Postby Кудрави Гаучос » Sat Jan 05, 2019 2:50 am
По неком мом мишљењу, највећа трагедија која нас је задесила је што демократија и нека лепша Србија своју победу од 05.10. и такозвану демократску револуцију нису крунисали 06.10. и побили сву багру. Тада је требало да се васпостави коначно демократија и лепша Србија и да заједно поубијају све ове њихове, била је тада шанса, али јебига. Комуњаре, лопови, багра, диктаторски режим, морали су бити истребљени у име будућности, студената, младости наше, памети (која је претила да сва се одсели због Слобе), и надасве због демократског уређења. Сваки истински демократа и љубитељ лепше, млађе, мудрије Србије жали за раскидањем са тоталитаризмом у виду масовног стрељања тог никад осванулог 06.10. То је једна велика трагедија, што није учињено.
Друга тргедија је Зоранова смрт. Ја сам убеђен да је Зорана убила ЦИА. Једноставно, када је дао ону једну изјаву за Косово, ЦИА је тада схватила да је Зоран у ствари највећи бранитељ Србаља и Србије и да га не могу зауставити, јер је Зоран имао ВИЗИЈУ. ЦИА је схватила да их Зоран само фолира тако што су му у влади Чеда, Свилана, Батић, Михајловић, Гаша, Ст Протић, Веселинов, Ђелић, и остали другари, што је донео омнибус закон о Војводини и подржао одвајање Црне Горе. Тада га је ЦИА убила, и то је после пропуштеног 06.10. највећа трагедија за Србију.
У друге велике трагедије убрајам јачање Цркве. Црква у последње време доста малтретира Србе, и они возе добра кола. Велика мука и терет на плећима Србаља. Велики проблем је и што се не слушају млади мудри људи, који имају добре идеје и много су паметнији од старијих. Старији људи су оптерећени плаћањима рачуна, животним искуствима и не могу да виде битне теме на начин као МЛАДОСТ СРБИЈЕ. Млад човек са 4 године твитер искуства, види више и даље од било ког пензионера, али овде се млади не зарезују, и опет нам прети њихов одлазак, иако сада нема Слобе, али све једно младима није никад дата шанса.
У сваком случају, да скратим, само јако, дај да им јебемо матер, пун ми је курац више диктатуре, дај да сване 06.10. већ једном па да их све побијемо и најзад пошаљемо лепу слику у Свет.
BEOGRAD JE SVET #JEDAN OD 100 MILIONA PREGLEDA GOTOV JE OTPOR
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!