Rođaci wrote:Zvezdanu ste skandirali krajem leta 2015. godine, rezultat je napravio tri godine kasnije
dosta dugačak otkazni rok
Iskoristio je pravo zalbe pa se otegao postupak.
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Rođaci wrote:Zvezdanu ste skandirali krajem leta 2015. godine, rezultat je napravio tri godine kasnije
dosta dugačak otkazni rok
fillam wrote:Bas zato sto slepo verujete u to da ste vi licno neko mudo, zato nismo isti. Valjda vam prija taj trip gde se osecas kao da si ucestvovao u nekoj odluci, pa se sve svede na MI i VI. I jeste, veci smo raspad sistema, samo zato sto ne zeli svako da bude podguzna muva nekolicini likova.
Ali mi nije jasno kako mozete da mislite da ste vi kao jedinke neki bitan faktor tu, kada bukvalno mali broj ljudi odlucuje za sve vas, skandiraju kada im treba nesto, cute kada im se otvaraju firme, presaltaju pricu, koja kakva god da je, ta vasa kriticna masa popije da bi mogla da se busa time kako su oni tu nesto ucestvovali, zarad jedinstvene tribine, 'drugarstva'.
Mozemo mi tom logikom i jedinstvena drzava da budemo. Samo se svi lepo uclanimo u stranku i lizemo bulju Vucku.
Ne zivim ja u zabludi da postoji razlika izmedju Partizana i Zvezde u tom politickom smislu, dva drzavna mezimca, koje smo kao deca zavoleli iz ovog ili onog razloga. Ono sto se desava u klubovima su neke stvari na koje ja ne uticem. Ali u svemu tome, nikad me niko tu nije pravio budalom. Idem na utakmicu jer volim Partizan, jebem mater svima jer volim Partizan, i zato sto JA mislim da je to ispravno. Jebem li ga, bar sam sa sobom cist. A vi gledajte kako vasi drugari otvaraju firme i zive od skandiranja i sprecavanja skandiranja, i tripujte da je njihov interes vase misljenje....
нема лека wrote:Али он вероватно не припада тим гробарима, то су други гробари.
Чомбе wrote:Па управо нас ти поистовећујеш. Не само са трибином. Чим крене полемика ви сте сви појединци бунтовници, шатро нико није та фракција која се помене (која год била), а ми свмо сви ултра коп доо.
Users browsing this forum: No registered users and 37 guests