Тема за све и свашта

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
thug4life

Re: Тема за све и свашта

Postby thug4life » Sat Nov 24, 2018 6:12 pm

st.vuki wrote:Treba da menjam telefon,zanima me da li postoji neka aplikacija ili drugi nacin da sve wifi mreze sa sadasnjeg telefona nekako prebacim u novi a da se sifre zapamte?
Isto vazi i za ostale podatke(slike muzike aplikacije...)

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Sve zavisi koji telefon uzimas , ali kad pokreces novi telefon on ti nudi opciju da prebacis podatke sa starog uredjaja. Sve sto moras da budes sa oba telefona na istom wi fiju, i da instaliras aplikaciju koju ti nudi novi telefon, samsung smart switch za samsunge, phone clone za huawei itd.

st.vuki

Postby st.vuki » Sat Nov 24, 2018 8:57 pm

thug4life wrote:
st.vuki wrote:Treba da menjam telefon,zanima me da li postoji neka aplikacija ili drugi nacin da sve wifi mreze sa sadasnjeg telefona nekako prebacim u novi a da se sifre zapamte?
Isto vazi i za ostale podatke(slike muzike aplikacije...)

Sve zavisi koji telefon uzimas , ali kad pokreces novi telefon on ti nudi opciju da prebacis podatke sa starog uredjaja. Sve sto moras da budes sa oba telefona na istom wi fiju, i da instaliras aplikaciju koju ti nudi novi telefon, samsung smart switch za samsunge, phone clone za huawei itd.
Huawei treb da uzmem. Hvala za resenje!

Bunt

Postby Bunt » Mon Nov 26, 2018 6:13 pm

Pitanje za pravnike, osuđujuća prekršajna presuda iz maja 2016. Pravosnažna od tog datuma, izvršna od januara 2018.

Malopre preuzeo presudu iz juna ove godine gde mi se zamenjuje kaznom zatvora, hiljadarka po danu.

Zastara, nije zastara?

МГП

Postby МГП » Mon Nov 26, 2018 7:16 pm

Бунт зависи за које си дјело правоснажно прекршајно осуђен. Не може ти се замијенити тек тако казном затвора ако нису ни покушали да ти наплате казну, морали су да ти уруче пресуду гдје ће писати у којем року ако је не платиш се замјењује казном затвора. Мора бити ако ништа доказ да су покушали да ти доставе пресуду ако те нису на други начин обавјестили о њој, доставница или позив да одређени дан дођеш на суд из тог и тог разлога.

UltrasDoras

Postby UltrasDoras » Tue Nov 27, 2018 3:54 am

braćo vidio sam da se često ovdje pita za telefone mobilne, a mrzi me da tražim baš... šta ima najbolje za 200-250 eura, ništa polovno samo nov uređaj?

xiaomi, huawei?
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS

ultrastito

Postby ultrastito » Tue Nov 27, 2018 9:18 am

Huawei p20 lite

Da kucnem u drvo, odlican je telefon.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

riper

Postby riper » Tue Nov 27, 2018 9:25 am

Ajde kad smo vec kod mobilnih telefona. Na Telenorovom sma paketu. Ima vise od dve godine da nisam uzeo telefon iako sam mogao da ga do sada isplatim. Jel ima nesto sto je u paketu do 2.000 dinara (ne znam vise ni koji su ovo paketi, ali nisu oni koje ja imam) a da vredi kurcu. Da li ima neko neku preporuku. Greota da propadne mogucnost da uzmem aparat, jer zena i ja imamo jedan krsteni telefon u kuci kome i radi baterija i ima sve moguce opcije. Naravno u pitanju je moj telefon pa on sluzi i da svi pricaju i da se zajebavaju na viberu i na skajpu i cerkica da igra igrice i gleda crtace. Da ih skinem sa grbace da uzmem jos nesto.

друг члан

Postby друг члан » Tue Nov 27, 2018 11:08 am

ultrastito wrote:Huawei p20 lite

Da kucnem u drvo, odlican je telefon.

Мени су исто сви ово препоручивали. Додуше нисам мењао тел, још ми нокиа5 једе џигерицу,али ко код има хуавеј не жали се
Choose Life

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Nov 27, 2018 11:22 am

Bunt wrote:Pitanje za pravnike, osuđujuća prekršajna presuda iz maja 2016. Pravosnažna od tog datuma, izvršna od januara 2018.

Malopre preuzeo presudu iz juna ove godine gde mi se zamenjuje kaznom zatvora, hiljadarka po danu.

Zastara, nije zastara?

kako pravnosnažna od istog datuma kada je i doneta? jesi li siguran da si to dobro video?

zastarelost izvršenja kazne u prekršajnom postupku nastupa u roku od godinu dana od dana pravnosnažnosti presude, a apsolutna zastarelost nastupa u roku od dve godine od tog dana, tako da bi ovde mogao da se pozoveš na zastarelost ako je zaista tako

proveri samo to sa datumima, a vidi i ovo oko dostave što reče MGP

Bunt

Postby Bunt » Tue Nov 27, 2018 3:00 pm

Rođaci wrote:
Bunt wrote:Pitanje za pravnike, osuđujuća prekršajna presuda iz maja 2016. Pravosnažna od tog datuma, izvršna od januara 2018.

Zastara, nije zastara?

kako pravnosnažna od istog datuma kada je i doneta? jesi li siguran da si to dobro video?

zastarelost izvršenja kazne u prekršajnom postupku nastupa u roku od godinu dana od dana pravnosnažnosti presude, a apsolutna zastarelost nastupa u roku od dve godine od tog dana, tako da bi ovde mogao da se pozoveš na zastarelost ako je zaista tako

proveri samo to sa datumima, a vidi i ovo oko dostave što reče MGP
Dobro sam video, prepisivao sam sa rešenja dok sam kucao i meni bilo čudno al ajd.

fuck_off

Postby fuck_off » Tue Nov 27, 2018 7:34 pm

Ima li neko linkove za arene (tipa da ubacim link u VLC player) ili pak odgovarajuci program?
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

Далтон

Postby Далтон » Tue Nov 27, 2018 11:18 pm

(Street Force / Curva Orientale)

Кум Жоржо

Postby Кум Жоржо » Wed Nov 28, 2018 12:16 pm

Jebu li koga sinusi i curenje iz nosa i ima li lijeka sve im jebem?
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса

MARKER

Postby MARKER » Wed Nov 28, 2018 1:44 pm

Има лека и то природног и ефикасног. Инхалација жалфијом даје најбоље резултате, 3 пута дневно по 15 мин, удиши и издиши на нос колико можеш. Може се додати и босиљак. У мом случају је било као руком однешено после 10-ак мин инхалирања, а у периоду од 10-ак сати пре инхалирања трпео сам зајебане болове, између очију посебно... Жалфија је иначе најагресивнија, у лековитом погледу, од свих биљака од којих се иначе припремају чајеви. Одлична је за много тога, не воле је ни бактерије, ни вируси, ни гљивице... Не знам да ли је беше у старом Риму или у старој Грчкој жалфија важила за свету биљку.

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Wed Nov 28, 2018 1:47 pm

Meni zalfija pomaze, ali na kratko. Ali mi morska voda dosta pomaze. Nemam toliko problema zimi. Inace imam upalu ceonih sinusa (bar su mi tako rekli pre 10 godina).

stubzajdi

Postby stubzajdi » Wed Nov 28, 2018 8:43 pm

dajte neki stream za zvezdu

fuck_off

Postby fuck_off » Wed Nov 28, 2018 8:59 pm

Црвена Звезда

riper

Postby riper » Thu Nov 29, 2018 12:08 pm

Jel ima neko od vezbaca da je kupovao tegove preko ovih "kupujem prodajem". Hocu da kupim dve bucice sa minimum 2x15 kg tegova. Naravno da tegovi budu takvi da mogu kasnije da se namaknu i na sipku neku kada kupim. Koliko otprilike para, da li ima neka preporuka ili samo da se kopaju oglasi.

fuck_off

Postby fuck_off » Thu Nov 29, 2018 2:20 pm

baci ovde pogled

https://www.iron.rs/

Црвена Звезда

dlanovi_grla_dlanovi

Postby dlanovi_grla_dlanovi » Thu Nov 29, 2018 3:42 pm

Тегови у ајрону су пластични напуњени песком. Ја сам купио у трефу две бучице по 15 килограма. Расклопиво све.

Return to “Само опуштено”