Dastanje 2016

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
vinjakboy

Re: Dastanje 2016

Postby vinjakboy » Fri Apr 29, 2016 3:30 am

kopriva wrote:To i ja mislim vinjak, lako je kontrolisati 15 izbornih mesta, mada ne bi ovi govnari radili ovo a da nisu o svemu mislili unapred.
Stvarno ne znam sta je trebalo Seselju ovo, ne bih da dizem tenzije, ali najmanje sto je mogao da uradi je da cuti. Rasulo totalno.

И ја се исто плашим опет неке мућке, али ако 15 бирачких места не може да се исконтролише уздуж и попреко, онда стварно... А покушавам мало да израчунам ове проценте, стварно не видим како могу да остану испод цензуса у случају да се примени описани поступак, па све и да од укупних 18.000 уписаних бирача изађу сви и њих 15.000 да гласа за СНС, а рецимо укупно 1.000 за ДСС и ДВЕРИ (мање од сто по бирачком месту), опет иду изнад цензуса. Могуће је и да су слуге режима све ово збрзале под притиском и нису биле ни свесне како може да им се удари контра...

Чомбе

Postby Чомбе » Fri Apr 29, 2016 3:33 am

Какве бре четнике, какав војвода... па њега се равногорски покрет стиди, а Ђујић му је одузео титулу војводе. Кловн најобичнији. :)

kopriva

Postby kopriva » Fri Apr 29, 2016 3:41 am

Combe, trebao sam da stavim cetnike pod navodnicima.
Vinjak, nije stvar u kontroli birackih mesta, koliko to sto ce sns da izvuce veliki broj ljudi da glasa. Ne mozes da izracunas procente, jer sve zavisi koliko ce glasova dobiti druge stranke.

vinjakboy

Postby vinjakboy » Fri Apr 29, 2016 3:51 am

kopriva wrote:Combe, trebao sam da stavim cetnike pod navodnicima.
Vinjak, nije stvar u kontroli birackih mesta, koliko to sto ce sns da izvuce veliki broj ljudi da glasa. Ne mozes da izracunas procente, jer sve zavisi koliko ce glasova dobiti druge stranke.

Чак и то иде на руку ДСС и Дверима, јер је на поновљеним изборима излазност обично мања, гласачи су мање заинтересовани јер су њихове странке сигурне за цензус, па је довољно да те две странке исцимају све своје гласаче, евентуално и неке који су против Вучића, а нису њихови, и ето цензуса. А да ли ће бити и довољно свести за тако нешто у наредних пет дана, видећемо...

савабјан

Postby савабјан » Fri Apr 29, 2016 4:35 am

Брате, Шешељ узима кеш са запада исто, од наше европске дијаспоре. У Америци су га одјебали потомци четника а и сами четници. Овде си назвао погрдно те људе, а брате ти људи су заслужни за очување историјских чињеница о нашем Чичи, попу Ђујићу и осталим српским јунацима, ниси ми јасан са тим коментарима за Чикаго. Ја у кући имам пар књига које су ти људи писали још 50тих година прошлог века, суве историјске чињенице, искључиво је та наша америчка дијаспора заслужна за очување историје и истине. Ниси ми јасан искрено. Чак штавише, браниш неодбрањиво, притом нападаш што се не напада.

blatnjavi

Postby blatnjavi » Fri Apr 29, 2016 7:00 am

И тако док чекамо нову колонијалну управу има опет да нас направе мајмунима, опозиција ће имати по 4,98 посто и ето јебига опет ништа...

Омаших сирома за 0,01 посто.

А ти народе тупави ћути ко сиса јер си велика дроља сваког диктатора, само овај ти је најјаднији од свих до сад.

Жао ми само што Бошко не набоде оног Ђурђевића у носину лоповску, а још жалије ми што немах муда да му проспем зубе лично кад сам имо прилику.
Имам три кера, два су различита а један је исти.

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Fri Apr 29, 2016 7:24 am

Image
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

maxen

Postby maxen » Fri Apr 29, 2016 8:03 am

Boris Malagurski

Šešelj pozvao "četnike" na ulice - u kom veku živi ovaj čovek? Ratovi iz devedesetih su odavno prošli, a kamoli Drugi svetski rat, ne mogu da verujem da se toleriše ovo pozivanje na krvoproliće i građanski rat! Ne mogu ni da verujem da ima puno mladih koji podržavaju Šešelja - da li ste vi svesni za šta se zalažete? Da li ste pažljivo gledali "Težinu lanaca"? Koliko puta treba ruska televizija RT da ga emituje? Ne pamtite Šešelja iz devedesetih, ali mislite da je on baš kul zbog duhovitih performansa i psovanja u Haškom tribunalu? Ne može njegovo suđenje da bude opravdanje za urušavanje krhkog mira, tenzije koje samo Sjedinjenim Državama odgovaraju, koji su i izazvali ratove u Jugoslaviji, formirali Haški tribunal i ekonomski kolonizovali naše prostore. Sam Šešelj je govorio da SAD kontrolišu Hag, a sad kad su ga oslobodili treba da verujemo u priču o "časnim sudijama"? Ma daj! Jasno je da je Šešelj bio i ostao omiljena "opozicija" vlasti, koji je uvek delovao u funkciji vlasti, spreman da odrađuje prljave poslove koje vlast ne sme direktno. Uvek na štetu građana. Pored toga radi i u interesu SAD od devedesetih, jer je tada postao oličenje "neurednih, primitivnih i nacionalno opterećenih Srba", kako su nas zapadni mediji predstavljali. Kad god su želeli da ocrne Srbe, puštali su Šešeljeve govore i snimke, takvu anti-kampanju nije mogla da nam priušti ni Tuđmanova PR agencija "Ruder Finn". I gle' čuda, Šešelj se "odužuje" Hrvatima pomaganjem da Kolinda pobedi na izborima, a HDZ učvrsti svoju vlast. I onda mislite da je glas za Šešelja glas protiv sistema? Šešelj je sistem, ne budite naivni! I znam da će njegovi fanatici kojima argumenti nisu bitni da mene i sve koji misle kao ja optužuju da smo "komunjare" i "izdajnici", jer jedino što umeju je da etiketiraju. A ostali, pamet u glavu i osvestite se!

Antikvaran

Postby Antikvaran » Fri Apr 29, 2016 10:01 am

Да ли је могуће да ћемо имати само циркус десницу у Скупштини? Невероватно...

MentalitaBelgrado

Postby MentalitaBelgrado » Fri Apr 29, 2016 10:22 am

ове двери су смешне. који они кадар имају? неозбиљна странка... ок свака част за акције против геј параде ( пре бих послушао патријарха који исте свари говори против педера него неку таом странку) али то им је једини адут.. немају они кадар за нешто озбиљније зато и немају подршку. сви се они гурају у скупштину да седе узимају сома еура плате као посланици + милион других погодности које имају, и којекакве имунитете што имају.

шта рећи о спс-у пез пензионера немају упола гласова са прошлих избора. дачић типичан кловн као и цео врх спс-а, ситни манипулатори. као секта су гледам само колико су се организовали аса омладином спс омладина пола њих не зна да састави реченицу. кад су биле поплаве дошли скоцкани да с есликају па кући. празна прича скроз ајде да нисшта не радимо а да добијамо паре то је то. спс

о коалицији чеда борис чанак.. шта рећи а не заплакати... занима ме који идиоти су гласали за њих.

све у свему 99% наших политичара су толико плитки и поткупљиви да је то смешно. нема ту озбиљних људи. нема озбиљне државе. свака државна институција која треба да буде независна пуна страначких кадрова. Е моја Србијо надам се да ће доћи нека боља времена. ово је близу дна шта се данас дешава. нема ту неког правог човека који би покренуо нешто неки бунт, сви имају путера на глави. сви се шатро прозивају а овамо ручају заједно по ресторанима и страним амбасадама уз наравно абнормалне плате.
...нису твоји вуци мртви само вребају...

B.Centrale

Postby B.Centrale » Fri Apr 29, 2016 10:35 am

савабјан wrote:Брате, шта да скупљају? Треба да се изађе на улице, какво курац скупљање? Ено на Космету имају 200 гласова украдених? Јел се овде људи још ложе на демократију?

Diplomirali su porodicne setnje, nije ovo njihov fah. A i verovatno su instrukcije iz americke ambasade drukcije prirode.
bologna centrale

SickOfItAll

Postby SickOfItAll » Fri Apr 29, 2016 10:47 am

Баш чудно да су и један и други комуњара са форума ботови лажног војводе.

B.Centrale

Postby B.Centrale » Fri Apr 29, 2016 11:15 am

SickOfItAll wrote:Баш чудно да су и један и други комуњара са форума ботови лажног војводе.

ne znam za laznog vojvodu, al' znam za policijsku upravu i mentore iz karadj. bulevara.
bologna centrale

Antikvaran

Postby Antikvaran » Fri Apr 29, 2016 11:46 am

Тек сам отворио очи кад сам чуо вест са избора... Сад сам се чуо са другаром, па молим одавде неко да потврди његову тврдњу, јер ви сте екипа од поверења: Двери-ДСС нису прешле цензус не због 0,01 гласова, већ због једног гласа? То је резултат бројања? :P

prcko

Postby prcko » Fri Apr 29, 2016 11:59 am

Da, otprilike imaju 4,99996% da imaju jos jedan glas imali bi 5.00003%

bilipiton

Postby bilipiton » Fri Apr 29, 2016 12:34 pm

B.Centrale wrote:
савабјан wrote:Брате, шта да скупљају? Треба да се изађе на улице, какво курац скупљање? Ено на Космету имају 200 гласова украдених? Јел се овде људи још ложе на демократију?

Diplomirali su porodicne setnje, nije ovo njihov fah. A i verovatno su instrukcije iz americke ambasade drukcije prirode.

Чекај бре, па ти и после овога мислиш да иза њих стоји Америка? Америка није успела да убаци своју странку у нашу скупштину? Моћни Вучић пркоси њиховој вољи шта?

prcko

Postby prcko » Fri Apr 29, 2016 1:02 pm

Ispade da su najpametniji ispali oni koji nisu ni glasali.

савабјан

Postby савабјан » Fri Apr 29, 2016 2:40 pm

Image

Чомбе

Postby Чомбе » Fri Apr 29, 2016 2:50 pm

ахахахахахахаха лебтејебо па овима као да је кристијан голубовић пи ар менаџер ладно су званично објавили да су двери-дсс рикнули цензус за ЈЕДАН глас :lol:

пајтић позвао гласаче да изађу и подрже двери-дсс :mrgreen: пет пута сам проверавао да није опет први април

oi!

Postby oi! » Fri Apr 29, 2016 2:56 pm

Чомбе wrote:ахахахахахахаха лебтејебо па овима као да је кристијан голубовић пи ар менаџер ладно су званично објавили да су двери-дсс рикнули цензус за ЈЕДАН глас :lol:

пајтић позвао гласаче да изађу и подрже двери-дсс :mrgreen: пет пута сам проверавао да није опет први април

Mislim da ovo niko nije mogao ni da predpostavi da ce se desiti, pa cak ni ON. Kazu da im treba 1000 glasova da sigurno predju. Videcemo sta ce biti.

Return to “Само опуштено”