Девојке, жене
-
Re: Девојке, жене
Zajebi taktiku "vreme leci sve". Izadji i karaj sto god stignes, sto ranije to bolje. Cak i silom ako ti se nece. I zajebi taktiku da pricas sa curama da bi razvijao prijateljstvo, nidje veze ako si je upoznao danju i na pijac. Nismo stvoreni da se druzimo. Nek ti svaka bude cilj. Preporodices se za nedelju dana.
- UltrasDoras
VecchieManiere wrote:Zajebi taktiku "vreme leci sve". Izadji i karaj sto god stignes, sto ranije to bolje. Cak i silom ako ti se nece.
Avanti ragazzi wrote:Најбољи савет је да не слушаш савете одавде.
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
Буди мушко па је врати, поломи бившег...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
-
Re: RE: Re: Девојке, жене
Мићара wrote:Буди мушко па је врати, поломи бившег...
Uuuu, kom smislu da polomi bivseg?
pa nece valjda da ga polomi od ku*ca
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Мићара wrote:Буди мушко па је врати, поломи бившег...
Шта је бивши скривио, ако ће већ неког да поломи, нек поломи њу.
мире вжд wrote:Шта је бивши скривио
Скривио је што је садашњи...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Сви смо ми Бивши у једном тренутку. Доста жена има, а мало времена, да би туговао и јурио безвезе. Јузернејм брате тако је како је, ко зна зашто је то добро. Подршка и што пре у акцију.
-
Треба да покушаш да из стања заљубљености,дођеш до тога да је прво замрзиш и после тога да дођеш у стање да те боли туки за њу.Корак по корак.Тешко да ћеш моћи да караш нешто друго и на силу ако си заљубљен,бар ја никад нисам могао.За почетак Straight jackin на рипит
Od ovih savjeta odje mozes samo tvroza da zaglavis
- ciganstura
карај друге рибе, макар и на силу не мислим да силујеш редом, а ако не може да ти се дигне због заљубљености имаш оне чувене кинезе. камагру, цијалис и само рокај. доведи себе у ситуацију да си је презрео ко је јебе има риба милион, а тог лика увек можеш да поломиш( мада он није крив што му курва дозволила да јој се приближи, курва је курва не треба ти то и буди срећан, замисли децу да ти родила и изјебе те тако с неким ликом , боље сад што је , а наћићеш бољу само прцај и из квантитета ћеш наћи квалитет јбг)
Сви ми дугујемо себе некој деци, будимо потомци, да би били преци!
Razmišljao sam o svemu. Od toga da nju prebijem,njega itd.. na kraju nema razloga njega da bijem jer ona mu je dala povod i on tu nije kriv. da je on nju smarao rekla bi meni ili bratu,ovako joj je to odgovaralo.Sreo sam je juče u kafiću,hladno sam prošao pored nje.dok je ona prvo pogledala (sjeb) a onda okrenula glavu. Meni je čist obraz to mi je najbitnije,a sve se vraća u životu kad-tad.
Ganjam već neke šeme,šemice al ne može ništa na silu idem polako. jedino ako ne naletim na neku kurvu. ma da u pravu ste. neće da se digne da ga jebeš.
Ganjam već neke šeme,šemice al ne može ništa na silu idem polako. jedino ako ne naletim na neku kurvu. ma da u pravu ste. neće da se digne da ga jebeš.
neće da se digne da ga jebeš
ма не њега да јебеш, друге рибе треба да јебеш, све си погрешно схватио
Имам три кера, два су различита а један је исти.
Čovjek se uči dok je živ.
- ultra mentalitet
Njega prebiti podhitno, ona mu dala povoda , a on nije hteo kao ma daaaaaj
- Neizlecivi
VecchieManiere wrote:Zajebi taktiku "vreme leci sve". Izadji i karaj sto god stignes, sto ranije to bolje. Cak i silom ako ti se nece.
Ao jebem ti...
Ovo mi tako lici na vic kad ide Lala ulicom, prosjak mu pridje i kaze
- Molim te pomozi mi, nisam tri dana nista jeo...
A Lala mu odgovori:
-Ta moras prijatelju, makar na silu!
- ciganstura
а реално кад је заљубљен идеализује је у сваком смислу, најлепша је, најбоља је итд а ако би кренуо да цепа редом видео би да има и лепших и ружнијих све је ствар у квантитету и промискуитету ниста алкохол, опијати и слично, само друге женке, има их на тоне види кад се пролепша време и ко птичар поентер кидиши, најлакши и најбезболнији начин, јесте да изгледа немогуће ал пробај, ако не пробаш пичка си п.с.за батине увек има времена
Сви ми дугујемо себе некој деци, будимо потомци, да би били преци!
Tebra, ne znam sta treba da radis, ali nikako nemoj da joj saljes poruke kada krene da ti nedostaje. I kada se naroljas pogotovo.
Haha vrati se sve ti je oprosteno bebo vtp