IRRIDUCIBILI wrote:Pa iste te dveri/dss nista bolje nisu od sns-a. Batali mi te price pa oni i jesu presli cenzus zato sto su satro nacionalisti a ustvari strani placenici kao i vucic,isto kao sto ceda svake godine uvek za malo predje 5%. pa u srbiji je svaka stranka finansirana od strane zapasa, i onda dodje ovde ovaj nexon da soli pamet. Pa da je vucic stvarno hteo da spusti dss dveri ispod 5% on bi to i uradio, ali mu je lakse da ima laznu opoziciju koja ga pljuje a ustvari su ista govna. Pa ova sandra raskovic prica o genocidu u srebrenici, nemam ja sta vise da polemisem sa osobama kao sto si ti, zivi u svom imaginarnom svetu.
Stvarno ne trebam da ulazim na ovu temu vise, odma mi skoci pritisak kad citam ove nebuloze.
А шта си ти неки националиста и русофил?
Јел има некоме у овој држави да ваља било ко?
Потпишу споразум са јединственом Русијом, посећују Крим, Москву, итд, и запад их финансира?
Први пут кад су изашли на изборе, покраду их ДС, странка запада, други пут су издували, сад их опет поткрада странка запада, само што их ДС подржава јер су свесни да ће и они овако проћи на следећим изборима.
На листи им комадант одбране Кошара, Матија Бећковић их подржава, послушај његов говор на годишњици Р. Српске, нападају их сви режимски новинари и новине, које више него очигледно раде за запад, о чему се овде ради????? Који су докази да раде за запад?
Борис Малагурски их подржава, дечко који виси на РусијаДанас нон стоп, финансирају га Руси. Мислим где је овде логика? Пушите ми курац више српски националисти и русофили, гласајте за Сашу Радуловића, новог Млађана Динкића и издајника, залагача за хомосексуалце и нато, отцепљење Космета. Јебем ти Србију, одавде се треба селити.
20так људи са којима сам био на анти нато протесту гласа за јебеног Сашу Радуловића, где је ту мозак? Ало одеш на анти нато протест, и на крају гласаш ЗА САШУ РАДУЛОВИЋА, ЧОВЕКА КОЈИ ИМА ПОЛА БИВШЕГ ЛДП-А И г17плуса и ДСа и свих отпадника који су издували на листи, који има људе који раде за стране амбасаде са запада на листи. ЉУДИ ЈЕЛ МЕ ЗАЈЕБАВАТЕ КОЈИ ПИЧКУ МАТЕРИНУ? ГЛАСАТЕ ЗА ЛИКА КОЈИ ДИЖЕ ДВА ПРСТА КАО ДЕБИЛ, ЈЕБЕНИ АМЕРИЧКИ ФАЗОН као виктори, победа. Са њим стоји још десет ругоба и отпадника.
скроз десно лик педер, један од ових људи што вире иза причао на тву о правима педера да усвајају децу, ова у црвеном сакоу ходајући антихрист, ниска ова, даље ме мрзи и да гледам, доста су ови.
И она вам је боља од Санде Рашковић-Ивић?

Овој жени се види да је просвећена и чиста у погледу, мени ништа више није јасно.
Чујем приче Двери су за нато, двери не критикују Вучића, двери ово двери оно, ајде да причају неки пензоси неинформисанисани, него причају људи који се интересују у вези са дешавањима колико толико.
ВИШЕ МИ НИШТА НИЈЕ ЈАСНО. И ТРЕБА ДА НАС ЈЕБУ.