Политика, избори и вести о политици
- Ultra Sarma
Re: Вести
Za vreme zutih smo imali privid demokratije bez imalo nacionalnog, dok za vreme sns-a imamo privid nacionanog bez imalo demokratije.
A ista su govna i jedni i drugi, stim sto ako ponovo dodju zuti ta ekipa ce biti svakako najsmrdjivija.
Sto se tice ovih klipova svaka cast Bosku na mudima steta sto je vukao nebulozne politicke poteze i vise ga niko ne shvata ozbiljno.
ps komunizam je najvece zlo koje nas je zadesilo, mi smo u stanju i dan danas da se krvimo oko komunizma i ko zna koliko ce to decenija jos trajati...
A ista su govna i jedni i drugi, stim sto ako ponovo dodju zuti ta ekipa ce biti svakako najsmrdjivija.
Sto se tice ovih klipova svaka cast Bosku na mudima steta sto je vukao nebulozne politicke poteze i vise ga niko ne shvata ozbiljno.
ps komunizam je najvece zlo koje nas je zadesilo, mi smo u stanju i dan danas da se krvimo oko komunizma i ko zna koliko ce to decenija jos trajati...
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала
- Влада Паликућа
- Кудрави Гаучос
Ultra Sarma wrote:Za vreme zutih smo imali privid demokratije bez imalo nacionalnog, dok za vreme sns-a imamo privid nacionanog bez imalo demokratije.
Суштинчина. Сада ће да крене рањење сендвичима, али искрено мени је "дражи" и привид националног који сада имамо него скоро па отворени аутошовинизам и југословенство жутих. Демократија је уосталом, увек само привид. Ево један пример, обележавање 100 година од краја I светског рата. Снимљена су два филма (не знам какви су, али срокана је нека лова у то), неколико документараца, у Новом Саду је подигнут споменик, читав центар је украшен интерактивним паноима, било је шта да се види, и по мом мишљењу је све одрађено са мером и укусом, тако да немам замерки. Како би цела прича изгледала да су жути на власти- Интерактивни студио Београд Загреб Сарајево Подргорица, тема заблуде и митови о 1918. Документарац "Велики рат- сроске грешке у Македонији-ЦГ-Хрвацкој"... бла бла бла бла, ево ту ме режите ако не би тачно тако било. Филм- жути су снимили аждаху, погледао сам првих 15 мин оног срања, и закључио да би јебо ону Хрватицу (југословени су увек кад је то могуће), и одустао кад су почели да се даве цревима од свиње.
Жути нису српска власт, они су изнад свега југословени, искрено заљубљени у запад, са озбиљним примесама аутошовинизма, како ко појединачно.
Ова багра сад је српска квислиншка власт.
А лопови су и једни и други. Па коме шта драже.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Ovi su samo zesce apgrejdovani zuti.
I sve se slazem sa kudravim,samo menj bila draza zuta vlast jer nisam morao da dokazujem budalama da je izdajnicka,komunisticka,projugoslovenska,proevropska itd,jer je bilo ocigledno.
E ova je sve to,samo zesce zamaskirana sa tim spomenicima,filmovima,migovima,i Bokijem jz srbske casti,jer onda dodje moj slogirani otac i kaze mi:"Sta oces,vidis da nas ovaj brani,da nas neda,da se bori"!
I sve se slazem sa kudravim,samo menj bila draza zuta vlast jer nisam morao da dokazujem budalama da je izdajnicka,komunisticka,projugoslovenska,proevropska itd,jer je bilo ocigledno.
E ova je sve to,samo zesce zamaskirana sa tim spomenicima,filmovima,migovima,i Bokijem jz srbske casti,jer onda dodje moj slogirani otac i kaze mi:"Sta oces,vidis da nas ovaj brani,da nas neda,da se bori"!
E da i jedna bitna razlika. Ovaj je bolestan,bolesno opterecen da mora da ima svugde pobedu,jer ako ne dobije neku mesnu zajednicu u nekoj pripizdini gde zive 84 coveka sa rezultatom da je 63 od njih 84 glasalo za njega,onda mu se verovatno ne dize po petnes dana i nemoze da jebe.
Original zute je realno bas boleo kurac za te sitnice,bitno da se roba valjala preko njih,a ko je dobavljac a ko kupac pistala im jaja.
Original zute je realno bas boleo kurac za te sitnice,bitno da se roba valjala preko njih,a ko je dobavljac a ko kupac pistala im jaja.
tizlabor wrote:jer onda dodje moj slogirani otac i kaze mi:"Sta oces,vidis da nas ovaj brani,da nas neda,da se bori"!
Ili dođe moja pametna mama i komšinica i pričaju kako se Vučko zadužio kod MMF ne zato da bi pokrao nego zato što su oni pre njega popajali sve a on je morao dodatno da se zaduži da bi oporavio ekonomiju, jer, jelte, kada je došao na presto, nije zatekao dinara u budžetu
(Street Force / Curva Orientale)
nema sustinske razlike izmedju sta znam cede jovanovica i vucica, njihova razlika je u demagogiji tj prici, ceda ce reci da kosovo treba da priznamo i siptarima damo sta zele od nas i to ce raditi i u praksi, pickousti ce reci da nikad necemo priznati kosovo i branicemo svoj interes a u praksi radice ce isto sto i ceda...
ne znam stvarno sta je resenje za ovo go*no na vlasti al ovi sto protestuju to sigurno nisu
ne znam stvarno sta je resenje za ovo go*no na vlasti al ovi sto protestuju to sigurno nisu
04 X 1945
- Занемарујем тактику
Историја нам је дала 200 година да покушамо да направимо функционалну државу, доказали смо да је не заслужујемо, ни ми ни ови околни деривати српског народа. Једино решење је протекторат, да се подамо Енглезима, Немцима или Јапанцима, или да скроз нестанемо. А привид националног у власти можемо да окачимо о курац, то је оно национално где је Терза чувар православља а породица Ражнатовић чувар традиционалних вредности. Жао ми само људи који су у последњих 200 година изгинули улудо, и што нико неће читати Његоша, Црњанског, Андрића и остале на матерњем језику, што се тиче осталих ствари заслужујемо нестанак.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
- Занемарујем тактику
Rođaci wrote:može Englezima, tizla i ja pristajemo
Може, и ја сам највише за ту солуцију. Да направимо неку партију, па да ми будемо управници протектората.

...Гладан и крвав је народ мој.
Rođaci wrote:može Englezima, tizla i ja pristajemo

Al pazi kakvi smo rapalji od naroda,Veljko Raznatovic bi dobio titulu nadvojvode,Reomir Maric bi bio Ser....itd Kokeza bi bio predsednik FA.
Elem danas mi lik pokusava da objasni SNS,pa kaze jesi gledo onu epizodu south parka kad ona neka glumica simbiozom upija i jede sve pa postane ogromna i na kraju prsne...a gledo sam secam se kroz maglu...eto je bato u nasem slucaju simbioza DS-DPS u koji su se kasnije ubacili svi mini produkti SPS-SRS-JUL itd. Mozemo samo da cekamo da naraste i da prsne,a nece skoro...
- Kit_Karson
Не знам да ли је тужно или страшно да има људи који би без проблема заокружили СНС са свим његовим огранцима на изборима осим било ког другог, ког по дифолту сматрају жутом багром. И то људи које стварно сматрам образованим, слушају метал, посвећени култури итд. Ладно прича другар, који је у Палминој странци и преко ње добио посао у државној служби, да ће народ ову власт да памти по километрима изграђеног пута
Нећемо на протест јер говори Мирјана Карановић, јер је Душко Вујошевић партизановац и либерашко говно, јер је Бане Трифуновић брат Сергеја Трифуновића итд итд... Да се разумемо, ништа мање ме нису нервирале хипстерчине на протестима у Нишу које свирају мелодични панк. Да се послужим речима Оље Бећковић иако носим ризик да попијем титулу другосрбијанца: више ми смета да останем пасиван код куће него то што ће да се појави неки "урбани" фрик на протесту.
Најбоље би било кад би на следеће парламентарне изборе изашли само гласачи СНС-а и нико други, нек узму 250 места у парламенту и нек се самоуниште

Најбоље би било кад би на следеће парламентарне изборе изашли само гласачи СНС-а и нико други, нек узму 250 места у парламенту и нек се самоуниште
Kit_Larson slazem se sa tobom imao sam situacija da se raspravljam sa ljudima za koje sam smeo ruku u vatru da stavim da su protiv SNS da su u stvari zadovoljni sa situacijom u drzavi. Ali sam upoznao mnogo vise ljudi koji su u strahu do te mere da boluju od paranoje 100%. Keva mi radi u drzavnoj firmi rekli su joj ako ne glasa cela tvoja familija za nas mozes da kupis prnje. I ja ga pitam i sta je bilo, kaze on pa glasali smo svi sta ces imaju ljude svagde saznaju ko je za koga glasao i jbg morali smo. A cale mu radikal a on ono nacionalista i navijac bio nekada.Nisam mogao da dodjem sebi da neko stvarno ima takve strahove? Mi smo na zalost kao narod u strahu a omladina koja nema te strahove je u fazonu boli nas kurac palimo preko, i onda imas situaciju da se samo ljudi koji zive od svog nekog posla,umetnici,glumci,drugo-srbijanci,bivsi rezim koji je sebe namestio i resio za 10 kolena i slince ekipe ljudi ustaju protiv ovakve vlasti. Naravno ima tu i studenata i ljudi kojima je pun kurac svega pa i po cenu otkaza izlaze na proteste ali strah nas ubija. Ljudi vide da dr Nesa hapsi ljude zbog tvitera,fb,poziva, glasne price u kafani to je samo tako bilo za vreme kralja i slobe, mada Sloba realno nije ovome ni do kolena. Pa mladji se ovde ne secaju mozda ali Sloba nije imao vlast u svim gradovima secam se Cacak,Nis i bilo je tu jos gradova i mesta, znaci ovakva vladavina je ne zabelezena u istoriji ove zemlje. Ako je to normalno i ako je to sve stvarno realna situacija i demokratija na delu onda sam ja betmen.
- Kit_Karson
Цела породица ће да нахвали владајућу партију ако им запосли дете, да ли на слави или гласањем на изборима, свеједно.
Живим у једној од три општине где није СНС на власти, али где ДС спроводи скроз исту паланачку и гибаничарску политику, а овамо иду да се жале Стразбуру због урушених права, медијске и какве још тортуре.
Ко год да дође, не постоји владавина права и све мање верујем у правну државу.
Живим у једној од три општине где није СНС на власти, али где ДС спроводи скроз исту паланачку и гибаничарску политику, а овамо иду да се жале Стразбуру због урушених права, медијске и какве још тортуре.
- Bruno Sulak
MARKER wrote:
Dobar je Bosko, steta sto je usao sa ovima, to mi ne ide nikako. Inace ovakav je bio i Vucko ako ne jos zesci, tukao se sa pandurima, pretio i evo ga sad najveci diplomata. Sve se to brzo okrene (ne kazem da je i Bosko takav ali kome vise verovati).
Uglavnom nema nam spasa, vidis da se ovaj grebe da u svakom selu ima vecinu.
-
Kit_Karson wrote:Цела породица ће да нахвали владајућу партију ако им запосли дете, да ли на слави или гласањем на изборима, свеједно.
Samo Sabac i nista drugo

Protest „nose“ stranački omladinci i mladi aktivisti
https://www.danas.rs/politika/protest-n ... aktivisti/
https://www.danas.rs/politika/protest-n ... aktivisti/