Тема за све и свашта
-
Re: Тема за све и свашта
Јебачи, где да скинем неки фотошоп да није старији од 2016?
Не знам да ли је ово права тема јбшга?
detelinara83 wrote:Јебачи, где да скинем неки фотошоп да није старији од 2016?
http://www.appnee.com
Зна ли неко нешто о овим број сервисима, као пошаљеш абгд да би добио данашњи хороскоп цена поруке 50дин. Како функционишу ти сервиси кога да контактирам за то ко је провајдер...?
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Društvo, koja je razlika između HDD i SSD u snimanju podataka na disk? Jel nešto što je veličine 1GB zauzme isto mesta i na HDD i na SSD?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
da, 1gb je 1 gb
osnovna razlika je u brzini upisa i čitanja, SSD je mnogo brži
osnovna razlika je u brzini upisa i čitanja, SSD je mnogo brži
Hvala, znam to za brzinu, ovo drugo me je zanimalo.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Ja sam odavno prešao na SSD. Pogledaj malo po internetu a imaš i na ćubu (SSDvHDD) compare. Pogotovo u igricama ima ogromnu ulogu. Naravno pored dobre konfiguracije SSD je pun pogodak.
(Street Force / Curva Orientale)
Не утиче толко ССД на перформансе у играма, већу улогу има графичка и РАМ
Намеравам следеће седмице у РС ћалетовим колима. Да ли је потребна пуномоћ ил' јок? Капирам да не представља проблем јер је исто презиме на саобраћајној и моје, али не знам како је законски то регулисано. Ортак ми причао да је ишао тако и да га нису цимали.
idemoo wrote:Не утиче толко ССД на перформансе у играма, већу улогу има графичка и РАМ
Performanse. Mi govorimo o brzini čitanja podataka i za to je ssd mama.
(Street Force / Curva Orientale)
Колико може да кошта један квалитетан прозор дрвени,димензија 100х100.Неки оквир,цена?Хвала.
смеће wrote:Намеравам следеће седмице у РС ћалетовим колима. Да ли је потребна пуномоћ ил' јок? Капирам да не представља проблем јер је исто презиме на саобраћајној и моје, али не знам како је законски то регулисано. Ортак ми причао да је ишао тако и да га нису цимали.
Ја сам ишао гомилу пута и никад ми нису тражили, а возио сам кевин ауто. Само понеси зелени картон и пичи.
Избрисао сам случајно СМС поруке на андроид мобилном, јел зна неко неки Рикавери програм за враћање?
Jason Fly wrote:Избрисао сам случајно СМС поруке на андроид мобилном, јел зна неко неки Рикавери програм за враћање?
Imas ih vise ali se svi placaju, instaliraju se na komp i moras da rutujes telefon.
Молим те, напиши ми у пм називе програма, био бих ти захвалан.
Brdja wrote:Hvala, znam to za brzinu, ovo drugo me je zanimalo.
SSD je dosta brzi, ali manjih kapaciteta i dosta skuplji. Preporuka je da imas jedan SSD na koga instaliras OS, a HDD koristis za skladistenje podataka.
Inace da, 1gb isto zauzima
Hvala
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Moze li hitno link za onaj VLC player treba mi arena ? Ili bilo koji nacin da preko kompa gledam arenu, treba mi bas hitno, tj ovog momenta, ako ima nekoga neka pomogne...Konkretno Arena 2 je u pitanju. Hvala puno!
Swallow wrote:Moze li hitno link za onaj VLC player treba mi arena ? Ili bilo koji nacin da preko kompa gledam arenu, treba mi bas hitno, tj ovog momenta, ako ima nekoga neka pomogne...Konkretno Arena 2 je u pitanju. Hvala puno!
http://allfootballvideo.com/arena-sport-2-serbia
Питање за адвокате, може и ђавољи да одговори.Елем , пожелех да уживам у благодетима подрумских просторија, међутим, неко ме је предухитрио.Обавестих комшилук о жељи да исти испразне, међутим, сви се оглушили на моју молбу.Шта је мој следећи корак, јел могу Ја да развалим катанац, избацим те ствари што су у унутра и ставим своје, ил може да ме тужи за тако нешто.Које су ми опције да повратим свој подрум.Хвала и довиђена
Жабац да поднесеш тужбу против оног ко те је предухитрио и да тражиш повратак у пређашње стање и евентуалну накнаду штете. Мислим да самопомоћ у таквим случајевима није дозвољена, мада нисам сигуран. Можда и да тужиш заједницу етажних власника (ако постоји таква) што су дозволили узурпацију твоје својине.