chevanton wrote:Ako moze neko da me posavetuje gde je u Beogradu najveci izbor patika bio bih zahvalan.
Preko puta arene imas red radnji, tref sport, n sport, djak, sport vision, extra sports, planeta, sve jedna do druge, ako te zanima saucony njih imas u conversu u bulevaru, a diadoru imas u carvelu decanskoj.
Kolekcija od preko 350 navijackih fanzina. Imam i vece slike pa mogu na meil da posaljem da se vide bolje detalji. Svi su odlicno ocuvani a vecina su kao novi. Fans magazin, To my kibice, ruski Ultras life Magazine, 3 felido, Super Hincha, Super ultra, itd. . . Imam jos casopisa koje dajem uz ove samo ih nisam slikao mozda 10ak. Takodje tu su slikane dve knjige na kraju WestHam i Millwall i dva godisnja izdanja nemackog fanzina Blickgang ultra svaki ima preko 100 stranica u boji sezone 2010/11 i 2011/12. Za ostale detalje me kontkatirajte a prodajem samo sve u kompletu nista na komad. Odvojeno je jedino moguce naruciti 20 brojeva Srpskog navijaca (izaslo 22 broja, fale broj 2 i 15) po ceni od 2500 dinara. Isto tako ove casopise navijac menjam za fotografije 10x15cm. cena: 350e Kad dodju fotografije na prodaju to ce tek trebati da se okaci jer ih ima 15.000