Da li gleda neko NBA ?Cekam Sakramento i gledam Denver .i Jokica juce napusavali kako ne sutira ,kako hoce da asistira svima i kako je slabo odigrao ,sada za poluvreme 20poena i 12 skokova 0 asistencija Imam utisak da on igra basket sa takom lakocom i da ga bukvalno boli uvo ponekad.
Bruno Sulak wrote::smajlisasajkacomitravkomuzubima
Па ово је јебено фе-но-ме-нал-но
У реверу носим марамицу белу ја, свака мене фрајла, свако ме девојче зна, кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем, а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет марамица маркизет, мене воли цео свет
E pricali smo pre koj mesec o depozitu na pokerstarsu, sad ja imam problem sa tim Jel pegla neko tamo, ako bi mogao mi posalje kintu direktno na stars, a ja saljem na neteller. Posto ne mogu depozitujem sa netellera na stars. Jebem ti vucica, ne mozemo vise ni da se kockamo ko ljudi
Баш сам се скењао кад сам прочитао, поготово што се зна да му екипа увек игра боље у другом делу сезоне. Видим навијачи издали саопштење да се не слажу са одлуком управе да отпусте Јокана, али јбг готово је. Ма каква репрезентација да каља образ са Кокезом и Рамаданијем, није луд.