Dastanje 2016

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
херц

Re: Dastanje 2016

Postby херц » Wed Apr 27, 2016 9:57 pm

vinjakboy wrote:
херц wrote:Можда некад било, сад чак уживамо да нас јебу у мозак као прави хедонисти. Јбт колико активиста има на форуму :o

Мора ли баш свако кога интересује политика да буде сврстан у активисту?

На политичкој сцени у Србији већ 15 година се исте ствари дешавају, и свако нормалан зна да смо окупирани и ко код да дође нама исти курац. Ови што агресивно паламуде о политици и још ако не причају уопштено него циљано за неку партију (програм) буди уверен да ту ради интерес.

Тако да је мој одговор ДА.

едит: Нама треба да се деси народ, ал не народ који ће поћи за неким политичаром. Ако ме разумеш.

Istok

Postby Istok » Wed Apr 27, 2016 11:19 pm

Ocigledno je zasto je ona budaletina od Seselja pustena iz Haga i presuda tempirana pred izbore, jer za zapad je on definitivno pozeljna, a za Vucica savrsena opozicija. Sve ima svoje.

gradski_boem

Postby gradski_boem » Wed Apr 27, 2016 11:30 pm

Ma bre sta paranoisete,ako DSS-Dveri i SDS-LDP-LSV udju u skupstinu smanjuje se br. mandata Radikalima,a pogotovo SNS-u.To je u pitanju,cist politicki interes dve stranke..zato Informer i Pink forsiraju Seselja,nista neobicno i sokantno.

Чомбе

Postby Чомбе » Wed Apr 27, 2016 11:48 pm

Код њега нема политичког интереса, а поготово нема националног. Искључиво личног. Тако да та прича о броју места не пије воду. Он и његова фамилија су ушли таман да је срс-у припало само 5 места.

mungos

Postby mungos » Thu Apr 28, 2016 12:15 am

Ziveo je kao dvorska budala, tako je resio i da skapa.Valjda se navuko.

Inace preslikan sistem kao u CG. Ni tamo kad pitas nekog za koga je svi su protiv Mila, a on osvoji 50%. I tamo Milo pred svake izbore ima bar dva Seselja u opoziciji koji su tu da buse opoziciju. I Milu je brat blagajnik, a kumovi lopovi. Bice ovo dug seks

pustinjska lisica

Postby pustinjska lisica » Thu Apr 28, 2016 8:19 am

Срам вас било, нападате човека који има 12 година херојске борбе у Хагу, ееееееееееееееееееееееј.
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.

марамица маркизет, мене воли цео свет
марамица маркизет, мене воли цео свет

Futurama

Postby Futurama » Thu Apr 28, 2016 8:38 am

Понашање комплетне самозване опозиције након избора је срамно. Они су или толики дилетанти да наседну на игру или раде у договору са влашћу, вероватно се преплићу оба разлога.

Очекивао сам више од опозиционих странака које су састанчиле уочи избора на тему спречавање изборне крађе. Уместо да поставе најстручније људе у бирачке одборе и изборне комисије све се свело на лична познанства а самим тим су изостали приговори.

Слика како председници појединих опозиционих партија долазе у РИК је смешна, замислите да је Вучић то урадио. Дакле, зна се који су механизми ако постоји сумња у изборну крађу.

И шта ако #Срећи заиста фали неколико десетина гласова да пређу цензус? Хоће због тога заказати протесте ? Хоће ! Јесу заказали протесте кад су смањене плате и пензије ? Нису ! Дакле, све је у том ебеном цензусу и новцу са буџета који доноси са собом.

Занимљиво да Воја не спомиње Радуловића, очигледно им је исти господар...

Nexon

Postby Nexon » Thu Apr 28, 2016 10:49 am

Најјаче од свега што је, по свему судећи, Шешељ највише покраден на КиМ, али човек неће да одступи од последње одбране Вучића, кога брига још за гласове, он је својих 7-8% добио?!

хехе
Иначе амбасадор Скот-Скат је у изборној ноћи прво био код Ивице Дачића, па онда је дошао код жутих и упутио се према Вучићу, што је и сам Вучић потврдио.

Вучић и пештерске виле

Вино пију два лоша јунака,
На Пештеру вилинској планини.
Једно ти је Лесандро Вучићу,
Друго ти је Расиме Љајићу.
Проговара први лоши јунак,
Премијерских мана и џебана.
Проговара раздртих рукава,
С кажипрстом на нос насукана.
Ој ти брате Расиме Љајићу,
Новпазарски и пештерски тићу,
Што се оно на планини деси,
Те нам вила бруку ту удеси.
Јел могуће да око поноћи,
Наше гласе вила нам протраћи,
Те вилинским Равијојла мостом,
Ја без тридесет посланика осто.
Знаш ли брате каква брука сад је,
Лагање ми не донесе вајде,
Кад на прессу ја синоћ не трепну,
Доклен глумих Цесидову метлу.
Са Цесидом и мојијем РИК-ом,
Ја сам давно крадовати свико,
Па сам хтио и овога пута,
Да се спрдам с гласовима пука.
Желио сам и ових избора,
Да лоповлук буде мени фора,
И да три опозичне листе,
Згазим слатко кано кишне глисте.
Да објавим прије мога РИК-а,
Прије Ипсоса, Црте и Цесида,
Да су само двије ил три групе,
Цензус прешле на једвите муке.
Да Чедицу оставим ја тужна,
И Бокија направим ја ружна,
А и Санду и Бошка не мила,
Са Салетом оставим без крила.
Одговара та људцковин биста,
Што са Вучком партија је иста.
Одговара ситне сузе лије,
А шакама своје лице бије.
Ој ти брате што смо иста сорта,
Иако сам некад ја од тебе зорта,
Кад си био радикалске крви,
Све доклен те Амер не самрви.
И ја видим то чудо велико,
Јер на виле нисам ја ти свико,
И на њина кола око вода,
И поноћних Пештерских незгода.
Да ти Вучко виле не спомену,
Да су виле спремиле нам смјену,
Не би јадан знао гдје сам био,
Мислио би да сам бајке снио.
Тек сад видим шта си нама каза,
Неко нас је код вила проказа,
Па су оне витке и лагане,
Подигнуле пештерске шејтане.
Ил се нама бивши хоџа смије,
Знаш Зукорла да је кано змије?
Ил је можда Угљанине Суљо,
Те гласове са вилама смуљо?
Но се бојим Вучко јаранлијо,
Да је нешто друго и друкчијо.
Ти јаране опет си потрча,
И прије рока резултате збрчка.
Тако си нам виле узбунио,
Јер си Вучко ипак пожурио,
Требао си мало још причекат,
Па лоповлук јутром ти дочекат.
Вако брате и јаране нови,
Боље уши преко главе склони,
Ако имаш лица на образу,
Да те виле јопет не накажу.

vinjakboy

Postby vinjakboy » Thu Apr 28, 2016 11:55 am

Futurama wrote:И шта ако #Срећи заиста фали неколико десетина гласова да пређу цензус? Хоће због тога заказати протесте ? Хоће ! Јесу заказали протесте кад су смањене плате и пензије ? Нису ! Дакле, све је у том ебеном цензусу и новцу са буџета који доноси са собом.
Занимљиво да Воја не спомиње Радуловића, очигледно им је исти господар...

Не фале гласови, они јесу прешли цензус, а поента је да се сада покушава нешто друго, односно да им се тих неколико десетина гласова "надгласа" понављањем избора и извођењем армије својих страначких војника на та бирачка места, уз истовремено рачунање да бирачи других странака неће бити толико ажурни у поновљеном гласању. И да, сада јесте ствар у јебеном цензусу. Можда не требају да се боре за оно што овако шабански покушавају да им одузму? Да људи случајно не би помислили како је њима све у новцу са буџета? Који је то резон, у ситуацији када имаш овакав циркус од политичког миљеа? Узгред, јесу пензионери организовали протесте кад су им смањене пензије? Или оне десетине хиљада индијанаца којима су измишљена радна места да се увале у јавни сектор? Не верујем да су они одушевљени смањењем зарада, али ћуте и трпе јер су на то и пристали када су потписали уговоре о раду. Знају да су неспособни за било шта друго и плаше се да остану и без тога што имају. А ти онда треба да браниш њихова права, ма важи...

Morbid

Postby Morbid » Thu Apr 28, 2016 12:09 pm

svaka moja slabost je sigurno prolazna

...a ako ostanem, moraću dalje...

Чомбе

Postby Чомбе » Thu Apr 28, 2016 4:55 pm

:mrgreen:

Image

njasvi

Postby njasvi » Thu Apr 28, 2016 5:12 pm

04 X 1945

oi!

Postby oi! » Thu Apr 28, 2016 7:08 pm

Na n1 ide uzivo sednica rika, i pise ispod da dveri imaju 5.01.

Nexon

Postby Nexon » Thu Apr 28, 2016 10:02 pm

Општина Лепосавић, Лешак, север КиМ, како конкретно изгледа крађа целе опозиције, осим дс, и навлачење за снс и спс.

https://www.facebook.com/srpskedveri/videos/vb.218558234887480/1004882596255036/?type=2&theater

Мислим да је јужно од Ибра било још горе јер је тамо било још мање контроле, само ОЕБС(скоро па ЕУ) и снс, колико знам.

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Apr 28, 2016 10:07 pm

Obradović kaže da je SRS pokradena, a vojvoda degenerik napada Dveri

nije Vučićeva podguzna muva, ma jok

Nexon

Postby Nexon » Thu Apr 28, 2016 10:11 pm

oi! wrote:Na n1 ide uzivo sednica rika, i pise ispod da dveri imaju 5.01.

То што раде је невероватно. Прегласавају са већином снс, често и срс заједно, да су убацују листићи у бројање са бирачких места где нам уопште доказа да су са тог места, нема записника, контролног листића, отварани џакови са листићима...тзв. грубе грешке. Нажалост ово не може цела Србија да гледа, нити ће то неко да пренесе. Колико сам видео, признали једно место где право да гласа има 144 а гласало мислим негде око 700, тако нешто.

sorab

Postby sorab » Thu Apr 28, 2016 11:32 pm

Оволику количину неукуса, срамоте, блама и циганлука, као да никад нисам видео. Ово не би могао да предвиди ни најперфиднији антички сатир, ни највећи душманин, ни Нушићев тата...

fuck_off

Postby fuck_off » Thu Apr 28, 2016 11:35 pm

Nexon wrote:Општина Лепосавић, Лешак, север КиМ, како конкретно изгледа крађа целе опозиције, осим дс, и навлачење за снс и спс.

https://www.facebook.com/srpskedveri/videos/vb.218558234887480/1004882596255036/?type=2&theater

Мислим да је јужно од Ибра било још горе јер је тамо било још мање контроле, само ОЕБС(скоро па ЕУ) и снс, колико знам.

Лопови се међусобно краду. Ништа чудно. Све пострељати!
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

tizlabor

Postby tizlabor » Thu Apr 28, 2016 11:43 pm

Na mom birackom mestu se ponavljalja glasanje,i to u sredu 4. maja.
Sobzirom da je na ovom birackom mestu lokalni DS veoma jak,i ne lazem na lokalu od kako sam ovde stvarno glasam za DS,sretnem jednog njihovog veoma bitnog i pitam ga sto ponavljaju,on me pita kada sam glasao ja kazem oko pola osam on me pita koliko je bilo listica u kutijama ja kazem pa bilo je nisam bio prvi,a on kaze prvih 28 nema potpisa kada su dosli nasi bilo 28 listica u kutijama unutra bili SPS,SNS I radikali,DS ulozio prigovor izbori se ponavljau.
Pitam ga sta sad,on kaze da je iz centrale stigo dopis da se ne pomaze nikome niposto!!???ali da su oni na lokalnom odboru precutno odlucili da svim svojim clanovima naloze da glasaju za dveri-dss!
Inace u Uzicu DS je zavrsio poprilicno dobro na lokalu sa nekih 20ak %.

A sto se tice politike koga god sam pitao pre izbora niko nije dao glas vucicu a on osvojio 50%.OK.Mozda su mu jedan dva coveka da ne lazem rekla da ce glasati za njega,njih postujem sve u redu posteno imaju svoje razloge i to je to.
Nervira me ogroman broj jajara koji nece da kaze za koga je glasao.Ja to nisam nikada krio.
Od kako sam punoletan glasao sam ovako:
Septembar 2000-predsednicki KOSTUNICA,parlamentarni SRS(mislim da je bio licni izbor i da je kandidat bio bas Vucic).
Parlamentarni 2001.-SRS
Svi sledeci izbori parlametnarni ili predsednicki glasao sam SRS(lazem jednom sam na predsednickim glasao za princezu Karadjordjevic),a na lokalnim u Uzicu sam glasao DS a na Zlatiboru DSS,zavisi gde sam bio nastanjen.
Predsednicki drugi krug Tadic vs Nikolic(tada SNS)glasao za Nikolica,agitovao od vrata do vrata da se zuti skinu sa vlasti,sada jedem svoja govna ne morate mi prinositi....
Od pojave dveri glasam za njih na svim izborima.
I jel tesko glasacu Slobodana Milosevica da izadje pred bilo koga i kaze SLOBO SRBINE SRBIJA JE UZ TEBE?!

p.s.pozdrav za gradskog boema,sta radi Joska Broz,jel platio rakiju i burek za ulazak u skupstinu?

Nexon

Postby Nexon » Fri Apr 29, 2016 12:10 am

Нова места на КиМ

Радикали можда највише покрадени на КиМ али Шешељ и даље ћути и јавља се по пинковим вестима да напада Двери.

Return to “Само опуштено”