Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Brdja

Re: Вести

Postby Brdja » Wed Feb 06, 2019 12:28 pm

kocka wrote:Сви демократе, а неистомишљенике стављају на ignore

Kad već ne moram da čitam bljuvotine raznih portala, ne moram ni bljuvotine pojedinih članova. Nema to veze sa različitim mišljenjem, pa i Rođaci npr ima totalno različite stavove pa ga nisam stavio na ignore.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

fedayn

Postby fedayn » Wed Feb 06, 2019 12:31 pm

Nego kad sam se vec dotakao Dunavskog Keja i ove price o sirokim narodnim masama i kome daju glas...jel se neko od vas seca koja je glasacka baza bila Slobodana Mulosevica? Sljakeri,penzioneri,nizi slojevi...eh kada se setim samo te 1988 god,ljudi pohrlili na Usce,ja klinja vode me stariji i onako mali ne vidim nista,nego se popeo na one tada zelene klupice...A tamo ON mlad,zdrav i lep kao ruza! Tada ceo sever vikase "Delije,Delije ajmo svi u glas Slobodan Milosevic jedan je od nas!" Ja nisam tada to kapirao,isao sam gde su i svi drugi isli,ali se tad kod mene prvi put javila misao kako je to nesto vazno.

Ehhhh Slobo...Slobodo... :)

Image

prcko

Postby prcko » Wed Feb 06, 2019 12:49 pm

I tada je pola Srbije dovuceno autobusima, a javna preduzeca ostala da zvrje prazna. 30 godina prodje, a mi i dalje vrtimo istu pricu. Bole nas kurac.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Wed Feb 06, 2019 1:07 pm

prcko wrote:I tada je pola Srbije dovuceno autobusima, a javna preduzeca ostala da zvrje prazna. 30 godina prodje, a mi i dalje vrtimo istu pricu. Bole nas kurac.

Не се љутиш, али ово су глупости. Слоба кад је реко ајмо сви на Косово, Срби се сви доле залетели. Никакви бусеви, никакви сендвичи, хтео народ да оде. Мој отац је ишао, и његови другари, онакву подршку нико никада није имао. Лепили су му слике по кафанама, шоферкама, био је спаситељ за Србе тада. Немам даље намеру да полемишем о Слоби, просто нико никога тада није вукао ни терао ни на шта.

И ово што гига пише за подршку Вујаги је све у праву. Па погледај само са колико презира се описују ти што га подржавају, а исто је и за Слободана било. Крезуба Србија, ботине, неписмени, старци и бабе, вакви накви. Овде су се неки људи радовали кад је онај неки СНСовац погино или шта му било, шта даље да се прича. А то је све наш народ, и то велик његов део. Критика је једно, а охоли презир је нешто сасвим друго.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

fedayn

Postby fedayn » Wed Feb 06, 2019 1:08 pm

prcko wrote:I tada je pola Srbije dovuceno autobusima, a javna preduzeca ostala da zvrje prazna. 30 godina prodje, a mi i dalje vrtimo istu pricu. Bole nas kurac.

Pa vrtimo i opet dolazimo do poente sa prethodne strane...Zasto da ne dodje?
Javno preduzece = posao = plata.
Neka opozicija ponudi to isto,ako ne i bolje i imace masu iza sebe.Ljudi gledaju sta im je interes, tako je nazalost.Ne kazem da se iskljucivo treba sopstvenim interesima voditi,ali hajde da izvucemo zakljucak na tim primerima Sloba-Vucic-Maduro!

Ne nudis mi nista,gadim ti se,skreces pogled.. ajde cao..nema glasa na izborima kao sto nema pobede.

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Feb 06, 2019 1:20 pm

sve privatizovati, šta kurac javna preduzeća

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Wed Feb 06, 2019 1:27 pm

Rođaci wrote:sve privatizovati, šta kurac javna preduzeća

То је легитиман став, али се поставља питање онда какав фактор може да представља држава која није власник ничега? Мсм, твоје се жеље испуњавају, то и јесте поента читавог зајебавања, нпр оно што је на симболичком нивоу за Србију Косово, то су рецимо Телеком и ЕПС на реалном економском, то кад мајстори заврше, лака ноћ и пријатно.

Nexon

Postby Nexon » Wed Feb 06, 2019 1:36 pm

Милошевић је све до 1990 посматран као српски националиста и реформатор. Они виспрени су га раније провалили али није баш било много таквих.
Онда је будала 1990 све усрала покушавајући да очува позиције Савеза комуниста кроз СПС. Уместо да се направи влада националног јединства када се видело шта се спрема у Карантанији и код усташошона он је почео да удара по опозицији у Београду, пре свега, СПО јер је СПО критиковао што се задравају комунистички кадрови из ЈНА, економији, бирократији итд. док се комунизма широм света распада и Милошевић направи хаос у држави.
Демонстрације 9. марта 1991. су управо последица тога-извештавања тадашњег РТБ(данас РТС) о опозицији. Говорили су да су четници око Вука Драшковића усташе из Загреба.
Је л вас подсећа нешто данас на то?

Сви мисле да су месије и Богови, нови Немањићи.
Исмевају Кошуницну који се 2008 повукао а тако је спасио себе и Србију.
Last edited by Nexon on Wed Feb 06, 2019 1:40 pm, edited 2 times in total.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Wed Feb 06, 2019 1:39 pm

Nexon wrote:Милошевић је све до 1990 посматран као српски нациоанлиста и реформатор.
Онда је будала 1990 све усрала покушавајући да очува позиције Савеза комуниста кроз СПС. Уместо да се направи влада националног јединства када се видело шта се спрема у Караантанији и код усташошона он је почео да удара по опозицији, пре свега, СПО и направио је хаос у држави.
Демонстрације 9. марта 1991. су управо последица тога-извештавања тадашњег РТБ(данас РТС) о опозицији. Говорили су да су четници око Вука Драшковића усташе из Загреба.
Нажалост, Вучић је починио исту грешку али ивер не пада далеко од кладе.
Сви мисле да су месије и Богови, нови Немањићи.
Исмевају Кошуницну који се 2008 повукао а тако је спасио себе и Србију.

Oво је све тачно. Маса људи са Ушћа и Газиместана су већ 1991. били учесници 9-мартовских демонстрација. Последња реченица велика једна истина.

fedayn

Postby fedayn » Wed Feb 06, 2019 1:44 pm

:D

Jel vidis kako se odmah razotkrijes i u tebi odmah proradi zivotinjski nagon liberalnog kapitalizma i slobodnog trzista? A do juce si me ubedjivao (tj. do onih proslih izbora) kako program DJB nije gradjanski i liberalno- kapitalisticki ???? Pa sta je onda koji kurac krasni NALED sa kojim sve ove nase partije saradjuju? Sta je MMF? Sta je Svetska Banka?

Jel treba Srbija da udje u EU,pa kao u Bugarskoj i Rumuniji da zivimo? Oni su sve zivi privatizovali.

E nisam vam ovo pricao...otisli pre nekih par godina drugar i ja Drezden kod njegove sestre,ovaj njen burazer ulazi u kupatilo da se istusira pred izkazak u grad,a njegova sestra se dere "ALO KOLIKO TO VODE TROSIS, ZNAS LI KOLIKO VODA OVDE KOSTA?!" :lol:

Serem ti se na standard i platu od 1400evra kad ne mogu kao covek da se okupam...znas sta ja radim ovde u Srbiji...uzmem napunim celu kadu,pa kad napravim penu,onda legnem u vodu,pa pustim patkice i brodice da plivaju,kao i ostale gumene igrackice sto su mi ostale iz detinjastva..Kakva struja kakva voda?! Aj pali... :mrgreen:
Last edited by fedayn on Wed Feb 06, 2019 1:49 pm, edited 1 time in total.

Nexon

Postby Nexon » Wed Feb 06, 2019 1:47 pm

Иначе се око социјалне приче са fedayn слажем.
Људи не схватају како живи већи део људи у Србији.
Вучић то користи.

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Feb 06, 2019 1:48 pm

Кудрави Гаучос wrote:

То је легитиман став, али се поставља питање онда какав фактор може да представља држава која није власник ничега? Мсм, твоје се жеље испуњавају, то и јесте поента читавог зајебавања, нпр оно што је на симболичком нивоу за Србију Косово, то су рецимо Телеком и ЕПС на реалном економском, то кад мајстори заврше, лака ноћ и пријатно.

valjda je jasno da preterujem i da odgovaram hiperbolama na ove budalaštine koje piše fedayn

ali kad smo se već dotakli toga, da dodam da ne mislim na potpunu privatizaciju preduzeća koje se bave delatnostima koje su od ključnog značaja za funkcionisanje države, kao što su EPS i Telekom, već na fabrike, sportske klubove itd

pogledaj šta čovek piše - da je skroz u redu to što se neko nakači na bus, pa ide kao cirkuska životinja da tapše po trgovima i ulicama, ako zbog toga dobija posao i platu
potpuno ludilo
evo sad i ovaj post sa vodom i strujom, to ti je razmišljanje prosečnog Srbina - "sipaj ko mu jebe mater, džabe je", a to koliko to zaista košta, kako vodovod funkcioniše, odakle struja i sve ostalo mu em nije ni na kraj pameti, em ne bi mogao ni da pojmi ni kad bi znao sve činjenice

Мићара

Postby Мићара » Wed Feb 06, 2019 1:49 pm

Два највећа нерадника...
Fedayn хоћеш ли код мене да радиш, имам мјешалицу за тебе експрес, даћу ти 2000 евра само да те видим на њој. :twisted:
Ма да чисто сумњам да си способан и за то...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Wed Feb 06, 2019 1:54 pm

fedayn wrote:
Serem ti se na standard i platu od 1400evra kad ne mogu kao covek da se okupam...znas sta ja radim ovde u Srbiji...uzmem napunim celu kadu,pa kad napravim penu,onda legnem u vodu,pa pustim patkice i brodice da plivaju,kao i ostale gumene igrackice sto su mi ostale iz detinjastva..Kakva struja kakva voda?! Aj pali... :mrgreen:

Aхахахаха, ао лед те лебо, ахахахх

ultrastito

Postby ultrastito » Wed Feb 06, 2019 1:57 pm

Nisam hteo da se mesam u pricu do sad, al brate...ako nas lozis i trolujes, onda ok. Ako si ozbiljan, onda...B-R-A-T-E!
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Banda Descontrolada

Postby Banda Descontrolada » Wed Feb 06, 2019 2:01 pm

lost&found wrote:Znas kako, bolje da su se organizovali i poslali neku humanitarnu pomoc ljudima koji nemaju sta da jedu tamo, nego sto su napisali par grafita i eto, kao anti-imperijalisti su.

Venecuela se samo-unistila svojom nesposobnoscu, korumpiranoscu i ostalim glupostima koje po pravilu idu uz socijalizam/komunizam.
Prokockali su istorijsku sansu da ulazu pametno i stede, al ne oni su se neosnovano bahatili i ziveli iskljucivo od nafte, kratkovido misleci da ce cena nafte doveka biti visoka. Odlican video o tome:

Da ne pricam o stopi kriminala tamo... ma idila.

Ameri su im tek pre 10ak dana uveli sankcije na naftu (stavise Amerika im je vec godinama glavni kupac nafte), pre toga su bile uglavnom za osoblje iz vlade. Sad su docekali sansu kad su se ovi samounistili, i sad ce da ih verovatno preuzmu pod svoju sapu. Pa i neka, imali su prilike da se pokazu sta umeju, i nazalost fejlovali su poprilicno, a imaju bogatstva kakva se samo pozeleti mogu. Al to je isto kao kad bi se i kod nas od sutra pronasla ogromna kolicina nafte i gasa , da li prosecan narod ziveo bolje? bi kurac.

Ali, avaj, da tebe boli uvo za obican narod, nikad ne bi ni velicao komunizam (pogotovu danas, kad mozemo da se distanciramo i sagledamo dobre i lose stvari realno). Bitno je da je Maduro protiv Amerike, al jos bitnije crveni burzuj, a narod nek nastavi da jede pacove, kad im zli Ameri uvedu demokratiju plakace i za tim pacovima.

PS i ne ovo nije nikakva pro-zapadna propaganda, niti mrzim Venecuelu. Bas naprotiv, 3 godine sam u vezi s devojkom odande, a obzirom da joj je deo familije i dalje tamo, imam informacije iz prve ruke sta je istina a sta ne.

Vjerujem da je stanje tamo uzasno,ne sporim to,ali takodje mislim da i u ostatku Juzne Amerike nije nista bolje,a ni u zemljama srednje Amerike. Honduras,Gvatemala,Salvador...sve su to zemlje koje su gore od Venecuele,ali eto Sad to ne interesuje nego su se ustremili na Venecuelu,a svi znamo zbog cega. Tramp najavljuje mogucnost vojne intervencije...Pa ko su oni da intervenisu majku im olosku odvratnu jebem???
E zato sam licno za Madura i to je to.
Last edited by Banda Descontrolada on Wed Feb 06, 2019 2:04 pm, edited 1 time in total.
Vecchie maniere!

fedayn

Postby fedayn » Wed Feb 06, 2019 2:04 pm

valjda je jasno da preterujem i da odgovaram hiperbolama na ove budalaštine koje piše fedayn

ali kad smo se već dotakli toga, da dodam da ne mislim na potpunu privatizaciju preduzeća koje se bave delatnostima koje su od ključnog značaja za funkcionisanje države, kao što su EPS i Telekom, već na fabrike, sportske klubove itd

pogledaj šta čovek piše - da je skroz u redu to što se neko nakači na bus, pa ide kao cirkuska životinja da tapše po trgovima i ulicama, ako zbog toga dobija posao i platu
potpuno ludilo
evo sad i ovaj post sa vodom i strujom, to ti je razmišljanje prosečnog Srbina - "sipaj ko mu jebe mater, džabe je", a to koliko to zaista košta, kako vodovod funkcioniše, odakle struja i sve ostalo mu em nije ni na kraj pameti, em ne bi mogao ni da pojmi ni kad bi znao sve činjenice

Jel vidis koliko si se pogubio da si sam sebe demantovao u polemici sa Kudravim,oznacio sam ti boldovano.Znaci kao nisi za privatizaciju preduzeca od kljucnog znacaja,ali bi ipak da prihvatis nacin funkcionisanja elektroprivrede i vodoprivrede u EU.STEDNJA DA,KO HOCE DA STEDI! Ali da ti privatizujes, i da nas ovi moroni iz MMF-a svako malo opominju za cenu vode i struje,i kako bi i u tom smislu trebali da vladaju zakon trzista nece da moze!

Isto ovde radi vas par liberala sa foruma...kao NAVIJACI,NACIONALISTI SVI NA PROTESTE!!!! Sto manipulisete ljudima kad vi niste nacionalisti?! To bi isto bilo kao kada bi ja pficao sta treba da rade nacionalisti...NEKA RADE STA HOCE! Ako ce nacionalisti da protestuju,neka naprave svoj skup i svoju organizaciju protiv Aleksandra Vucica! Nego radite po istom sablonu kao petog oktobra,nacionaliste u prve redove jer vi liberali niste dovoljno militantni da izvedete bilo sta.

Ko je ono bese rekao sad na protestima "ne vidim navijacke salove,ne vidim baklje"... jel bese Sergej ili njegov burazer?

:lol:
Last edited by fedayn on Wed Feb 06, 2019 2:09 pm, edited 1 time in total.

Rođaci

Postby Rođaci » Wed Feb 06, 2019 2:08 pm

da li zaista misliš da ću da ulazim u kilometarske diskusije sa tobom o privredi? :lol:
samo jedna stvar - kapitalizam i patriotizam se međusobno ne isključuju

ljubim!

Nexon

Postby Nexon » Wed Feb 06, 2019 2:13 pm

Не искључује се ни социјална правда са национализмом, штавише.
Са друге стране, либерални капитализам не иде баш са нацијом јер он увек тежи да тржиште постави више од свега-социјале, нације итд.
Невидљива рука која све решава иако је то глупост и утопија у рангу комунизма.

fedayn

Postby fedayn » Wed Feb 06, 2019 2:16 pm

Rođaci wrote:da li zaista misliš da ću da ulazim u kilometarske diskusije sa tobom o privredi? :lol:
samo jedna stvar - kapitalizam i patriotizam se međusobno ne isključuju

ljubim!

Ne moras sine! Ja sam tebe ko knjigu procitao i uporedio te sa onim mojim drugom...Secam se i to kad si u jednom postu za te gradske izbore (pardon kad su Seselja iz Haga pustili pa liberali ocekivali da ce ovaj da opali po Vucicu) izbore napisao "ili cu da glasam za DJB ili za Seselja",e to je i moj drug meni licno rekao,tako svaki liberal prica,maskira se jer dodirnih tacaka izmedju Seselja i Radulovica nema...a sustina je da odmah letite kad su protesti protiv Beograda na vodi u pitanju ili ovi novi protesti sada 1 od 5 miluona...koliko je moj drug popizdeo kad sam mu rekao da necu da prisustvujem ili kad sam mu ponudio opciju OK doci cu,ALI DA ME ISPOSTUJES KAD BUDE 1.MAJ I SINDIKALNI SKUP NA TRGU NIKOLE PASICA!

Vi se podjednako grozite i nacinalista i komunista...I ti i kajzesoze i lost&found.Nema u vama nista nacionalno i nista socijalno. Druze moj!!!! ;)
Last edited by fedayn on Wed Feb 06, 2019 2:23 pm, edited 1 time in total.

Return to “Само опуштено”