Политика, избори и вести о политици
Re: Вести
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
-
Сјајан текст, вреди прочитати.
-
Sad ce vama doci Micara(glasac Mice Micica) da vam objasni da to nije tako.
Vecchie maniere!
Врховна команда wrote:
Сјајан текст, вреди прочитати.
Добар текст.Човек је био уредник про-радикалске "Правде" 2006/7/8 ,сигурно изнутра познаје механизам деловања.Мада,се као уредник,није прославио,хвалио је данашњег вођу,овог несрећника Вацића дизао у небеса,а Ђука-бизон писао је сав устрептао колумне о сусретима са Ле-Пеном.Цео концепт новине по мени био је лош.Иначе,онај малтрет оног жутог Новаковића,од стране преторијанаца,и Вацићевог ортака,заслужује једну дубљу анализу.Ако неко има нек окачи.
Banda Descontrolada wrote:Sad ce vama doci Micara(glasac Mice Micica) da vam objasni da to nije tako.
Нисам ја ничији гласач, и никоме не објашњавам ништа, него саветујем да се окрене свако себи и да га мање боли глава због политичара и политике и читавог система, јер је он такав већ годинама... А посебно ми млађи што се трујемо срањима и њиховим медијама.
И успут мјуче је човек старији господин, послао писмо СПЦ Зворничко Тузланској епархији, да има "немалу" количину новца али да нема наследника и да жели за свако 3 дете које се роди у том округу, да донира 2000КМ и за свако наредно, како би подстакао наталитет да се Срби окрену себи и да почну да стварају породице.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Мићарице, нема потребе да се правдаш на њихове глупе прозивке. Какве везе има и да гласаш за Вучића? Па он је из Босне, земљак твој, нећеш ваљда за Чанка и компанију? Они што те прозивају су обични пијуни, таман као Вучићеви ботови, али бот добије сендвич на дан, па ако се докаже можда и ускочи за портира у општину, а ови служе за џ.
- ultrastito
Micara samo Zlatiborac u sendvic, malo Polimark-a i eto ti ljubavi na prvi zalogaj 

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- Влада Паликућа
Само пиштаљка, беџ, кубански качкет, вијетнамка и старке.
- ultrastito
A sad zamisli ovaj mindfuck, nisam imao pistaljku, ni bedz, ni kubanski kacket, ni vijetnamku, a pazi sad ovo NI STARKE.
Vise sam bio u fazonu cipela za kaljugu, farmerica, duksa sa kapuljacom, zimske janke, zimske kape i imao sam kesu iz LC Waikikia sa novogodisnjim patofnama, kao poklon za drugare.
Nadam se da si sedeo dok si citao ovo i da ti nisam srusio svet.
Vise sam bio u fazonu cipela za kaljugu, farmerica, duksa sa kapuljacom, zimske janke, zimske kape i imao sam kesu iz LC Waikikia sa novogodisnjim patofnama, kao poklon za drugare.
Nadam se da si sedeo dok si citao ovo i da ti nisam srusio svet.
преле
преле
- ultrastito
Uvek nosim sa sobom njegovih par meleona
преле
преле
Влада Паликућа wrote:чији град наш град
Да ли је ово у складу са прокламованим начелима коминтерне,или опет нешто на своју руку?Ако их централа спази близу "грађанске елите"и буржоазије из првих редова,њиховим ће главама разбијати лед у Сибиру.
- Влада Паликућа
рекли су нам да су из fedayn-ове чете
Влада Паликућа wrote:рекли су нам да су из fedayn-ове чете
Док су још могли да говоре

(Street Force / Curva Orientale)
- ultrastito
Re: Политика, избори и вести о политици
Da zamislimo ovakvu situaciju.
Smeni se ova vlast, ode ovaj, dodje umesto njega neki lik i ekipa koja je apsolutno imuna na korupciju, na kriminal i sve to sto ide sa tim.
Pitanje je sledece:
Kojim mehanizmima bi moglo da se ponisti sve ovo sto je do sad uradjeno? Banalni primeri, recimo...Beograd na vodi! Kako njega resiti? Da li mi tu uopste imamo bilo kakav mehanizam da ono strasilo sravnimo sa zemljom? Da li imamo kakav mehanizam koji bi vratio zemlju Srbiji iz ruku Arapa? Jos milion i jedno takvo pitanje, nazalost, imam(o).
Da li je to uopste realan scenario da neko dodje i kaze "Mico, daj bager, rusi BGH20?"
Smeni se ova vlast, ode ovaj, dodje umesto njega neki lik i ekipa koja je apsolutno imuna na korupciju, na kriminal i sve to sto ide sa tim.
Pitanje je sledece:
Kojim mehanizmima bi moglo da se ponisti sve ovo sto je do sad uradjeno? Banalni primeri, recimo...Beograd na vodi! Kako njega resiti? Da li mi tu uopste imamo bilo kakav mehanizam da ono strasilo sravnimo sa zemljom? Da li imamo kakav mehanizam koji bi vratio zemlju Srbiji iz ruku Arapa? Jos milion i jedno takvo pitanje, nazalost, imam(o).
Da li je to uopste realan scenario da neko dodje i kaze "Mico, daj bager, rusi BGH20?"
преле
преле
ultrastito wrote:Da li je to uopste realan scenario da neko dodje i kaze "Mico, daj bager, rusi BGH20?"
Jako tesko. Taj neko ko gradi Beograd na vodi je itekako svestan da moze da se desi da Vucic nece vecno vladati, mada kako je krenuo mozda i hoce. Taj projekat ce trajati 30-50 godina ako se uopste ikad i zavrsi. Ovo ce neki pravnik znati dosta bolje da objasni, ja sam cuo price da je pre bilo kakve gradnje skupljen neki vrhunski tim advokata i pravnika i da su sastavljeni i potpisani takvi ugovori da nikakva promena vlasti ne moze da zaustavi izgradnju Beograda na vodi.
-
Druidid wrote:ultrastito wrote:Da li je to uopste realan scenario da neko dodje i kaze "Mico, daj bager, rusi BGH20?"
Jako tesko. Taj neko ko gradi Beograd na vodi je itekako svestan da moze da se desi da Vucic nece vecno vladati, mada kako je krenuo mozda i hoce. Taj projekat ce trajati 30-50 godina ako se uopste ikad i zavrsi. Ovo ce neki pravnik znati dosta bolje da objasni, ja sam cuo price da je pre bilo kakve gradnje skupljen neki vrhunski tim advokata i pravnika i da su sastavljeni i potpisani takvi ugovori da nikakva promena vlasti ne moze da zaustavi izgradnju Beograda na vodi.
slicno kao i sa fijatom, tolike godine prosle a mi jos celo ugovor nimso videli. sve se radi po istoj semi. poenta price je da smo mi tako hteli, niko nas nije bio po usima da glasamo za G17 ili za SNS, znam sad ce svi da kazu ja nisam glasao ali vecina je glasala i tu sad nema nazad.
Bila je prica da ce to vremenom samo od sebe da se urusi/potone. 

Прво, није гласала већина, за ову данашњу власт гласало је око 25 посто људи са бирачког списка, што је реално неких 20 посто укупног броја грађана, можда и мање, мрзи ме сад да правим тачну рачуницу. А друга ствар, око Београда на води. Јел ви верујете да то стварно граде арапи? То граде људи из садашње власти,њихов приватан пројекат, наравно од наших пара. Арапи су ту за сликање. Арапима Београд није занимљив за толики пројекат, јер не могу да остваре огроман профит, а улагања нису мала.