Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Hrvati sa pet klubova u Evropi od sledeće godine, 2 u kvalifikacijama za LŠ
није први пут да су то остварили, ријека им је скупљала бодове, лигу европе су им играла по 3 клуба и често динамо лигу шампиона и осјек је чак имао неке успехе.Ми трећи клуб годинама не можемо да створимо и ово са Радничким делује као вештачка прича, али треба им дати шансу, а воша нажалост није успела у пар наврата начинити последњи корак ка лиги а сада су баш лоши и не чини се да ће скоро из кризе.Није немогуће да се једном деси и код нас, али ко зна када.
Meni se ovaj radnicki ne svidja uopste (pricam sportski).nisam ih previse gledao,ali ovo protiv partizana je bilo bas u lalinom stilu.vidi se da su disciplinovani,napaljeni,dobro fizicki spremni,on zna da motivise igrace,to je mozda i jedino sto zna,ali ne vidim tu kvalitet,neku ekstra klasu kod igraca,pogotovo napadacku.
Dobar "zanatski" fudbal, takmicarska ekipa (mrzim ovaj izraz),ali mislim da je to za evropu tanko,ako se ozbiljno ne pojacaju.najbolji utisak ostavio pankov,svaku loptu je pokupio
Dobar "zanatski" fudbal, takmicarska ekipa (mrzim ovaj izraz),ali mislim da je to za evropu tanko,ako se ozbiljno ne pojacaju.najbolji utisak ostavio pankov,svaku loptu je pokupio
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Imamo drugi napad i trecu odbranu u ligi, prvog strelca lige (a da nije ko Pavkov onomad samo iz penala
), za nasu ligu i vise nego dobar sastav. Zvezda je dve klase ispred svih, Partizan nikad gori, a mi, konacno, imamo neku logistiku da ne moze svako da silji patku na nas.
Protiv svih na Cairu igramo napadacki fudbal 90 minuta jer posle dugo vremena imamo ekipu koja to moze da izgura. Jebe nas, kao i vecinu, kompleks “malog kluba” kada igramo sa vecitima, pa umesto da i tu grizemo 90 min, mi se povlacimo ako smo zadovoljni rezultatom. Sad ova utakmica sa grobljem je primer toga. Umesto da smo ih stisli u drugom i dali im jos dva jer su krenuli napred kao muve bez glave, mi se povlacimo i rutinski ih drzimo na jednoj sansi (kad im slusas/citas izjave ispada da su boga promasili).
E to je vec Lalatovicev pecat, ovo sto je pertla pisao. Covek ume da motivise igrace, da ih napali i natera da grizu. Ume i da pritisak prebaci na sebe glupostima koje izvodi pored aut linije, ali to je sve. Slab je takticki i dosta gresi u pristupu utakmicu u odnosu na desavanja na terenu, vrsi pogresne izmene i to poprilicno kasno itd, itd... ali ima rezultat jbg. Imao je sa svakom ekipom koju je vodio.
A mi smo zeljni resultata posle zadnjih 15 godina i sranja kroz koja smo prosli. Tih 15 godina, Vojvodina je imala 15 prilika da uradi nesto u evropi i kurac... nadam se da cemo i mi neko vreme imati priliku da pokusavamo to isto.

Protiv svih na Cairu igramo napadacki fudbal 90 minuta jer posle dugo vremena imamo ekipu koja to moze da izgura. Jebe nas, kao i vecinu, kompleks “malog kluba” kada igramo sa vecitima, pa umesto da i tu grizemo 90 min, mi se povlacimo ako smo zadovoljni rezultatom. Sad ova utakmica sa grobljem je primer toga. Umesto da smo ih stisli u drugom i dali im jos dva jer su krenuli napred kao muve bez glave, mi se povlacimo i rutinski ih drzimo na jednoj sansi (kad im slusas/citas izjave ispada da su boga promasili).
E to je vec Lalatovicev pecat, ovo sto je pertla pisao. Covek ume da motivise igrace, da ih napali i natera da grizu. Ume i da pritisak prebaci na sebe glupostima koje izvodi pored aut linije, ali to je sve. Slab je takticki i dosta gresi u pristupu utakmicu u odnosu na desavanja na terenu, vrsi pogresne izmene i to poprilicno kasno itd, itd... ali ima rezultat jbg. Imao je sa svakom ekipom koju je vodio.
A mi smo zeljni resultata posle zadnjih 15 godina i sranja kroz koja smo prosli. Tih 15 godina, Vojvodina je imala 15 prilika da uradi nesto u evropi i kurac... nadam se da cemo i mi neko vreme imati priliku da pokusavamo to isto.
Ma da li ti zaista veruješ u sve to??? Tu ste gde jeste samo zahvaljujući vlasti!
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Rusi uveli prenose utakmica na Tjubu na zvaničnom kanalu, za gledaoce van teritorije Rusije
eo CSKA - Rubin upravo ide sad
eo CSKA - Rubin upravo ide sad
- Kit_Karson
Brdja wrote:Ma da li ti zaista veruješ u sve to??? Tu ste gde jeste samo zahvaljujući vlasti!
Неко верује, неко не. Чињеница је да је стадион празан, мени је то довољно. Многим другарима са стадиона се згадило и не иду на текме. Али немојте оно: Раднички=Обилић. Раднички није ни петину времена у медијима, као што су Арканови пулени били, осим Журнала и ових кликбејт новинара које нико и не схвата озбиљно. Нико из Радничког неће да заигра за репрезентацију (последњи је то био Цаки пре 5 година за Б тим) Тончев не гура утоке судијама у уста (претпостављам).
Даље, ако ћемо том логиком да је Раднички само због власти ту где јесте, онда испада да су и цигани ту где јесу због власти

Са Пертлом се слажем, скроз неатрактивно. Лалатовић, такав је какав је, погинуће за тим који тренира.
Криво ми је што се тако манипулише овим тимовима с југа. Први сам за то за Динамо Врање игра суперлигу, али и они и Сурдулица заслужују много више прозивки од Радничког.
Kit_Karson wrote:Неко верује, неко не. Чињеница је да је стадион празан, мени је то довољно. Многим другарима са стадиона се згадило и не иду на текме.
A koji je to stadion, sem Marakane, puniji?! I to najvise zahvaljujuci severu.
Mani me tih prica tvojih drugara. Kad smo visili 10 godina po drugoj i trecoj ligi bilo je “ja li cu idem da gledam trecu ligu, radnicki jos postoji?” itd... Najveca i najorganizovanija podgrupa nam je Razocarani 1989. Zive ljudi u bajci da igraci treba da navijaju za Radnicki, da se u srpskom fudbalu moze nesto uraditi posteno... mislim, lepo to zvuci ali malo realnosti...
Dodji, plati kartu, pa pljuj i Tonceva i Lalatovica i igrace... ali jbg, navikli da dobijaju karte za dz a sad kad se placa...
Ljude boli kurac za nas fudbal i to je to.
Brdja wrote:Ma da li ti zaista veruješ u sve to??? Tu ste gde jeste samo zahvaljujući vlasti!
Hvala Vucicu!!!
https://imgur.com/a/SfOJul2
Спрдај се ти колико хоћеш, ал мене би било срамота да навијам и пратим клуб који иде корацима којим иде твој клуб.Видим да и већина твојих другара дели моје мишљење, што ме радује.
Kojim koracima ide moj klub? Za koji klub ti navijas? Odakle tebi da moji drugari dele tvoje misljenje?
@Kit_Karson, ne znam da li vadi pištolj na sudije ali je na nas vadio posle one utakmice kada su naši igrači iz revolta posedali na teren. Ali mi je drago da vidim da neko ipak normalno razmišlja
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- Kit_Karson
WFC 1923 wrote:Kit_Karson wrote:Неко верује, неко не. Чињеница је да је стадион празан, мени је то довољно. Многим другарима са стадиона се згадило и не иду на текме.
A koji je to stadion, sem Marakane, puniji?! I to najvise zahvaljujuci severu.
Mani me tih prica tvojih drugara. Kad smo visili 10 godina po drugoj i trecoj ligi bilo je “ja li cu idem da gledam trecu ligu, radnicki jos postoji?” itd... Najveca i najorganizovanija podgrupa nam je Razocarani 1989. Zive ljudi u bajci da igraci treba da navijaju za Radnicki, da se u srpskom fudbalu moze nesto uraditi posteno... mislim, lepo to zvuci ali malo realnosti...
Dodji, plati kartu, pa pljuj i Tonceva i Lalatovica i igrace... ali jbg, navikli da dobijaju karte za dz a sad kad se placa...
Ljude boli kurac za nas fudbal i to je to.Brdja wrote:Ma da li ti zaista veruješ u sve to??? Tu ste gde jeste samo zahvaljujući vlasti!
Hvala Vucicu!!!
https://imgur.com/a/SfOJul2
Ишло се и по другој и трећој лиги, и на Делијски вис и на Бубањ... Играчи нису навијали 100% за Раднички ни 82. (потражи Халиловићев интервју на белами где каже да навија за Звезду), тако да сам давно престао да гајим илузије. Пљујем и сад, ал са истока, него то је прича за другу тему. Или можда за форум Мераклија где ти је требала посебна пропусница док је још постојао.
-
жабац wrote:Спрдај се ти колико хоћеш, ал мене би било срамота да навијам и пратим клуб који иде корацима којим иде твој клуб.Видим да и већина твојих другара дели моје мишљење, што ме радује.
Za koga ti navijas?
Денис Смит умало да заврши као Алфало 

Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
-
Jel u Srbiji postoji klub u bilo kom sportu ciji uspesi nisu posledica politicko-mafijaskog delovanja? Namermo kazem politiko-MAFIJASKOG jer samo politicari nisu problem(ako ima politicara koji nisu mafijasi). Mi bezimo od politke jer smo prevareni milion puta ali realno da politika mora da se mesa u neke stvari i mislim da tu nije nista lose. Pod tim da se mesa mislim da finansiski pomaze
-
жабац wrote:За Земун.
Sjajno je da ti kao navijac Zemuna to kazes. Da se ne vracamo u davne godine i Karica, vrati se samo par sezona u nazad i shvatices da ni vi niste preposteni da bi mogao da kazes nekom da treba da ga bude sramota sto je navijac Radnickog.
Таман посла, путер је на свачијој глави, ал на Вашој тренутно га има и прелива.Не говорим Ја да је срамота бити навијач Радничког, немој да сереш, поштујем Мераклије, иако не разумем недоласке на поједина гостовања, поента је да је срамота гледати унапред затворенеутакмице, а било их је много ове сезоне.Вама желим све најбоље, и да освојите и првенство и куп, ако можете наравно да гледате то.И навијаћу за Вас у судару са вечитима, ако дође до тога у купу!Живели!
Jbg, kontradiktoran si malo. Prvo si napisao da bi te bilo sramota da navijas i pratis klub koji “radi to sto radi Radnicki” a onda kazes da svi imaju putera na glavi i da nisi rekao da je sramota navijati za Radnicki ali ces i navijati ako igramo sa vecitima u kupu iako ce biti, verovatno, namesteno! Sve u svemu, ja se na tvom mestu ne bih zezao, vidis da Toncev vadi pistolj na igrace/navijace/upravu Cukarickog!
U plejofu je manje vise sve jasno, videcemo u plejautu ko ima najvise putera na glavi kad se podele bodovi a sve ekipe na 5 bodova razlike a samo dve ispadaju. Mada, mozda gresim, svi ce tu na posteno pa ko bude bolji neka ostane.

U plejofu je manje vise sve jasno, videcemo u plejautu ko ima najvise putera na glavi kad se podele bodovi a sve ekipe na 5 bodova razlike a samo dve ispadaju. Mada, mozda gresim, svi ce tu na posteno pa ko bude bolji neka ostane.

-
Od povratka u superligu Radnicki je sem jedne sezone uvek bio u u vrhu i borio se za tu Evropu,bez icije pomoci jos i sputavan. Bez finansija smo bili klub koji je sluzio da povrati izgubljene igracke karijere, koji su posle prodavani za smesne pare ili bez naknade(Škuletic,Borijan,Pavkov itd.) i tako iz sezone u sezonu a uvek u vrhu al bez sanse da budemo u prva 4 kluba,jer je to bilo rezervisano za cetri kluba.
Na kraju krajeva da sam odusevljen kombinacijom Batke -Lalat verujem da niko nije,da je to jedina mogucnost da u ovoj sugavoj ligi napravis rezultat ispostavlja se da jeste. Kad svi prodju ono sto je Radnicki proso do ovog sad perioda,tek onda mozemo da pricamo o postenju.
Na kraju krajeva da sam odusevljen kombinacijom Batke -Lalat verujem da niko nije,da je to jedina mogucnost da u ovoj sugavoj ligi napravis rezultat ispostavlja se da jeste. Kad svi prodju ono sto je Radnicki proso do ovog sad perioda,tek onda mozemo da pricamo o postenju.