Интервјуи, емисије, документарни филмови...

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Мићара

Интервјуи, емисије, документарни филмови...

Postby Мићара » Sat Apr 07, 2018 8:55 pm

Доста тема се користи за овакве видео садржаје, па можда је боље имати једну тему само за њих.

Др. Миодраг Лазић, човек у једном сату, описује све грозоте у одрбамбено отаџбинском рату Републике Српске и стварању исте.

Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Врховна команда

Re: Интервјуи, емисије, документарни филмови...

Postby Врховна команда » Tue Feb 05, 2019 1:53 pm

Одлична емисија, вреди погледати.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Feb 05, 2019 2:01 pm

Одлично да си ти ово поставио, да не буде да ја смарам са својим теоријама завере

http://www.youtube.com/watch?v=9MKnTykRj_E

Добар је Н1, одличан је Н1, врло добар је Н1
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Врховна команда

Postby Врховна команда » Tue Feb 05, 2019 2:04 pm

Које су твоје теорије завере везане за Н1?

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Feb 05, 2019 2:11 pm

Па друже је л' видиш да је овај Медијски урлик, врисак или како већ финансирао Вучић, тј његово министарство, лепо пише плаката.

Значи да ствари не функционишу баш тако упрошћено као у ванглама просечних твитер хистеричара. Него сад немам времена, написаћу касније коју више

Врховна команда

Postby Врховна команда » Tue Feb 05, 2019 2:17 pm

Али пише и да изјаве од стране свих саговорника у емисији не представљају званичан став Министарства културе и информисања. Сетимо се само да је Вукосављевић већ имао опомене јер је прозивао пинк и остале прорежимске медије. Емисија је била премијерно приказана синоћ а јуче током дана су биле претње како ће зграда Н1 бити подигнута у ваздух. Наравно, то спремају и организују Ђилас, Трифуновић, Шолак, Јеремић, Стефановић и Обрадовић.

Врховна команда

Postby Врховна команда » Tue Feb 05, 2019 2:26 pm

Влада Паликућа wrote:БОТ ЈБТ!

:shock:

На шта алудираш? Да је све фарса, да су опозициони новинари из емисије заправо плаћеници пичкоустог?

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Tue Feb 05, 2019 3:21 pm

алудирам да под тим барјаком који носиш на аватару, документарац са Динком Грухоњићем и Теофилом Панчићем карактеришеш као одличан...Људи који би да се којим случајем ставе у позицију да одлучују нешто затворили све трибине Србије. Од кад то навијаче брига за права новинара?

1958

Postby 1958 » Tue Feb 05, 2019 3:45 pm

Image
Често одем до на село

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Feb 05, 2019 4:10 pm

stvarno brate, nisi mogao gori barjak da staviš na avatar

Врховна команда

Postby Врховна команда » Tue Feb 05, 2019 4:32 pm

Влада Паликућа wrote:алудирам да под тим барјаком који носиш на аватару, документарац са Динком Грухоњићем и Теофилом Панчићем карактеришеш као одличан...Људи који би да се којим случајем ставе у позицију да одлучују нешто затворили све трибине Србије. Од кад то навијаче брига за права новинара?

Мене као индивидуалца брига тј.стало ми је за сваку професију којом се нека особа бави поштено и часно.

Rođaci wrote:stvarno brate, nisi mogao gori barjak da staviš na avatar

Ево да не буде да је тај "најгори" барјак

Мићара

Postby Мићара » Tue Feb 05, 2019 6:12 pm

Одгледао сам га синоћ, да се мало информишем о читавој ситуацији о тој Сирији, да ли је могуће да је овако све почело, да је ипак Башар Ал Асад, класични крвнички диктатор, или је ово само представа запада, закључите сами. По мени мислим да има и истине и лажи, али онај хемијски напад, је нешто стравично и оставило ми је дубок утисак, прије свега што је у питању обично цивилно становништво али више од пола су били дјеца.

Image
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Feb 05, 2019 7:29 pm

Ајд о теорији завере.

Кад је требао да се СНС доведе на власт, медији су креирали Звезда - Партизан ситуацију између Томе и Боте. Две стране, обе за евро- интегрално свирање курцу. И би хепи- енд, из ЕУ честитали у 17х, Бота се с осмехом и мирно повукао већ око пола 10 увече, каже "видимо се у неком другом филму" Сви срећни пушење еу и нато курца се наставља. Сад је дошло на ред разграничење, и опет Звезда- Партизан, само е сад с једне стране пичкоусти психопата а са друге Теофил, Сер геј, Марчело и друштво, борци за лепшу Србију из Зоранових визија, опет дупло голо, опет пегла од ситуације, две стране, а обе ће на исто зло и бруку да пристану. Пинк и Н1, са исте хранилице пласирају две естетски различите а суштински потпуно исте приче.

Банда се спрема да прекрши Устав, отворено и без устезања психо прича о некаквом коначном решењу, разграничењу... а другари протествују због Лииинч силовања насиља, са најцрњим аутошовинстичким отпадом и правог великог слона у соби не смеју ни да спомену. Блам, том Београду је требало уставом забранити сваки вид демонстација још после оне циркусијаде 1968. ако не и 1941.

Врховна команда

Postby Врховна команда » Tue Feb 05, 2019 8:34 pm

Кудрави Гаучос wrote:Ајд о теорији завере.

Кад је требао да се СНС доведе на власт, медији су креирали Звезда - Партизан ситуацију између Томе и Боте. Две стране, обе за евро- интегрално свирање курцу. И би хепи- енд, из ЕУ честитали у 17х, Бота се с осмехом и мирно повукао већ око пола 10 увече, каже "видимо се у неком другом филму" Сви срећни пушење еу и нато курца се наставља. Сад је дошло на ред разграничење, и опет Звезда- Партизан, само е сад с једне стране пичкоусти психопата а са друге Теофил, Сер геј, Марчело и друштво, борци за лепшу Србију из Зоранових визија, опет дупло голо, опет пегла од ситуације, две стране, а обе ће на исто зло и бруку да пристану. Пинк и Н1, са исте хранилице пласирају две естетски различите а суштински потпуно исте приче.

Банда се спрема да прекрши Устав, отворено и без устезања психо прича о некаквом коначном решењу, разграничењу... а другари протествују због Лииинч силовања насиља, са најцрњим аутошовинстичким отпадом и правог великог слона у соби не смеју ни да спомену. Блам, том Београду је требало уставом забранити сваки вид демонстација још после оне циркусијаде 1968. ако не и 1941.

Који је онда твој вид борбе против психопате? Пошто по твом мишљењу ништа не ваља што је досад учињено.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Feb 05, 2019 9:18 pm

Прво, не треба уопште против њега да се бори нико. Лик из тога црпи снагу, то је фора. Шта ти, стварно верујеш да СНС не може да направи бољу рекламу од малог алека у библиотеци, и ових сад глупости. Њему кампању раде озбиљне главе, ликови баце овим с твитера неки такав видео, и ови га направе виралним, спрдају се као а лик допре до свакога, милијарду прегледа убије. Мисле да су много паметни, и сваки пут се чуде како је он тако глуп и све то је јако глупо, а они су много паметнији. Није глупо уопште, ти данас имаш масу тих твитер паметњаковића који 24-7 прате и шерују садржај везан за АВ, а ови их само хране тим вестима ликови. Прогуглајте мало нпр како је Трамп добио изборе.

Значи не нападаш њега, него нападаш оно што ради. А то је тренутно покушај прекрајања граница, кршење Устава, издаја буквално. Ту удариш, поставиш захтеве Уставном суду да се одреди према ономе што власт прича. Рецимо. Окупиш се око нечега што те смара, оне људе СМАРА ОН, из милион разлога, али нико не сме да дефинише шта је конкретан захтев, шта је идеја. Писао сам већ шта је већ све могло да се спомене, а ништа није, није само Космет у питању. А зашто- па зато што иза протеста стоји неко ко није ни против чега суштинског у политици ав.

Врховна команда

Postby Врховна команда » Tue Feb 05, 2019 9:40 pm

Па људи се и боре против система који је он поставио а кад он буде пао некада, потребна је промена целокупног система јер иста прича са истим глумцима се врти 30 година уназад. Људи се и боре против његових дела и његове диктатуре и атмосфере страха коју шири.
То за Уставни суд је лепо у теорији али у пракси се зна ко је ту главни па је врло лако одредити према коме ће се Уставни суд одредити и окренути. А конкретне захтеве имају а "уговор са народом" ће ускоро презентовати. О томе је Којо причао јуче на Н1 али је рекао да је видео почетак тог уговора који гласи "Залагаћемо се за..." и рекао је да је ту одмах одустао од тога докле год ту не буде писало "Гарантујем својом имовином, ликом, новцем, да ћу урадити..." тако да ћемо још видети какве су им тачно намере. Свакако је суштина иста, борити се против свакога ко не ваља.

Други део емисије "Медијски врисак".

Kit_Karson

Postby Kit_Karson » Wed Feb 06, 2019 1:09 am

Кудрави Гаучос wrote:Ајд о теорији завере.

Кудрави, читам шта пишеш и као да слушам себе од пре годину и по-две кад сам исто то говорио о НДМБГД и протестима против диктатуре. Мени та визионарска екипа прва иде на репродуктивац, али ми, реално, немамо трећи избор. Не постоји тај неко ко би испао нпр. нови Коштуница (јер је Ђинђић био ништа мање презрен 2000. него Сергеј или Ђилас сад). Наравно, не знам шта нам је чинити јер су одвратни и једни и други. Најгоре је што ми овде пишемо, а АВ, какав је, можда и чита, а лик полако почиње да улази у завршну фазу лудила - ово последње гостовање код Марића, а данас је ладно отворио инстаграм страницу Будућност Србије :!:
Он, буквално, игра на ту карту да народ нема никог трећег. Колико су маркетиншки потковани (Крле, Ђука и ботови), ко год трећи да се створи биће сатанизован и одвратан нама који и даље навијачки посматрамо ствари.

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Wed Feb 06, 2019 1:57 am

Ко је светски шампион?

Сабахудин Динко Грухоњић!

Врховна команда

Postby Врховна команда » Wed Feb 06, 2019 9:17 pm

Трећи део емисије "Медијски врисак".

Return to “Само опуштено”