Српска навијачка сцена - дискусија
Re: Српска навијачка сцена - дискусија
Не треба, као што не треба бити ни видовњак да би се знало да овај тренутни распоред неће да се промени. Зато сам и написао у претходној поруци "на крају"...
- Modus Operandi
Pogrebnik wrote:Lepo je Vinjak objasnio, Radnicki ce biti drugi, znaci ne prvi, ne treci.
E sad da li je to razlog da navijaci ne dodju to ne znam i ne verujem u to.
Ako tako ostane, to će biti prvi put nakon 30 godina, da neko od titovih blizanaca nije drugi. Ne računajući onu sezonu kada je Obilić bio šampion, tu svi znamo šta se dešavalo.
Bila Voša 2. pre 10 godina
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Tu imaju tabele od 2002-03. Ne treba sad preterivati sa osudom za meraklije sto nisu bili, uostalom bilo je nekoliko njih samoinicijativno..
https://www.srbijasport.net/league/186/games
https://www.srbijasport.net/league/186/games
-
Pa mogli su kao grupa da idu samoinicijativno, ne mora uvek klub da im organizuje autobus.
-
Makedonci mnogo bolje pevaju po meni.
Подсетио си ме на ово...
Иначе што се тиче наше сцене жао ми је што клубови из или у близини већих градова немају никакву навијачку групу.То је одраз сцене.
У Енглеској свако навија за себи најближи клуб,али ипак у Србији су људи навијачи резултата,а не клуба.
Иначе што се тиче наше сцене жао ми је што клубови из или у близини већих градова немају никакву навијачку групу.То је одраз сцене.
У Енглеској свако навија за себи најближи клуб,али ипак у Србији су људи навијачи резултата,а не клуба.
Немају ни клубови из великих градова, а камоли малих. И људи који су део навијачке групе су углавном ту док им је гас, чим их прође, не виде стадион никад више у животу.
-
Јако добро македонци певају. Која је то мелодија?
-
нема лека wrote:Немају ни клубови из великих градова, а камоли малих. И људи који су део навијачке групе су углавном ту док им је гас, чим их прође, не виде стадион никад више у животу.
Apsolutno se slazem sa tobom. Ovo je posebno izrazeno kod mladjih navijaca,budu par sezona i kada odu nema ih nikad vise.
Jasno je meni da neko prestane da bude aktivan navijac(ultras),ali da nikako ne ide na utakmice svoga kluba mi nije.
P.S. A posebno klinci da se nose u pm... koliko samo truda oko njih,cimas se za njih,stitis ih i onda cim malo ojacaju ne postuju te,mijenjali bi ovo ono...pa kada nadju prvu ribu ili pocnu da izlaze po klubovima polako nestaju sa tribina i odlaze u zaborav,a onda dolaze novi i tako se mijenjaju kao na traci,a od njih 100 ostane ih 5 koji zaista vrijede i koji postanu pravi navijaci.
Vecchie maniere!
Свака част и Делијама и Гробарима на заједничкој шетњи.
И да задња лига си и даље волим те
-
- Ultra Sarma
Jedna od najboljih stvari koja je zadesila nasu scenu. Aj sad lagano da prestanu ubistva, da se krene u ozbiljnu borbu za Kosmet i da konacno krenemo na reprezentaciju kako dolikuje.
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала
Стварно свака част!
- Modus Operandi
Šteta što se navijači nisu pridružili skupu kod generalštaba, ovako izgleda kao da se separatišu, 5 skupa u gradu a na svakom po 200 ljudi, koliko smo mi narod razjedinjeni strašno
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Свака част! Боље можда овако, јер се доста пута до сад десило да неке дебилчине искористе ''здраве скупове'' за неке своје политичко-страначке говнарије...почевши од породичних шетњи па на даље да не набрајам. Браво и за једне и за друге...озбиљан корак у напред!
- Влада Паликућа
Навијачи имају ту креативну црту и умеће да перформансом и симболиком на упечатљив начин обележе догађај и пошаљу јаку поруку. Не треба ни много људи ако је порука добра и у правом моменту, a тип протеста као овај што је био код генералштаба давно је превазиђен. Постаје више испразно ограничавати патриотизам на трибину, док се разноразне сподобе шетају улицама, пропагирају своју болест и све више освајају јавни простор
http://mondo.rs/a1175249/Info/Drustvo/Zlocin-nad-Albancima-masovna-grobnica-u-Batajnici-Batajnica-744.html
http://mondo.rs/a1175249/Info/Drustvo/Zlocin-nad-Albancima-masovna-grobnica-u-Batajnici-Batajnica-744.html
- casual fcv
Dokle više cinkarenja cigani???
У НОВОСАДСКИМ ОЧИМА ТВОЈА ПЛАВА ЗВЕЗДА С'ЈА!