Вести
Re: Вести
Secam se i to kad si u jednom postu za te gradske izbore (pardon kad su Seselja iz Haga pustili pa liberali ocekivali da ce ovaj da opali po Vucicu) izbore napisao "ili cu da glasam za DJB ili za Seselja"...
Ovi je kljucno,a ti demantuj ako hoces...eno onaj lost&found se naljuti...Nacionalisti vam potureju ledja,oni dobijaju pendreke,a onda vi liberali kao 5.oktobra 2000.god zavalite dupe u fotelju.Nacionalisti skrajnuti...
- lost&found
Banda Descontrolada wrote:Vjerujem da je stanje tamo uzasno,ne sporim to,ali takodje mislim da i u ostatku Juzne Amerike nije nista bolje,a ni u zemljama srednje Amerike. Honduras,Gvatemala,Salvador...sve su to zemlje koje su gore od Venecuele,ali eto Sad to ne interesuje nego su se ustremili na Venecuelu,a svi znamo zbog cega. Tramp najavljuje mogucnost vojne intervencije...Pa ko su oni da intervenisu majku im olosku odvratnu jebem???
E zato sam licno za Madura i to je to.
Cile ima odlicnu ekonomiju, i za pojmove Latinske Amerike nisku stopu kriminala. Jedina su zemlja Latinske Amerike kojoj ne treba turisticka viza za Ameriku. To je nesto sto recimo gradjani Poljske, iako u EU i osvedoceni saveznici SAD, nemaju. Povlacim tu paralelu da ne ispadne da Cile ima tu privilegiju samo zbog dobrih odnosa SAD, posto to ocigledno nije dovoljno. A inace su bas Ameri doveli diktatora na vlast tom Cileu 70ih, Pinocea. Pa eto, guraju odlicno trenutno. Naravno, ima i brda primera gde je americka smena vlasti jos vise unakazila ekonomiju i napravila jos veci haos u drzavi, al sto se Venecuele tice, nisam siguran koliko gore od ovog trenutno mogu da budu ekonomski.
PS smesno je pominjati Honduras, Gvatemalu, Salvador... te zemlje nemaju ni B od bogatstava koje Venecuela ima, zato je sramotno da se zemlja koja je ubola geografski dzekpot vec godinama nalazi u situaciji u kojoj se nalazi (ponavljam, Amerikanci su im bili glavni partneri za naftu cak i u vreme Caveza, dakle sankcije i saplitanje od strane Amerikanaca ne piju bas vodu).
U idealnom svetu, naravno da bi to trebalo da bude samo i iskljucivo pitanje Venecuele i njenog naroda, al u takvom svetu nazalost ne zivimo.
Uglavnom, sami su sebe doveli u situaciju u kojoj su, a Ameri osetili kao pravi lesinari da je sad pravi trenutak za smenu vlasti. Da ne bude rata, a narod nek odluci da li ce pasti vlada i to je to.
Rođaci wrote:kakav bre Šešelj
vi komunjare stvarno ne prepoznajete zajebanciju ni na kilometar
"vi liberali" je još jače
Znaci priznajes da si to napisao ali okreces na pricu o zajebanciji..
Caoooo drugari!!!!

Rođaci wrote:ćao!
Tako je cao...rasisticki bend GBB koji velica Klu Klux Klan,crna jakna Borko Stefanovic,danas liberalna levica 1 od 5 miliona...
http://www.youtube.com/watch?v=LE-xnQstieI
Кудрави Гаучос wrote:Немам даље намеру да полемишем о Слоби, просто нико никога тада није вукао ни терао ни на шта.
Nisi u pravu. Tvoj matori je sam otisao sa ekipom, a moj organizovano, pod parolom "radna obaveza". Gazimestan, Usce, kontramiting. Putina je uspeo da eskivira, posto je penzioner.
- ultrastito
Au brate, ako nastavim sa stavljanjem ljudi na ignore, citacu samo Rodju i jos par ljudi
Ajd ove druge, nego ovog satano-anarhistickog-tres-romanticnog grobara da citam...imajte milosti
Ajd ove druge, nego ovog satano-anarhistickog-tres-romanticnog grobara da citam...imajte milosti
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- јахач магле
ultrastito wrote:Au brate, ako nastavim sa stavljanjem ljudi na ignore, citacu samo Rodju i jos par ljudi![]()
Само се сети да је затворена пруга БГ-НС и лакше ти падну баљезгања по форуму.
...Сијају звезде као очи конобарице...
fedayn wrote:prcko wrote:I tada je pola Srbije dovuceno autobusima, a javna preduzeca ostala da zvrje prazna. 30 godina prodje, a mi i dalje vrtimo istu pricu. Bole nas kurac.
Pa vrtimo i opet dolazimo do poente sa prethodne strane...Zasto da ne dodje?
Javno preduzece = posao = plata.
Neka opozicija ponudi to isto,ako ne i bolje i imace masu iza sebe.Ljudi gledaju sta im je interes, tako je nazalost.Ne kazem da se iskljucivo treba sopstvenim interesima voditi,ali hajde da izvucemo zakljucak na tim primerima Sloba-Vucic-Maduro!
Ne nudis mi nista,gadim ti se,skreces pogled.. ajde cao..nema glasa na izborima kao sto nema pobede.
Добри су то шљакери, шљака им зависи од појављивања по митинзима, професија члан странке. Или овај што се хвали како су му оца шетали од митинга до митинга, па на другој теми дроби о демократији, изборима и смени власти
Животни идеал летовање на Тајланду.
И онда упадне @Nexon телепортовао се из 1941. у 1991. на митинг Драшковића Вука
Него друже @fedayn да ли централа зна да се у кади играте са жутом патком ?
Него друже @fedayn да ли централа зна да се у кади играте са жутом патком ?
Hahahahaha al me nasmeja sunce ti poljubim...pa vidi,igranje sa patkom je u kadi uvek opcija.Vidite da se ovde svi hvale nekim latinoamerikankama,krusevljankama,mnogi ovde forumasi imaju i supruge...i ja onda sta cu...mora covek na neki nacin da se snadje.
- ultrastito
kocka wrote:И онда упадне @Nexon телепортовао се из 1941. у 1991. на митинг Драшковића Вука
sumLJam da je Neksara zapravo Cedomir Antic ili tako neka istorijska glava
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
prcko wrote:Da, jako sam pohvalno to opisao. Svi kojima su clanovi uze familije mitingovali ili bili po strankama, da prestanu da pricaju o politici i smeni vlasti.
Daj kockice, mozes ti to mnogo bolje.
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Причај ти о чему хоћеш, твој проблем.
Него јеси и ти у јавно предузеће или си се приватизовао како препоручује @Rođaci ?
Nisam u javnom preduzecu ali sam u javnom sektoru, ako si na to ciljao, a petljam i privatno. Deo javnih preduzeca koji neko zeli da kupi treba odmah privatizovati, ostalo pogasiti. Ako se nakada promeni ova vlast i taj neko nov bude stvarno zeleo da iz korena promeni sistem, jedna od prvih stvari je da raskurca javna preduzeca i agencije.
навијај wrote:

Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда