Душевна болница
Re: Душевна болница
Može li neko ukratko i na lijep način da objasni komentare u vezi hapšenja ovoga čovjeka kojem su sina ubili? Upućen sam donekle sa tim slučajem, ali nisam povezao u čemu je fora da su ljudi ogorčeni na njega?
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
fuck_off wrote:https://www.youtube.com/watch?v=IC58RluetnQ&t=
Јој брате мили ал када удари на 2:28 умал се не удави...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Диви га Умпа Лумпа лептејебо...
Pa đe se njih sjeti pobogu čovječe
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
жабац wrote:Диви га Умпа Лумпа лептејебо...
Да да... Тачно подсећа на то...
- Кудрави Гаучос
"Несреће не би било да је воз ишао 20 км на сат, али ми имамо пет погинулих. Обезбедити да нам не гину људи можемо, или да спречимо да се возови крећу брже од 20 км на необезбеђеним прелазима“ казао је.
http://rs.n1info.com/Vesti/a447680/Vujanic-o-nesreci-kod-Nisa-Drzava-da-ogranici-brzinu-vozova-na-prelazima.html?fbclid=IwAR2hRBIDOgjPN4N6lYiyH6v4lQub2Lc-g7sjDpz_mQusfR8vDtXKIqKVVYc
Какво генијално решење, јбо матер како се нико овога раније није досетио. Сад кад дође следећи нобеловац можда се досети још бољег решења, а то је брзина од 5 кмх, па онда коначни пробој- да стане воз, који курац и иде, возови нам побише сав народ
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Resenje podseca na ono sa mlekom kada je dozvoljena granica bila 0.5 necega a nasa mleka imala preko 1. Vlada donese odluku da je dozvoljeno 1.5 hehe prc.
Samo sam cekao ko ce se javiti sa ovakvim resenjem. Jebote, pa kada vozis auto ulicama bez saobracajnih znakova pa znas da na nepreglednu raskrsnicu stanes i izvijes glavu makar da probas da vidis da li nesto ide. Kako je moguce na pruznom prelazu, bez obzira da li je pod rampom ili ne, samo proletis i da ne vidis jebeni voz. Pa jebote ne ceka voz iza zvakog coska. A kada se tragedija dogodi, onda pruzni prelazi, voz bio prebrz, pa gde pocinje odgovornost psihopate za volanom vozila. Ja verujem iskreno da su kod nas pojedini vozaci u stanju da se sudare sa avionom u letu, kakva nam je vozacka kultura.
riper wrote:Kako je moguce na pruznom prelazu, bez obzira da li je pod rampom ili ne, samo proletis i da ne vidis jebeni voz.
Lakse nego sto mislis, pogotovo ako svaki dan prolazis na takvim prelazima. Dovoljno je samo da ti paznja odluta na par sekundi, da si umoran i slicno. Ja sam uhvatio sebe par puta da sam proleteo na podignutu rampu bez gledanja. Da me je pokupilo nesto, jedni bi pricali da je problem u pokvarenoj rampi, drugi bi rekli da sam debil koji i pored podignute rampe nije video toliki voz.
Vidi. Pre svega, koliko sam čuo priču da je on samo preleteo ne gledajući da li voz ide ili ne a zatim nastradalo mnogo dece to je sada diskutabilno jer se jednostavno to desilo.
Moraš biti svestan da voziš pun autobus dece a ne drva pa da prelećeš prugu kako želiš. Odgovoran si za 20, 50 duša i toga mora da budeš svestan svake sekunde. Takođe, i auto škole pri polaganju ti urgiraju da staneš pred pružni prelaz i pogledaš da li nešto ide ili ne, čak iako je rampa otvorena itd. A kao svestan vozač punog autobusa dece ti je to prioritet.
Bilo kako bilo, krivica će ići i na jednu i na drugu stranu.
Moraš biti svestan da voziš pun autobus dece a ne drva pa da prelećeš prugu kako želiš. Odgovoran si za 20, 50 duša i toga mora da budeš svestan svake sekunde. Takođe, i auto škole pri polaganju ti urgiraju da staneš pred pružni prelaz i pogledaš da li nešto ide ili ne, čak iako je rampa otvorena itd. A kao svestan vozač punog autobusa dece ti je to prioritet.
Bilo kako bilo, krivica će ići i na jednu i na drugu stranu.
(Street Force / Curva Orientale)
njasvi wrote:
tadić, anti-dodik, hipsteri i kul moderna omladina vođe protesta, ovo tako smrdi na ds-ldp, da rušimo vlast da bi vi zajahali, e kurac
još jednom sto puta dokazano, nema u ASrbiji ništa spontano
З В Е З Д А Л Е !
Није било неко љепше име од "Ада Циганлија"? За тако лепо место тако ружно име, исто да је махала нека...
Kao kad bih ja pitao otkud ime Banja Luka, nit je banja nit ima Luku...ahaha.. Haha..ha...evo urlam... Ne
Бања и Лука су Српске речи, а "ада" је Турска.
eto misterije,otkud turski toponim u srbiji
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
U duhu tolerancije i politicke korektnosti da prekrstimo u Ada romanija i svi srecni .
Inace, mnogo mi je mucno vec duze vreme da citam intervjue i izjave Zarka Lausevica. Mislim, gotivim coveka, za mene je uvek bio i ostao Milos Obilic. I tragedija je ono sto se dogodilo gde je ubio onu dvojicu mladica. Tragedija pre svega za porodice ubijenih, ali i za njega. Ali brate, od kada je izasao iz tvorza, on je Buda. Vise ne mozes da ga pitas ni koliko je sati a da ti on ne pruzi neki filozofski dubokouman odgovor.
Nekako me podseca u tim nastupima na Radeta Serbedziju gde se on prenemaze i glumata kada najavljuje svoje koncerte.
Mislim, ne stavljam Lausevica i Serbedziju u isti kos, ovaj drugi je nacionalni kameleon, u zavisnosti gde odrzava koncert, pa bira da li je jugosloven, Srbin, hrvat, makedonac, kinez ili indijac.
Ali kada vise kada pocne da daje filozofske odgovore, jednostavno nemam snage da citam. Bolje da ga gledam samo na filmu ili u pozoristu i kraj.
Inace, mnogo mi je mucno vec duze vreme da citam intervjue i izjave Zarka Lausevica. Mislim, gotivim coveka, za mene je uvek bio i ostao Milos Obilic. I tragedija je ono sto se dogodilo gde je ubio onu dvojicu mladica. Tragedija pre svega za porodice ubijenih, ali i za njega. Ali brate, od kada je izasao iz tvorza, on je Buda. Vise ne mozes da ga pitas ni koliko je sati a da ti on ne pruzi neki filozofski dubokouman odgovor.
Nekako me podseca u tim nastupima na Radeta Serbedziju gde se on prenemaze i glumata kada najavljuje svoje koncerte.
Mislim, ne stavljam Lausevica i Serbedziju u isti kos, ovaj drugi je nacionalni kameleon, u zavisnosti gde odrzava koncert, pa bira da li je jugosloven, Srbin, hrvat, makedonac, kinez ili indijac.
Ali kada vise kada pocne da daje filozofske odgovore, jednostavno nemam snage da citam. Bolje da ga gledam samo na filmu ili u pozoristu i kraj.
Иначе камелеон је нешто помињао Џонија Штулића и како су шетали по Загребу, па му је Џони шукнуо одмах како је интервју изашао, јако и доминантно.