Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Њујорк такође има два клуба-Никси и Бруклин.
Никси су беда већ подуже али се налази у финансијском центру САД.
А са Њујорком и ЛА може по величини да се пореди и Чикаго, додуше то се мења последњих деценија, и чак имају велику традицију Булса али мислим да нису за прићи Никсима по вредности.
Елем, све је више европских играча који доминирају лигом и то у клубовима са врха-Јанис Андетокумбо, Јокић, Вучевић, Дончић, Порзингис да није повређен, па и Гобер, нарочито одбрамбено, па у ујак Богдан Б. који добро игра у Индијани...Не памтим да су европски играчи били толико присутни у врху НБА лиге.
То се већ десило у хокеју где велики број Руса, Швеђана, Финаца, Чеха..су у врху НХЛ.
Никси су беда већ подуже али се налази у финансијском центру САД.
А са Њујорком и ЛА може по величини да се пореди и Чикаго, додуше то се мења последњих деценија, и чак имају велику традицију Булса али мислим да нису за прићи Никсима по вредности.
Елем, све је више европских играча који доминирају лигом и то у клубовима са врха-Јанис Андетокумбо, Јокић, Вучевић, Дончић, Порзингис да није повређен, па и Гобер, нарочито одбрамбено, па у ујак Богдан Б. који добро игра у Индијани...Не памтим да су европски играчи били толико присутни у врху НБА лиге.
То се већ десило у хокеју где велики број Руса, Швеђана, Финаца, Чеха..су у врху НХЛ.
- ultrastito
idemoo wrote:Колко уво има црњо скроз лево
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Cekaj jel realno da nikome nije zapao za oko gospodin u crvenim patikama?
Mister Latrell Sprewell, mladji brat od tetke Taribo Westa
Mister Latrell Sprewell, mladji brat od tetke Taribo Westa
A moramo spomenuti i lika skroz levo, kog ismevamo za uvo...to je leri dzonson.
https://www.vice.com/rs/article/j57pmx/gojko-andrijasevic-za-vice-pustite-ljude-da-gledaju-fudbal
mnogo dobar intervju, Gojko legenda
mnogo dobar intervju, Gojko legenda
Debilcina,kockar,smrad,neznalica...uz smiljana banjca nesto najgore sto se pojavilo na tv-u
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
najbolji domaći komentator
još nasisao maloumnog Milojka i Stojanovića debilčinu, ne može bolje
još nasisao maloumnog Milojka i Stojanovića debilčinu, ne može bolje
-
pertla wrote:Debilcina,kockar,smrad,neznalica...uz smiljana banjca nesto najgore sto se pojavilo na tv-u
Гојко незналица? Шта све човек овде неће прочитати.
Kakva završnica...
Колико је ол-стар НБА постао јадан.
Страшно, језиво, ужасно.
Страшно, језиво, ужасно.
-
Ниси ваљда гледао? Не знам што ико себи то ради уопште...
Бар једно 5 година је класичан амерички циркус. Почевши од закуцавања Гордон - Лавин.
Бар једно 5 година је класичан амерички циркус. Почевши од закуцавања Гордон - Лавин.
- ultrastito
Dobro, zakucao ga je onaj batica preko Seka, pa je jos i lakat ubacio u obruc. Jedini svetli trenutak na All-Star-u u poslednjih nekoliko godina.
преле
преле
-
А добро, више се односило на саму утакмицу, некадашњи Исток - Запад. Али, то је то.
Од целог ол-стара једино што ваља је такмичење у тројкама, ту бар има неког такмичарског духа.
- ultrastito
I to su uspeli da sjebu. Sad se takmice timovi LeBron i tim Janis??? Koj' kurac sa tim?!?
преле
преле
Не пратим уопште НБА ни цео тај циркус, шта су урадили са такмичењем за 3п?
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
- Kit_Karson
http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/32/kosarka/3427683/jokic-ne-razmisljam-o-svetskom-prvenstvu.html
И после што ме нервира? Класичан безмозгаш који ни о чему другом не размишља осим о убацивању лопте кроз обруч. Најобичнији сноб, без става у животу. Капирам да није рекао ни да ни не, да је под утиском са Ол стара, али... Срећан сам што ниједном нисам гласао у коментарима за његов избор на ол стар утакмици. Плус што дечко уопште није ни помислио да не обуче лгбт дрес сад за викенд. Добро, можда и подржава то, ко зна. Не кажем ни да је Матић пчелица зато што је одбио да носи дрес са оним цветом за страдале британске војнике, али некако ми Јокара иде на ђокару од самог појављивања. Ко год је тренирао кошарку, сигурно је имао у екипи овако неког центра који не хаје ни за шта у животу сем кошарке. И да, боли ме тукидид што хоће да обезбеди пензију у НБА. Путуј, игумане
И после што ме нервира? Класичан безмозгаш који ни о чему другом не размишља осим о убацивању лопте кроз обруч. Најобичнији сноб, без става у животу. Капирам да није рекао ни да ни не, да је под утиском са Ол стара, али... Срећан сам што ниједном нисам гласао у коментарима за његов избор на ол стар утакмици. Плус што дечко уопште није ни помислио да не обуче лгбт дрес сад за викенд. Добро, можда и подржава то, ко зна. Не кажем ни да је Матић пчелица зато што је одбио да носи дрес са оним цветом за страдале британске војнике, али некако ми Јокара иде на ђокару од самог појављивања. Ко год је тренирао кошарку, сигурно је имао у екипи овако неког центра који не хаје ни за шта у животу сем кошарке. И да, боли ме тукидид што хоће да обезбеди пензију у НБА. Путуј, игумане
pa šta je tebalo da radi? da kaže "jebeš ovaj vaš All Star, gle kakva zastava, odo' ja kući"? plus je to dres Denvera koji nose relativno često, ne samo na All Staru
a što se tiče reprezentacije, nije rekao ni da, ni ne, šta ima da se bavi time u februaru
ni ne treba ništa sad da kaže, posle svega što mu je glupa stoka pisala na društvenim mrežama prošle godine
a što se tiče reprezentacije, nije rekao ni da, ni ne, šta ima da se bavi time u februaru
ni ne treba ništa sad da kaže, posle svega što mu je glupa stoka pisala na društvenim mrežama prošle godine