Душевна болница
Re: Душевна болница
Idioti iz gradske vlasti porušili na Kalemegdanu i postament spomenika zahvalnosti Francuskoj.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Još samo Narodnu Bibloteku da poruše i spale i nadmašiče i nemačko razaranje iz '41.
Црвена Звезда
Црвена Звезда
-
fuck_off wrote:
jel to onaj spomenik koji je nedavno obnovljen?
mozda sam pogresio ali kad sam pre mesec dana bio na Kalameganu bas je lepo izgledao okrecen u belo cista slova a na ovoj slici je nekako sve staro i izbledelo, pa da nije mozda ovo nesto od pre? iskreno ne nadam da sam ja upravu ne da bih sad nesto likovao sto si pogresio nego zato sto jednostavno ne mogu da verujem da je srusen?.

- Attachments
-
- F_0976-051_resize.jpg (220.59 KiB) Viewed 14075 times
Srbi poznati tradicionalisti i cuvari istorije 
jebo im pas mater sto ovo rade
jebo nam pas mater sto ne mozemo ovo da promenimo

jebo im pas mater sto ovo rade
jebo nam pas mater sto ne mozemo ovo da promenimo
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
- ultrastito
Za sve ovo su krivi apstinenti na lokalnom izborima, razumem (ali ipak ne razumem) da te boli kurac za drzavu, ko ce biti predsednik, ko ce biti ministar, ali na lokalu da stavis ruku u gace i kazes...ma boli me kurac ko ce da mi uredjuje grad, ulicu u koju zivim, e to mi nije jasno. Nije kriv SNS sto je doselio ko zna koliko glasaca, nije kriv SNS sto je platio i kupio glasove, krivi ste svi vi koji niste izasli na izbore i tako ovim maloumnim drumskim razbojnicima olaksali put da ovakve stvari rade.
U sustini me boli kurac, to bi valjda Beogradjane trebalo da bude briga, jer koliko se ovde ispisalo stranica o DODJOSIMA kako su ovo, kako su ono...o tome ko je kome uzeo stanove, ko je potomak Kelta. Gde ste sad da branite nesto za sta su ljudi vekovima prosipali krv? Turci, Austrougari, nacisti, komunisti, NATO, Sloba, zuti i ko zna jos ko nije uspeo da uradi ovo sto ovi rade!
Brod ludaka.
U sustini me boli kurac, to bi valjda Beogradjane trebalo da bude briga, jer koliko se ovde ispisalo stranica o DODJOSIMA kako su ovo, kako su ono...o tome ko je kome uzeo stanove, ko je potomak Kelta. Gde ste sad da branite nesto za sta su ljudi vekovima prosipali krv? Turci, Austrougari, nacisti, komunisti, NATO, Sloba, zuti i ko zna jos ko nije uspeo da uradi ovo sto ovi rade!
Brod ludaka.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Боли њих курац и за Београд и за Београђане, кад они људима који су Београд видели само на телевизији објасне да то тако треба, да пре њих нико ништа није радио, да само они раде и граде. Да су Ђилас и Шолак ојадили градски буџет за милион милијарди, да је прича о сечи стабала удар на државу и нашег председника, покушај атентата.
Овде не би помогло ни да ти апстиненти изађу на изборе, на изборима се ништа не добија, то се намести лакше него фудбалска утакмица. Мало гласају мртви, мало људи са стране, мало више цигани.
Од Београда каквог га ми памтимо за 5 година неће бити ништа
Овде не би помогло ни да ти апстиненти изађу на изборе, на изборима се ништа не добија, то се намести лакше него фудбалска утакмица. Мало гласају мртви, мало људи са стране, мало више цигани.
Од Београда каквог га ми памтимо за 5 година неће бити ништа
Тог пријатељства више нема тако да и споменик може у ђубре, мада боље у музеј
Što razjebaše ovo stepenište?
- јахач магле
Зато што само то знају, да разјебу и да заврше никад.
...Сијају звезде као очи конобарице...
zato što su govna radikalska nepismena
srpski radikali - najmaloumnija govna u državi
da ne kažem bolje ćerka kurva, nego sin radikal
srpski radikali - najmaloumnija govna u državi
da ne kažem bolje ćerka kurva, nego sin radikal
jebote pola života sam mrzeo politički deo B92, a sad kad ih je SNS gamad preuzela, tačno mi nedostaje onaj stari stil
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=03&dd=18&nav_category=11&nav_id=1519356
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=03&dd=18&nav_category=11&nav_id=1519356
Bukvalno sam isto pomislio kad sam danas pogledao klip, cak sam i prvi put u zivotu pokusao da ostavim komentar na neku vest...naravno nisu objavili. Mislio sam da je ono bilo samo dno novinarstva, al onda su se oni pojavili, kao da su magija...
- ultrastito
Zalgiris wrote:...kao da su magija...

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Ovi zajebali i trece oko

Црвена Звезда
Црвена Звезда
- Desnoruki levak
Kad god citirate, sprdate ili na bilo koji način uopšte konstatujete nešto ovog tipa znajte da im dajete upravo ono što žele...što širi auditorijum!
Za bilo šta što izađe iz štale zvane informer važi kao i za govno na trotoaru, samo zaobići u najširem mogućem krugu.
Za bilo šta što izađe iz štale zvane informer važi kao i za govno na trotoaru, samo zaobići u najširem mogućem krugu.
Dzabe ignorisanje brate, posla Srbije cita to sranje.
Ovakvi naslovi su nekada bili rezervisani za Trece oko, a sada su to najtiraznije novine. Neki dan citam (cinimi se ALo) kako se Saban povampirio, ide po kraju i plasi ljude, komsije u strahu, ne izlaze iz kuca itd....
Edit> Nasao sam

Ovakvi naslovi su nekada bili rezervisani za Trece oko, a sada su to najtiraznije novine. Neki dan citam (cinimi se ALo) kako se Saban povampirio, ide po kraju i plasi ljude, komsije u strahu, ne izlaze iz kuca itd....
Edit> Nasao sam