi se da ne znaju ali trude se i hvala im, nisu oni krivi sto su dovedeni
brucelee wrote:njasvi wrote:pih
najskuplji tim srpskog fudbala se muci sa petoplasiranom ekipom...
nasi momci si su borili, vidi se da ne znaju ali trude se i hvala im, nisu oni krivi sto su dovedeni
их, јуче седим са гробарима исто ово што си ти написао рекоше...па чекај јел се не дешава да пети победи убедљиво најбољи тим и то не пети него и последњи?
безвезе став, испада да све испод 4-0 је ваша победа, свака наша траљава и лоша игра ма како се завршила утакмица ваша победа, е јбга.
Милоју ако могу да замерим нешто, то је поставка игре у дербијима, сувише опрезно, сувише траљаво, играчи делују немотивисано, као зихерашки да играмо...и сваки дерби код Милоја је био такав.
Јуче сам се ухватио у ставу да би волео гробари да дају гол и поведу, да напокон кренемо да играмо фудбал и да нема више тактизирања него сви у напад.
Опет и овако победисмо без неке муке.
idemoo wrote:Постижемо гол за 2:0, а у мени нека апатија, осећај као да смо дали гол против Младости из Лучана. Са никад мање жара и еуфорије нисам пропратио дерби и победу.
lost&found wrote:idemoo wrote:Постижемо гол за 2:0, а у мени нека апатија, осећај као да смо дали гол против Младости из Лучана. Са никад мање жара и еуфорије нисам пропратио дерби и победу.
Zar ti nisi Grobar![]()
![]()
ili je neka greska u kucanju
idemoo wrote:lost&found wrote:idemoo wrote:Постижемо гол за 2:0, а у мени нека апатија, осећај као да смо дали гол против Младости из Лучана. Са никад мање жара и еуфорије нисам пропратио дерби и победу.
Zar ti nisi Grobar![]()
![]()
ili je neka greska u kucanju
На основу ког мог поста си то закључио?
Users browsing this forum: No registered users and 29 guests