Музичко образовање и култура навијача
-
Gušterov osmeh
- Kit_Karson
Re: Музичко образовање и култура навијача
jebote umro Keith iz The Prodigy
-
SickOfItAll
Баш улазим на форум да поставим вест. Свакако група која је обележила једно време и једну генерацију.
З В Е З Д А Л Е !
Smorih se u picku materinu.sigurno jedna od najuticajnijih grupa u istoriji,a svakako autenticni i neponovljivi
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- lost&found
Prvi koncert na kom sam bio 2005 sajam, poslednji pre par meseci. Ukupno 5. Katastrofa. Sigurno su oblikovali moj muzicki ukus i mene kao osobu.
Ostaje veciti zal za tim Pionirom '95te.
Vecna slava Keith Flint-u.
Ostaje veciti zal za tim Pionirom '95te.
- јахач магле
Шта се тим познатим људима дешава у глави па се одлуче на самоубиство никад ми неће бити јасно.
Како год, слава му, стварно је био фаца.
Како год, слава му, стварно је био фаца.
...Сијају звезде као очи конобарице...
https://www.youtube.com/watch?v=s5S8KuQ8tXk
Премијерно извођење овог светског хита је било у Пиониру...
https://www.youtube.com/watch?v=moTkNt97dxc
Премијерно извођење овог светског хита је било у Пиониру...
https://www.youtube.com/watch?v=moTkNt97dxc
lost&found wrote:Ostaje veciti zal za tim Pionirom '95te.
Буквално жал.Јебо ме пас, а нисам отишао из тако глупог разлога.Одрадио Бадикаунт 2 године после, ал курац, није то то.А јебо и њих пас, шта се бре убијају који курац.
Neverovatni su bili.prvi cd koji sam kupio u zivotu je njihov The Fat of the Land,izlizao sam discman slusajuci ih,cak i u wc-u dok kenjam.bilo je 5-6 pesama koje su znali svi,cak i oni koji su slusali samo narodnjake.tek tokom godina provalis pesme koje su bile slabo slusane,a u stvari su jebena remek-dela.nisam bas neko ko ide na koncerte,ali dva njihova nastupa na exit-u cu pamtiti do kraja zivota
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
ja se sećam kako smo se ložili na njega kao klinci
nije bilo interneta i kompjutera, pa si mogao da vidiš samo razne debile sa Pinka, kojekakvih posela i ostalih sranja, ponekad Headbanger's Ball koji nije puštao mnogo ekstremnog metala i onda na 3K ili tako nekom kanalu vidiš njega - istetoviran, ćelav, sa dva zelena čuperka, ludački pogled, pirsinzi, pitbulovska vilica... kao da gledaš nekog demona, a preko toga ide fenomenalna muzika
neviđeno prženje, brdo ljudi koji su slušali metal je od elektronike u to vreme slušalo samo The Prodigy
nisam ih nikad video uživo, nažalost
2012. čak imao kartu, al otišao na PFC - Hajduk umesto na koncert
jebi ga, Flinte, počivaj u miru
nije bilo interneta i kompjutera, pa si mogao da vidiš samo razne debile sa Pinka, kojekakvih posela i ostalih sranja, ponekad Headbanger's Ball koji nije puštao mnogo ekstremnog metala i onda na 3K ili tako nekom kanalu vidiš njega - istetoviran, ćelav, sa dva zelena čuperka, ludački pogled, pirsinzi, pitbulovska vilica... kao da gledaš nekog demona, a preko toga ide fenomenalna muzika
neviđeno prženje, brdo ljudi koji su slušali metal je od elektronike u to vreme slušalo samo The Prodigy
- lost&found
Rođaci wrote:ja se sećam kako smo se ložili na njega kao klinci
Brate kako
Toliko puta su bili u Srbiji , da je skoro pa nemoguce da nijednom nisi mogao!
Jos si tip koji ide cesto na koncerte
evo baš gledam, sedam puta su bili, od toga jedino 1995. nije bilo realno da ih vidim
jebem li ga, nikad mi nisu bili na listi prioriteta, a i na taj Exit na koji su stalno dolazili sam išao samo kad je dolazio neki bitan metal + na Motorhead pre četiri godine
sve računao da će doći opet svakako, pa ću da ih vidim
tako ni Ritam nereda nikad u životu nisam gledao uživo, svaki put sam u fazonu da ima vremena, biće prilike
jebem li ga, nikad mi nisu bili na listi prioriteta, a i na taj Exit na koji su stalno dolazili sam išao samo kad je dolazio neki bitan metal + na Motorhead pre četiri godine
sve računao da će doći opet svakako, pa ću da ih vidim
tako ni Ritam nereda nikad u životu nisam gledao uživo, svaki put sam u fazonu da ima vremena, biće prilike
Poslednji exit na kom sam bio 2009. isao ciljano na Carl Cox-a i oni bili isto veče. Najbolji koncert kom sam prisustvovo
Choose Life
- ultrastito
Imas Coxa i ove godine na Exitu 
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Znam,ali je četvrtak. Ne bih baš uzimao slobodne dane za to. Ove godine odlična dens arena
Choose Life
Ladno nisi bio na RN i Prodigy :O
Ja sam prodigy čekirao 5x, 4x exit i na Kalemegdanu. Neverovatna energija, idol iz klinačkih dana. Ono što je Rođa opisao.
Ja sam prodigy čekirao 5x, 4x exit i na Kalemegdanu. Neverovatna energija, idol iz klinačkih dana. Ono što je Rođa opisao.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
jebi ga, jurio sam neke druge bendove
al zato triput sam gledao Slejer, ništa ne može da se meri sa tom energijom, čak ni bendovi koje više volim
al zato triput sam gledao Slejer, ništa ne može da se meri sa tom energijom, čak ni bendovi koje više volim